White Page — порятунок від банів

White Page — порятунок від банів
0
0
219
8хв.

Кожен вебмайстер хоча б раз стикався з чорними або сірими офферами. Якщо ваш оффер порушує правила рекламної платформи, інтереси рекламодавця або особливі вимоги ГЕО, то після перевірки вашої рекламної кампанії вам можуть заблокувати акаунт. Бан може бути накладений як живими модераторами та рекламодавцями, так і автоматичними алгоритмами та ботами, які сканують контент.

Для уникнення таких ситуацій використовується клоакінг: замість реального лендінгу або сторінки (блек пейдж) модератор бачить White Page. Для ясності термінології: White Page, Safe Page, вайт пейдж або вайти – це синоніми.

Але виникає питання: якщо модератор бачить дозволений товар, а реклама веде на заборонений, то що бачить користувач, клікаючи на рекламу, і як він знаходить цей заборонений товар? Тут вебмайстри використовують клоаку і Black Pages.

🎁 До речі, FlexCard – віртуальні картки для арбітражу трафіку та оплати персональних покупок. Головні переваги – легка реєстрація без документів, дешевий випуск карт і низька комісія на поповнення. Отримайте 5 безкоштовних карток за промокодом LeadPanda. 🧨 Реєструйтеся за посиланням, назвіть промокод підтримці та забирайте картки

White page і Black page: у чому різниця?

White page та Black page – два ключові елементи в арбітражі трафіку, особливо під час роботи з сірими та чорними офферами.

White page (біла сторінка) – це сторінка, яку бачать модератори рекламних платформ під час перевірки вашої кампанії. Вона містить контент, що повністю відповідає правилам і політиці рекламної платформи або пошуковика. Ця сторінка демонструється ботам і модераторам для проходження перевірки.

Black page(чорна сторінка) – це сторінка, на якій розміщені товари або послуги, що порушують правила рекламної платформи. Користувачі бачать цю сторінку після кліка по рекламі. Чорні сторінки часто застосовуються в сірих і чорних вертикалях і можуть призвести до блокування акаунта через заборонений контент.

Використання Black Page в арбітражі

Black page є частиною техніки клоакінгу – сірої схеми, що дає змогу обійти модерацію. При кліці на “сумнівну” рекламу ліди потрапляють на Black page із забороненим оффером.

Досвідчені арбітражники часто вдаються до клоакінгу, адже модерація рекламних кампаній непередбачувана, і працювати виключно в білу буває практично неможливо. Це особливо актуально при створенні White Page для Facebook, де модерація відрізняється суворими правилами.

Роль White Page у сірих вертикалях

При роботі з сірими вертикалями арбітражники завжди використовують White page. Офери в таких вертикалях часто порушують правила рекламних платформ. Наприклад, під час запуску контекстної реклами в Google, у соціальних мережах (особливо Facebook) або в нативних мережах, створення та використання White page дає змогу пройти модерацію й уникнути миттєвого блокування.

Black page створюється з максимальним заточуванням під оффер, оскільки її видно тільки користувачам і вона не потрапляє під пряму модерацію. Це дає можливість арбітражникам пропонувати більш привабливі та часто заборонені продукти, обманюючи систему модерації та ефективно залучаючи цільову аудиторію.

Заборонені категорії офферів зазвичай включають в себе:

  • товари та послуги для дорослих (деякі товарні оффери, адалт);
  • азартні ігри (гемблінг, ставки);
  • мікрокредити, позики, позики (фінансові послуги);

Є категорії офферів з певними обмеженнями:

  • криптовалюта (фінансова сфера);
  • фінансові та страхові продукти та послуги (фінансові послуги);
  • здоров’я (нутрацевтика);
  • знайомства (дейтинг);

Як створити White Page?

    1. Дотримуйтесь вимог рекламних платформ. При розміщенні реклами в соціальних мережах обов’язково включайте на цільовій сторінці розділ з політикою конфіденційності та повідомленням про збір та обробку персональних даних.
    2. Створюйте оригінальний контент. Спай-сервіси можуть бути корисними для отримання ідей, але краще використовувати їх лише для натхнення та створення власного унікального матеріалу.
    3. Використайте трастовий домен і створіть акаунти в X і Facebook.
    4. Ретельно тестуйте сторінки перед запуском рекламних кампаній, щоб переконатися, що вони відповідають політиці рекламних платформ і ефективно сприяють конверсіям.

Сервіси зі створення White Page

Розглянемо одні з найпопулярніших сервісів зі створення White Page

WHITEGEN.ME

White Page — порятунок від банів

WhiteGen – це генератор white pages для платформ Facebook, TikTok, Google і MyTarget, розроблений ABT Development.

White pages, створювані цим генератором, адаптивні, а тексти перевіряються на наявність стоп-слів. Кожен сайт містить політику конфіденційності, умови використання та політику роботи з куками. Генератор може створювати сайти для будь-яких географічних регіонів і різними мовами. Підтримувані вертикалі включають свіпстейки, нутру, товари, гемблінг та інші.

Замовити white page можна через чат-бота в Telegram (у швидкому режимі). У процесі спілкування з ботом необхідно вказати мову, вертикаль, географію, приклади креативів, коментарі та інші дані. Після генерації надається zip-файл для скачування і завантаження. Час створення white page становить 30-40 хвилин.

Вартість: $5 за white page.

Ads Approved

White Page — порятунок від банів

Ads Approved – це сервіс, що спеціалізується на створенні високоякісних white pages. Усі сайти створюються вручну з унікальним контентом, що виключає стандартизацію та ризики блокувань. Ми розробляємо якісні white pages, що гарантують проходження модерації та довгострокове життя завдяки вбудованій системі фільтрації небажаного трафіку на основі штучного інтелекту.

WP

White Page — порятунок від банів

WP пропонує автоматичне створення оригінальних сторінок для арбітражу трафіку, відомих як White Page з можливостями:

  • Створення повноцінного веб-сайту, що складається з мінімум 7 сторінок.
  • Гарантована унікальність кожної статті та зображення.
  • Зручне завантаження через zip-архів, який містить вихідний код згенерованої White Page у форматах php/html.
  • Усі White Page містять у собі необхідну інформацію: політику конфіденційності, умови використання та дані про збір файлів cookie.
  • Доступ до понад 20 тематик 38 мовами для максимальної персоналізації.
  • White Pages успішно проходять модерацію в Google і Facebook

Money Safe

White Page — порятунок від банів

Money Safe представляє собою високоякісні White Pages з унікальним контентом і шаблонами, які забезпечують успішне заливання у всіх джерелах трафіку. Це заощадить ваш дорогоцінний час і гроші.

За 25$ ви отримуєте:

  • Розміщення Вайта на хості Money Safe;
  • Відліжений домен, який впливає на траст;
  • 1 рік використання;
  • Багатосторінковий сайт;
  • Можливість вибору тематики за вашим бажанням;
  • Підтримка всіх мов;

Висновок

Вайт пейдж не є універсальним рішенням у сфері арбітражу. Це метод підміни контенту на сайтах, який спрямований на ефективне управління трафіком з метою успішного проходження схвалення рекламних кампаній на різних платформах. У контексті сірих і чорних офферів, де пропонуються товари і послуги, обмежені рекламною політикою платформи, він особливо затребуваний.

Втім, як і у всіх сферах арбітражу, тут немає універсального рецепта успіху. Кожен підхід необхідно постійно тестувати, а також оновлювати свої методи, враховуючи високу динаміку змін у цій галузі.

Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку

У цій статті сервіс з випуску віртуальних карт для арбітражу трафіку - Flexcard детально розкаже, що таке Esim, та розбере детально кожний сервіс. eSIM (або вбудована SIM-картка) являє собою програмований чіп, інтегрований у ваш девайс (чи то смартфон, планшет, ноутбук). Він функціонує так само, як фізична SIM-карта, забезпечуючи можливість надсилати й отримувати повідомлення, користуватися інтернетом, здійснювати дзвінки або приймати їх. Важливо зазначити, що для активації eSIM не потрібно фізично вставляти SIM-карту у ваш телефон або планшет. Достатньо лише завантажити відповідний застосунок і підключитися до відповідного сервісу. Віртуальна SIM-карта також не обмежує вас у виборі певного оператора мобільного зв'язку. У будь-який момент ви можете переключитися з одного оператора на інший. Деактивація старої SIM-карти при цьому не потрібна. Відвідування салону зв'язку або очікування кур'єра з новою карткою - теж не потрібно. Додатковою перевагою eSIM є можливість підключення до неї кількох номерів одночасно...
296
8хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали