Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку

Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку
0
0
296
8хв.

У цій статті сервіс з випуску віртуальних карт для арбітражу трафіку – Flexcard детально розкаже, що таке Esim, та розбере детально кожний сервіс.

eSIM (або вбудована SIM-картка) являє собою програмований чіп, інтегрований у ваш девайс (чи то смартфон, планшет, ноутбук). Він функціонує так само, як фізична SIM-карта, забезпечуючи можливість надсилати й отримувати повідомлення, користуватися інтернетом, здійснювати дзвінки або приймати їх. Важливо зазначити, що для активації eSIM не потрібно фізично вставляти SIM-карту у ваш телефон або планшет. Достатньо лише завантажити відповідний застосунок і підключитися до відповідного сервісу.

Віртуальна SIM-карта також не обмежує вас у виборі певного оператора мобільного зв’язку. У будь-який момент ви можете переключитися з одного оператора на інший. Деактивація старої SIM-карти при цьому не потрібна. Відвідування салону зв’язку або очікування кур’єра з новою карткою – теж не потрібно. Додатковою перевагою eSIM є можливість підключення до неї кількох номерів одночасно та використання їх за потребою.

Крім того, існують сервіси, що дають змогу оформлювати міжнародні віртуальні SIM-картки. Наприклад:

  • Holafly
  • Drimsim
  • Airalo
  • aloSIM
  • Yesim
  • TonMobile
  • Breeze

Для чого потрібні віртуальні SIM-карти в арбітражі трафіку?

Технологія eSIM, або вбудованої SIM-карти, є важливим інструментом в арбітражі трафіку, полегшуючи процес реєстрації користувачів і відстеження їхніх дій. Віртуальна SIM-карта інтегрується з джерелами трафіку і реєструється в різних сервісах, таких як електронна пошта, месенджери та соціальні мережі. Це приносить арбітражникам більше зручності, прискорюючи запуск рекламних кампаній, збір аналітики та оптимізацію реклами. Крім того, використання віртуальної SIM-картки гарантує безпеку даних та анонімність в онлайн сфері.

🎁 До речі, ви можете отримати 5 безкоштовних карт від FlexCard, використовуючи промокод LeadPandaMedia. Реєструйся, назви промокод підтримці та забирай свої карти

Нижче розберемо кожен сервіс із віртуальними SIM-картками. Погнали!

Holafly

Holafly – це сервіс, що пропонує eSIM для подорожей у понад 130 країн світу. Ціна eSIM залежить від обраної країни. Наприклад, для європейських країн ціна починається від 19 євро, а для азійських – від 27 євро.

Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку

Drimsim

Drimsim – це міжнародний віртуальний оператор мобільного зв’язку, доступний у понад 200 країнах, який пропонує різні тарифи та пакети послуг. Drimsim підходить для використання з будь-яким смартфоном або планшетом, що підтримує SIM-картки.

Щоб почати користуватися eSIM, потрібно придбати картку на сайті сервісу та активувати її.

Drimsim пропонує різноманітні тарифи, включно з пакетами з необмеженими дзвінками та повідомленнями.

Основні переваги Drimsim включають:

  • Робота eSIM у 200+ країнах.
  • Вартість близько 10 євро.
  • Швидка активація eSIM на пристрої.
  • Відсутність абонентської плати.
  • Можливість управління послугами через вебсайт або мобільний застосунок для iOS та Android.

Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку

Airalo

Airalo – це платформа, що дає змогу отримати доступ до мобільного інтернету за кордоном, використовуючи eSIM на вашому смартфоні, планшеті або ноутбуці. Сервіс надає доступ до більш ніж 200 ГЕО.

На Airalo доступні місцеві, регіональні та міжнародні eSIM-картки. Міжнародні картки дають змогу не лише користуватися інтернетом, а й здійснювати дзвінки та надсилати SMS-повідомлення.

Переваги використання Airalo включають:

  • Можливість оплати тарифів через різні платіжні системи, такі як Capitalist, PayPal і Alipay.
  • Мобільного додатку для зручності використання на пристроях iOS та Android.
  • Підтримка електронної SIM-картки як для пристроїв Apple, так і для пристроїв Samsung.

Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку

aloSIM

aloSIM – це сервіс, що охоплює понад 170 ГЕО по всьому світу, де ви можете придбати eSIM-карту для вашого пристрою. aloSIM надає доступ як через вебсайт, так і через додатки для пристроїв на iOS та Android.

У aloSIM є два види стартових пакетів: за регіонами та за окремими країнами. Найбільш затребувані локації охоплюють Мексику, Францію, Канаду, США і Велику Британію. Вартість стартового пакета залежить від обраної країни та обсягу інтернет-трафіку, який ви плануєте використовувати.

Карти eSIM від aloSIM не призначені для дзвінків і відправки SMS-повідомлень, але ідеально підходять для інтернет-серфінгу та спілкування в месенджерах.

Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку

Yesim

Yesim – це сервіс, що пропонує eSIM-картки, які призначені винятково для передавання даних та не пов’язані з мобільним номером телефону.

Щоб встановити віртуальну сім-картку від Yesim, виконайте такі кроки:

  1. Зкачайте застосунок на пристрій iOS або Android.
  2. Виберіть необхідний тарифний план.
  3. Активуйте eSIM через додаток.
  4. Перейдіть до налаштувань мобільних даних на вашому пристрої та увімкніть роумінг даних, якщо це необхідно.
  5. У налаштуваннях пристрою виберіть eSIM-картку від Yesim як бажану.

Як і у випадку з іншими сервісами, віртуальні сім-картки від Yesim можуть бути використані лише один раз: QR-код, який використовується для активації, є унікальним та не підлягає повторному використанню.

Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку

TonMobile

TonMobile надає можливість швидко придбати й оплатити електронні сім-картки

Ось як придбати eSIM за допомогою TonMobile:

  • Перейдіть у Telegram-бот TonMobile
  • Виберіть бажану країну і тариф
  • Встановіть та активуйте eSIM відповідно до інструкцій у Telegram-боті
  • Відстежуйте свій баланс та іншу інформацію в Telegram-боті TonMobile.

TonMobile не підійде для дзвінків і SMS. Як і в інших сервісах, електронну сім-карту не можна використовувати повторно або перевстановити на інший пристрій.

Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку

Breezе

Breeze надає послуги в 150 країнах і дає змогу підключитися до 245 мобільних операторів. Користувачі мають можливість купувати кілька тарифів одночасно, при цьому обрані eSIM зберігатимуться на їхньому пристрої.

Як завантажити eSIM:

  • Перейдіть на сайт Breezе
  • Виберіть відповідний пакет послуг відповідно до ваших потреб
  • Встановіть eSIM, дотримуючись інструкцій на сайті
  • Поповніть баланс

Електронна сім-карта доступна як для пристроїв Apple, так і для пристроїв Samsung.

Віртуальні сім-картки: як використовувати в арбітражі трафіку

Висновок

У висновку, eSIM є інноваційною та зручною технологією, що дозволяє працювати з міжнародними операторами без фізичної SIM-карти. Встановлення eSIM легке у використанні за допомогою скачування та активації через QR-код або додаток. Завдяки eSIM немає потреби витрачати гроші на роумінг.

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

Навіщо потрібні нейромережі в арбітражі трафіку? З кожним роком з'являється все більше програм, заснованих на штучному інтелекті, які значно спрощують роботу арбітражників у різноманітних сферах. Нейромережі можуть створювати тексти, генерувати зображення для креативів, виконувати транскрибацію аудіо та відео і багато іншого. Вони являють собою збірку розумних алгоритмів, спеціально розроблених для вирішення конкретних завдань, і здатних функціонувати автономно. Ці інноваційні технології вже знайшли застосування в медицині, маркетингу, оборонній промисловості. Нейромережі постійно вдосконалюються, стаючи дедалі ефективнішими у виконанні поставлених перед ними завдань. Але що саме робить штучний інтелект настільки привабливим для арбітражників, і які саме функції він має виконувати? У цій статті команда сервісу віртуальних карток FlexCard детально розпише, які нейромережі популярні в 2024 році і для яких цілей вони потрібні. Погнали 🚀 Нейромережі для озвучення тексту DupDub DupDub — сервіс, завдяки якому можна перетворити текст на мову. Пропонує понад 300 голосів...
215
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали