Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю

Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю
0
1
243
9хв.

Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю

Зібрали для вас найпоширеніші помилки в dating вертикалі й зловили себе на думці, що це майже те саме, що й факапи на побаченні.

1. Відсутність мовної адаптації

Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю

Креатив має створюватися мовою браузера користувача. Це не лише про переклад тексту, а й про адаптацію культурних нюансів та контексту. 

Уявіть, що ви прийшли на побачення з людиною з іншої країни. Ви можете говорити однією мовою, але не розуміти один одного через різницю в культурі та менталітеті.

Так само дивно прийти на побачення і говорити лише про себе, не цікавлячись життям та інтересами вашого партнера.

2. Не налаштована сегментація аудиторії

Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю

Сегментація за гендером, віком та демографічним складом за відповідним гео безпосередньо впливає на конверсію. 

Наприклад, оголошення про знайомства для людей похилого віку не буде цікавим молоді. Зазвичай кожен вік має свої пріоритети — активність, надійність тощо.

Без сегментації ви ризикуєте зустрітися з людиною, яка шукає серйозних стосунків, коли ви налаштовані лише на легкий флірт.

3. Відсутність гейміфікації

Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю

Залучення юзера можна збільшити, видозмінивши звичний дизайн і додавши інтерактивні елементи. Наприклад, можна додати вікторину про знайомства, щоб визначити який тип партнера підходить та зробити процес цікавішим.

Інакше це буде так само нудно, як на побаченні з людиною, що сидить мовчки та не робить жодних спроб розпочати розмову.

4. Агресивні креативи, що не відображають продукт

Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю

На трафіку вкрай негативно позначається невідповідність преленду та посадкової сторінки рекламованого контенту. Не вводьте людей в оману!

Якщо на преленді “Знайомтеся з супермоделями!”, а насправді цього немає, краще використайте “Знайомтеся з цікавими та приємними людьми!”.

Адже неправильно прийти на перше побачення й вислухати про зірку з неба й вірність на все життя чи навпаки, наобіцяти золоті гори, яких насправді ви не можете дати.

5. Неактуальні маркетингові прийоми

Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю

Таймери зворотного відліку, геолокатори, full screen button більше не працюють. Не використовуйте застарілі методи, які вже нікого не вражають.

Не варто дарувати дівчині троянди, якщо вона їх не любить, шоколад, на який в неї алергія та догляд для білявок, коли вона брюнетка. Всюди потрібна уважність до деталей.

6. Недостатня органічність воронки

Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю

Оскільки воронка служить прогріванням юзера, кожен її елемент має логічно продовжувати попередній. Наприклад, після реєстрації користувача можна запропонувати йому пройти тест на сумісність або заповнити анкету.

Ви ж не пропонуєте руку і серце до знайомства? Спочатку цукерки-букети, а потім вже до серйозних кроків.

7. Неактуальність

Основні помилки під час роботи з dating вертикаллю

Конверсію оголошення збільшують тренди. Слідкуйте за модними тенденціями, щоб ваші оголошення були актуальними.

Призначати зустріч людині, коли вона 3 дні тому поїхала з міста, подарувати диск або MP3 з піснями співака, який подобався 15 років тому чи зберігати спільні фото на дискетах… ну ви зрозуміли — не актуально.

Будьте оригінальними!

Не пишіть занадто багато тексту. Ваша задача — зацікавити користувача з перших слів.

Використовуйте якісні фото: візуальний контент відіграє важливу роль у dating вертикалі. Слідкуйте за конкурентами, аналізуйте їхні креативи та стратегії, щоб вчитися на їхніх помилках і досягати кращих результатів.

Пам’ятайте: вебмайстру важливо не лише поглибити знання у побудові воронок, а й детально вивчити таргетинг та аналіз статистики.

Використовуючи ці поради, ви зможете створити ефективні dating-кампанії, які привернуть більше трафіку та конверсій.

Чим відрізняється інфлюєнсерський маркетинг від партнерського

Сьогодні для рекламодавців інфлюенс маркетинг (маркетинг впливу) — це найбільш трендове рішення. Інфлюенс маркетинг забезпечує впізнаваність бренду, визнання і викликає асоціації з найвпливовішими представниками галузі. Ну і як його не любити? Афіліейт маркетинг (партнерський маркетинг) існує точно стільки ж, скільки і електронна комерція. Він навчився пристосовуватися до потреб людей і повністю використовує сучасні технології максимізації ефективності. Настала пора раз і назавжди розібратися з цим! Я розповім, де закінчується партнерський маркетинг і починається маркетинг впливу. Як працює афілейт маркетинг Знайомтеся, це Вася. Він — афіліат. По нашому — партнер, арбітражник. Вася працює з дому. У нього є комп'ютер, але немає власного веб-сайту, блогу, а тим більше інтернет-магазину. Він не ходить на жодні ділові зустрічі (ну Вася може, але для цього йому потрібно влаштуватися в маркетингову агенцію). У Васі є ROI (коефіцієнт окупності), який він ретельно відстежує. Афіліат — це сторонній рекламодавець,...
145
10хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали