Як успішно заливати на Азію

Як успішно заливати на Азію
0
0
178
10хв.

Азія являє собою не тільки дивовижну природну красу та історичну спадщину. Вона також є величезною економічною ареною, що пропонує невичерпні можливості для торгових операцій.

Особливості

Широке охоплення

Азіатський регіон налічує більше половини всесвітньої інтернет-аудиторії, перетворюючи його на привабливу ціль для фахівців з рекламного арбітражу.

Різноманітність ринкових умов

Унікальні риси та вподобання характеризують кожну азіатську державу, вимагаючи індивідуалізованих стратегій і пропозицій відповідно до місцевих культурних нюансів.

Особливості систем оплати

У безлічі азіатських країн поширені способи оплати, що відрізняються від звичних, що підкреслює необхідність адаптації пропозицій до переваг місцевої аудиторії.

Бар’єри та суперництво

Азіатський сектор арбітражу вирізняється високим рівнем суперництва, отже, необхідна підготовка до активної конкуренції за залучення користувачів.

Нормативні Обмеження

У низці азіатських держав встановлено суворі нормативи, що стосуються інтернет-маркетингу та ігрової індустрії, що робить дотримання цих правил критично важливим.

Найкращі джерела трафіку

  • Соціальні мережі: Facebook, Instagram, TikTok
  • Мережі для мобільного маркетингу: AdMob, Unity Ads, Vungle
  • ПЗ для нативної реклами: Taboola, Outbrain
  • Сервіси пошукової реклами: Google ADS, Baidu

Кількість користувачів інтернетом

  • Китай: 1,032 млрд.
  • Індія: 860 млн.
  • Індонезія: 202 млн.
  • Японія: 115 млн.
  • Південна Корея: 52 млн.

Розбір ГЕО

Сінгапур

Сінгапур – невелика, але заможна азіатська країна, що посідає 11-те місце за рівнем життя у світі, відома як один з “азіатських тигрів”. Регіон характеризується високими ставками на офери, але середня ціна за клік також може сягати кількох десятків доларів. Давайте розглянемо, як найкращим чином працювати з цією країною.

Як арбітражити

Під час таргетингу рекомендуємо створювати креативи, акцентуючи увагу на таких вигодах:

Підтримка здоров’я шкіри й омолодження принесуть чудові результати, для чоловіків можна використовувати мотивацію бути кращим для партнера (для нутри).

Сінгапур являє собою складний географічний напрямок з високою вартістю кліка, тому ми рекомендуємо націлюватися на нього, якщо ви вже досвідчений арбітражник і маєте відповідний бюджет для цієї країни. В іншому разі ви ризикуєте витратити гроші на рекламу даремно.

Основні помилки

Прагніть пропонувати сінгапурцям справді унікальні товари й уникайте кліше – місцеві жителі втомилися від старих шаблонів і слабо реагуватимуть на них. Проявіть фантазію і виберіть оффер з цікавим товаром.

Під час таргетингу на гемблінг або інші вертикалі, як-от криптовалюти, намагайтеся не представляти ці офери як вирішення всіх проблем і шлях до легкого життя – хоча сінгапурці прагнуть кращого життя, вони володіють гарною фінансовою грамотністю і не поведуться на прості обіцянки “виграй мільйон і купи нову машину”. Вони звикли працювати більше, ніж потрібно, але також люблять відпочивати, тому опис гемблінгу як приємного способу провести час може призвести до непоганих конверсій.

У країні легалізовано чотири мови, найпоширенішими є китайська та англійська, їх знає більшість населення. Створення креативів усіма чотирма мовами може бути дорогим, але фокусування на двох згаданих раніше може бути оптимальним рішенням.

Індонезія

Індонезія – країна з доступним трафіком, що робить її привабливою для арбітражу. Безліч нових офферів підходять під цей ринок. Давайте розглянемо особливості країни та її жителів, щоб з’ясувати, як найкращим чином використовувати цей потенціал.

Як арбітражити

В Індонезії добре себе зарекомендували офери у сфері здоров’я – засоби від паразитів, препарати для суглобів і варикозу, а також косметичні засоби для омолодження шкіри.

Низький рівень доходу, інтерес до доступних засобів лікування, а також висока захворюваність роблять Індонезію привабливим ринком для просування різних харчових добавок і біологічно активних добавок.

Під час створення рекламних матеріалів обов’язково перекладайте їх індонезійською мовою – 94% населення використовує її в повсякденному житті.

Аудиторія в Індонезії в інтернеті здебільшого молода, тож має сенс експериментувати з підходами, які привернуть увагу молоді. Крім того, індонезійці ще не страждають від банерної сліпоти.

Основні помилки

При створенні креативів і запуску рекламних кампаній важливо дотримуватися певних правил, щоб уникнути бана через порушення законів Індонезії або правил соціальних платформ, таких як Facebook:

  • Уникайте порівнянь товарів з аналогами.
  • Не використовуйте зображення дітей, знаменитостей, членів королівської сім’ї або представників державних органів.
  • Уникайте згадок медичного персоналу або установ.
  • Не показуйте оголене жіноче тіло, оскільки Іслам поширений у країні з 12 століття, і жінки не завжди займають високе становище в суспільстві.
  • Не давайте обіцянок про 100% лікування або не використовуйте інші подібні формулювання.

Філіппіни

Філіппіни – це архіпелаг у Південно-Східній Азії, де більшість населення проживає на островах. Середній дохід жителів не перевищує 700 доларів на місяць.

Раніше цей напрямок був популярним серед арбітражних команд, але через карантин він втратив свою привабливість. Давайте розглянемо, як йдуть справи нині.

Як арбітражити

На Філіппінах добре працюють офери в нутра-вертикалі, пов’язані зі здоров’ям – засоби для лікування суглобів, від паразитів, простатиту. Для отримання точної інформації рекомендуємо провести власне дослідження і з’ясувати, які запити нині популярні на Філіппінах.

У креативах хороший конверт дають фотографії місцевих знаменитостей, таких як лікарі та блогери. Але не забудьте уточнити у свого менеджера, чи дозволено використання цих зображень, оскільки в деяких випадках на цьому ГЕО воно може бути заборонено.

Не забувайте оновлювати креативи в міру необхідності – багато користувачів Філіппін молоді і швидко насичуються одними і тими ж оголошеннями.

Основні помилки

Під час запуску рекламної кампанії та створенні креативів не використовуйте державні символи і зображення членів королівської сім’ї. Також, якщо ви плануєте просувати офери в нутра-вертикалі, врахуйте, що згадка конкретних клінік або медичних установ на цьому ГЕО заборонена.

При створенні креативів робіть поділ за мовами – використовуйте філіппінську для старшого покоління і англійську для більш молодої аудиторії. Наприклад, якщо ви просуваєте засіб для суглобів англійською мовою, конверсія від нього може бути нижчою, ніж від реклами рідною мовою для філіппінців віком 40+.

Азія – це ще не до кінця освоєне ГЕО, тому тут можуть спрацювати як стандартні методи, так і нові підходи. У цьому регіоні присутні як країни тир-1, так і держави з більш доступним трафіком, що відкриває багато можливостей для заробітку на арбітражі трафіку.

Диплінкінг: як підняти конверсію додатку на максимум

Діплінкінг – це термін, який, найімовірніше, вже звучав у вашому професійному оточенні. Він асоціюється з покращенням користувацького досвіду, збільшенням конверсії та зростанням доходів. Диплінки являють собою унікальні посилання, що дають змогу покупцям безпосередньо переходити на потрібну сторінку в застосунку, минаючи головну сторінку вебсайту або магазину застосунків. Це інноваційний інструмент мобільного маркетингу, який спрямовує користувачів прямо до цільового контенту, чи то рекламні акції, чи то конкретні товари, заощаджуючи їхній час і зусилля. Особливо корисний діплінкінг у контексті підвищення взаємодії та задоволеності користувача, забезпечуючи безперебійний перехід від реклами товару в соціальних мережах до його сторінки в мобільному застосунку. Хоча ця технологія вже активно використовується на персональних комп'ютерах, її потенціал на мобільних платформах ще повністю не реалізовано. Діплінкінг відкриває нові горизонти для підвищення лояльності клієнтів, оскільки полегшує пошук потрібних товарів і послуг, стимулюючи повторні відвідування і покупки. Крім того, він слугує важливим інструментом...
184
10хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали