Як робити популярний контент для просування трафіку?

Як робити популярний контент для просування трафіку?
0
0
157
8хв.

Для чого просувати контент

 

Як робити популярний контент для просування трафіку?Хоча відповідь на це питання – очевидна, хочемо виділити основні переваги просування контенту для прокачки трафіку:

Низька вартість. Вірусний маркетинг обходиться значно дешевше, ніж будь-який інший його вид, особливо традиційний. Починаючи бізнес, підприємець витрачає великі суми на рекламу, тоді як вірусна реклама не вимагає таких витрат. Цільова аудиторія продвигає бренд за вас.

Підвищення рівня довіри. Кому ви довіряєте більше: бізнесу чи покупцям? Відповідь очевидна. Сам бренд викликає менше довіри, ніж його клієнти, оскільки його єдина мета — продати. Якщо ваш бізнес успішно росте і навколо нього багато розмов, у людей буде більше підстав довіряти вам.

Ефективний спосіб лідогенерації. Вірусний маркетинг — яскравий приклад швидкої лідогенерації, оскільки йому підпорядковані всі види та канали інтернет-маркетингу взагалі. Таким чином, широкий охоплення забезпечено. Люди з радістю поділяться з друзями трендовою та розважальною інформацією. За прикладом далеко ходити не треба: ви ж вже надсилали хоч раз друзям мем або відео з котиками?

Впізнаваність бренду. Вірусний маркетинг сприяє впізнаваності бренда. Освіченість про бренд вимагає багато часу, але якщо ви добре розумієте свою аудиторію, це значно спростить вам це завдання, а результат буде довгостроковим.

Що таке популяризація контенту?

 

Як робити популярний контент для просування трафіку?Створити контент не так вже й складно, а як щодо його популяризації? Все ж не просто так він розлітається із швидкістю світла. Щоб хотілося поділитися контентом, він повинен апелювати до почуттів і емоцій людей. Згадайте останній пост, який ви надсилали друзям. Які емоції вас переповнювали? Мабуть, це захоплення, здивування або веселощі. “Прив’язати” бренд до якої-небудь емоції може виявитися справжньою головоломкою. Щоб вирішити її, визначте проблему, яку ваш бренд допоможе вирішити. Сучасну досвідчену аудиторію важко здивувати, але варто спробувати.

Переконайтеся, що вашим контентом легко поділитися. Якщо ні — люди не будуть витрачати час на пошук способів і пройдуть повз. Ідеальний вид інтернет-маркетингу для вірусної реклами — це соціальні медіа. Крім того, він дозволяє легко вимірювати ефективність вашої роботи.

Продумуючи стратегію, пам’ятайте, що контент повинен бути зрозумілим аудиторії, адже все геніальне — просто.

Як підняти трафік на контенті?

 

Як робити популярний контент для просування трафіку?Звертайтеся до почуттів та емоцій. Забудьте про те, що ви продавець, подумайте про те, що змушує людей купувати. Вони повинні неусвідомлено сприймати вашу рекламу. Здивування, радість, співчуття — все, що змушує виявити емоції, привертає увагу і змушує задуматися.

Уникайте прямої реклами. Ви поділилися б роликом зі стандартним закликом “Придбайте наш товар”? Сумнівно. Здивіть аудиторію свіжими та оригінальними ідеями.

Встановлюйте зв’язок між вірусним роликом і брендом. Іноді після перегляду ролика люди можуть відчувати негодування, оскільки він не має нічого спільного з вашим брендом, отже, чому тоді витрачати час? Можливо, хтось і відправить його друзям, але ім’я бренда точно забудеться. Зробіть так, щоб головний посил ролика був зрозумілим і співвідносився з брендом.

Зв’язуйтеся з партнерами та експертами галузі. Про бренд будуть говорити, якщо його рекомендують авторитетні люди і компанії. Зв’яжіться з ними, запропонуйте спробувати ваш продукт і залишити відгук, але не просіть про пряму рекламу. Якщо продукт їм дійсно сподобається, про нього дізнаються багато людей.

Залучайте знаменитостей. Знаменитості в ролику автоматично підвищують його шанси стати вірусним. Такі люди можуть зробити популярними звичайні речі: кросівки для ранкового бігу, кавоварку, автомобілі, годинники, навушники. Будь-яка проста річ, яку використовує знаменитість, вже не здається такою простою. Люди вірять, що відомі особистості обирають найкращі товари у своїй категорії.

Як популяризувати контент: ефективні стратегії

Розміщуйте кнопки соціальних мереж поруч з закликом до дії. Додавайте кнопки шерінгу в соцмережах поруч з закликом до дії. Використовуйте текст “Якщо вам подобається цей товар, поділіться з друзями”.

Мотивуйте до покупки. Додайте мотивуючий текст поруч з кнопками, наприклад, “Спитайте друзів, чи підійде ця сумка до вашого взуття”.

Запропонуйте порекомендувати товар. Після покупки спитайте клієнта про те, порекомендує він товар своїм друзям, і дайте два варіанти відповіді: так і ні. Якщо користувач обирає ні, спитайте причину, запропонуйте варіанти відповіді, попросіть контактну інформацію, щоб дізнатися особисто про причини. Це корисна практика, оскільки вона допомагає не лише постійно покращувати ваш бренд, а й показує клієнтам, що їхню думку важливо.

Запропонуйте знижку. Розмістіть два заклики до дії біля товару. Текст першого буде “Придбати навушники”, текст другого “Придбати 2 пари навушників зі знижкою” і вкажіть суму знижки. Зробіть її доступною за умови, якщо користувач поділиться сторінкою про цей товар з друзями.

Дайте щось взамін на шерінг. Під час оформлення замовлення запропонуйте безкоштовну доставку, якщо клієнт поділиться сторінкою товару з друзями, або запропонуйте знижку на наступну покупку за таких же умов. Таким чином, ви не лише посилите ефект вірусного маркетингу, але й сприятиме новим продажам.

Висновок

Просування контенту є важливою ланкою в стратегії розвитку бренду, адже вірусний маркетинг виявляється не лише ефективним, а й доступним способом привертання уваги аудиторії та підвищення трафіку. 

Рекламна Кампанія: основні принципи

Рекламна кампанія – це стратегічно спланована серія рекламних заходів з метою підвищення уваги до продукту, послуги чи бренду. У інтернет-маркетингу рекламною кампанією називають групу оголошень у сервісах таргетованої або контекстної реклами. Види рекламних кампаній Рекламні кампанії можна класифікувати за численними критеріями: за типом цільової аудиторії — B2B, B2C; за тривалістю — короткострокові (до 1 місяця), середньострокові (до 6 місяців) та довгострокові (від півроку); за кількістю каналів — комплексні (два і більше) та симплексні (один канал); за типом каналів — онлайн, офлайн. Детальніше зупинимося на класифікаціях за цілями та географічним охопленням. За цілями Іміджеві РК спрямовані на підвищення впізнаваності, формування репутації бренду, віри та лояльності. Вони використовуються для підтримки інтересу аудиторії, введення на ринок нового торговельного бренду або ребрендінгу. Продуктові просувають товар чи послугу. Основне завдання — розповісти споживачеві про новий товар, лінійку чи модель. Торговельні стимули підтримують продажі, мотивують клієнта...
300
9хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали