Як побудувати кар'єру у performance-маркетингу: поради від топової команди Lead Panda

Як побудувати кар'єру у performance-маркетингу: поради від топової команди Lead Panda
0
0
191
6хв.

Як стартанути

Багато хто вступає у сферу перформанс-маркетингу за порадою друзів, через самостійне дослідження перспективних напрямів працевлаштування, а також через бажання працювати в сфері IT. За даними нашої HR-менеджерки Христини, оптимальний час для вступу початківця у цю сферу — приблизно 3 місяці, що дозволяє як працівнику, так і компанії зрозуміти, чи підходять вони одне одному, а також дає можливість новачку сформувати враження про свою роботу та вирішити, чи варто й далі розвиватися у цьому напрямку.

Для успішного початку кар’єри в сфері перформанс-маркетингу необхідно мати певні навички та якості. Хоча відсутність попереднього досвіду може здатися перешкодою, є декілька ключових аспектів, на які варто звернути увагу. Христина розповідає, що досвід у сфері продажів може бути корисним, але він не є обов’язковим. Основні базові навички, які необхідно мати, включають вміння користуватися програмами Microsoft Office, знання мов, зокрема англійської, а також вміння ефективно управляти часом та комунікувати.

Проте також HR-ри стверджують, що ключову роль відіграють софт скіли, такі як вміння спілкуватися, аналізувати та працювати в команді. Для того, щоб стати affiliate або account-менеджером, можна почати з вивчення матеріалів у нашому медіа, також ми готуємо академію повного циклу. 

Ключові поради від HR-менеджера про кар’єру в перформанс-маркетингу

  1. Не бійтеся пробувати нове і вірте у свої здібності. Успіх у цій галузі починається з впевненості у власних можливостях.
  2. Розвивайте як особисно, так і професійно. Високий рівень емоційного інтелекту та розвинені аналітичні навички є ключовими для успіху не лише у перформанс-маркетингу, а й у будь-якій сфері. Постійно вивчайте нові методи, інструменти та стратегії.
  3. Будьте в курсі трендів та тенденцій, слідкуйте за топовими медіа. Швидке реагування на зміни у галузі дозволить вам залишатися конкурентоспроможними.
  4. Визначте, яка роль найбільше підходить вам. Можливо, ви хочете розвиватися як affiliate-менеджер, account-менеджер або спрямувати свої зусилля на Business Development. Навчання з Lead Panda допоможе вам зробити правильний вибір.
  5. Знайомтесь з людьми, які вже активно працюють у цій сфері. Вони можуть поділитися з вами цінними порадами та допомогти вам краще зрозуміти особливості роботи.
  6. Покращуйте своє володіння англійською мовою. Це міжнародна галузь, і добре знання англійської допоможе вам ефективно спілкуватися з міжнародними партнерами та впевненіше виступати на конференціях.

Найпоширеніші міфи

Навколо сфери перформанс-маркетингу крутиться багато міфів. Давайте розберемо найпопулярніші з них:

Міф #1: Тут зі старту отримують шалені гроші.

Багато помилково вважають, що навіть початківці в цій галузі можуть заробляти великі суми. Проте реальність полягає в постійній праці та розвитку для досягнення успіху, включаючи фінансового.

Міф #2: Це дуже складна сфера, і новачку важко пробитися без досвіду.

Навіть якщо ви починаєте з нуля, у цій галузі є багато можливостей для навчання. Наприклад, Lead Panda Media допоможе вам отримати необхідні знання та навички для початку кар’єри в перформанс-маркетингу.

Міф #3: Це робота не для інтровертів.

Головне бути відкритим до спілкування. Чи ви інтроверт чи екстраверт, це не має значення. Кожен може розвивати навички комунікації вже під час роботи в команді.

Бажаєте розпочати свій кар’єрний шлях чи піднятися по кар’єрній драбині у сфері performance маркетингу?

Подавайтесь на актуальні вакансії у нас на сайті.

Скільки грошей треба, щоб новачку запустити свою першу кампанію на Facebook

Розберемо, якими мають бути початкові витрати у новачка на тестування своєї першої рекламної кампанії у Facebook. Спираючись на досвід, ми опишемо ключові пункти витрат, детально пояснюючи процес запуску, методику перевірки рекламних матеріалів і нюанси, на які слід звернути увагу. Ділимся власними спостереженнями про мінімальні бюджети для тестів: методи випробувань та об'єкти для тестування Насамперед вкажемо на інструменти та ресурси, з якими працюємо, джерела купівлі та обсяг необхідних ресурсів. Надаємо перевагу роботі з авторегами зі США, дотримуючись принципів релевантності: акаунти зі США вимагають використання проксі та платіжних систем також із США. Зазвичай обираємо один якісний ПЗРД-кінг та від трьох до п'яти авторегів. На кожен акаунт купуюємо окремий домен, разом на десять акаунтів йде десять доменів. Вартість дроп-доменів обходиться приблизно в $1 за одиницю. Іноді Facebook починає перешкоджати чеками, ризиками і т.д. через різні перевірки та обмеження. У таких випадках часто проблема...
226
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали