Як нейромережі використовують в арбітражі

Як нейромережі використовують в арбітражі
0
0
205
8хв.

Нейромережі використовуються в арбітражі для спрощення повсякденних завдань. Вони можуть генерувати тексти та коди, створювати зображення та відео, розробляти лендінги та виконувати A/B-тестування.

Креативи від штучного інтелекту

Арбітражники часто застосовують ШІ для генерації креативів. Основні завдання ШІ включають обробку тексту та створення візуального контенту.

Як нейромережі використовують в арбітражі

Перед тим, як з’явились нейромережі, дизайнерам знадоблялося кілька годин або навіть днів для створення одного креативу. Важливо було мати декілька варіантів, щоб визначити, які з них сприймаються аудиторією краще, що призводило до великих витрат бюджету та часу. Зараз цей процес може займати лише кілька хвилин завдяки штучному інтелекту. Однак, не все так просто.

Зазвичай у команді креативи генерують дизайнери. Але яка потреба в дизайнерах, якщо існує штучний інтелект?

ШІ стрімко розвивається та стає розумнішим, але створити відповідне зображення з першої спроби майже неможливо. Дизайнери використовують досвід команди, знають, які креативи мали успіх раніше і які тригерять аудиторію. Тому вони експериментують із запитами до штучного інтелекту, знаходять відповідні варіанти та доробляють їх.

Ніхто не забороняє використовувати зображення, створені штучними мережами такі, як макети чи шаблони. Будь-яку ідею легше допрацювати та відредагувати, ніж створювати з нуля.

Якими сервісами користуються арбітражники

Розробити рекламний матеріал — завдання просте, але створити його так, щоб він конвертував — справжній виклик.

Генерація аудіо та відео

Арбітражні команди почали акцентувати увагу на створенні аудіо та відео, коли з’явилася можливість виробляти точні ліпсинки. Ліпсинк — це аудіо, яке синхронізовано з рухом губ людини, що говорить на відео.

Midjourney та Dall-E

Дизайнери використовують Midjourney та Dall-E для створення дрібних візуальних елементів у рекламних матеріалах. Наприклад, у рекламі умовного казино мають бути ліани для створення атмосфери. Ось ці самі ліани і генеруються за допомогою нейромереж, а потім включаються до рекламного матеріалу.

Як нейромережі використовують в арбітражі

ChatGPT

За візуальними елементами креативу стоїть не менш важливий текстовий компонент, якому чимало арбітражників надають перевагу, використовуючи ChatGPT. Його основна функція полягає у створенні необхідного тексту та його різних варіантів. Арбітражні команди зробили крок вперед, адаптуючи текст через ChatGPT для різних ГЕО.

ChatGPT не тільки перекладає, але й «розмовляє» мовою цільової аудиторії. Таким чином, він забезпечує більш точний переклад, таких елементів, як кнопки чи деталі інтерфейсу. Це робить текст доступнішим та зрозумілішим для користувачів.

Наприклад, при локалізації ігрових слотів “три в ряд”, де англійська кнопка “Spin” може бути перекладена як “Крутити”, ChatGPT пропонує більш аутентичні варіанти, такі як “Зробити спін” чи просто “Натисни”, враховуючи мовні нюанси, на відміну від звичайних перекладачів.

Труднощі взаємодії з штучним інтелектом

Може здатися, що немає нічого легшого, ніж взаємодія з нейромережею. Подав запит — отримав відповідь. Однак дизайнери мають іншу думку.

Коригування результатів, створених ШІ, може бути трудомістким процесом. Інколи переробити чи вдосконалити щось майже неможливо. Щоб уникнути необхідності подальших корекцій і досягти точного результату, важливо розробити для ШІ добре продумане ТЗ.

Для швидкого отримання точних результатів необхідно правильно сформулювати технічне завдання мовою, яка зрозуміла штучному інтелекту, додавши відповідні джерела.

Для точніших результатів варто взаємодіяти з ШІ мовою, на якій він був створений. Людина не досконала, а штучний інтелект створений людиною. Тому для ефективної роботи з ним потрібно спілкуватися на його мові та ясно висловлювати свої запити.

Штучний інтелект чи живий спеціаліст?

Як нейромережі використовують в арбітражі

Виявилося, що команда арбітражу потребує дизайнерів, адже навіть із впровадженням ШІ та швидким створенням зображень, робота без них неможлива. Проте існують завдання, з якими нейромережі впораються краще і швидше за людину.

Так, коли потрібне не повне зображення, а лише окремий елемент, зручніше та дешевше запросити його через ШІ, аніж узгоджувати детальний план із дизайнером.

У певних аспектах ШІ має здібності, недоступні людям, наприклад, у створенні ліпсинку, копіюванні голосу та інших технологіях.

У цих галузях ШІ домінує, проте його лідерство не зменшує значення навичок дизайнерів, навпаки, воно сприяє та спрощує їхню роботу.

Висновок

Інструменти штучного інтелекту з часом стали невід’ємною частиною роботи арбітражників, надаючи їм неоціненну підтримку. Запитайте будь-кого, хто брав участь у розробці креативів, і ви почуєте, що без штучного інтелекту не обійшлося.

Штучний інтелект володіє здатністю створювати не тільки тексти та зображення, але саме ці можливості виявилися найбільш затребуваними серед дизайнерів у арбітражних командах.

Прямий рейс до Іспанії: Як One Partners завойовує гемблінг в Іспанії завдяки креативам

One Partners – провідна партнерська програма у сфері iGaming, котра має 800+ оферів з WW покриттям. Дана партнерська програма має до того ж власний відділ медіабаїнгу, завдяки чому офери проходять щоденний тест задля підтримання якості продукту з яким працюють їх веби. Спеціально для Lead Panda Media команда One Partners підготувала детальний розбір власних креативів на Іспанію. Зазначимо, що дана партнерська програма має безкоштовні креативи на замовлення, тому вам лише залишиться написати ТЗ, а сам креатив підготує One Partners) Статика, від якого у будь-якого іспанця затамує подих: Щоб закохати свого ліда в креатив, потрібно притримуватися декількох кроків від One Partners. Першим є використання зображень, які поєднують яскраві відтінки червоного та жовтого. Чому саме ці кольори, а не якісь інші? Все просто, ці кольори наявні в прапорі Іспанії, саме тому вони викликають асоціації з культурою іспанців. Крім того, можна сказати, що їхня...
242
5хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали