Прямий рейс до Іспанії: Як One Partners завойовує гемблінг в Іспанії завдяки креативам

Прямий рейс до Іспанії: Як One Partners завойовує гемблінг в Іспанії завдяки креативам
0
0
242
5хв.

One Partners – провідна партнерська програма у сфері iGaming, котра має 800+ оферів з WW покриттям. Дана партнерська програма має до того ж власний відділ медіабаїнгу, завдяки чому офери проходять щоденний тест задля підтримання якості продукту з яким працюють їх веби.

Спеціально для Lead Panda Media команда One Partners підготувала детальний розбір власних креативів на Іспанію. Зазначимо, що дана партнерська програма має безкоштовні креативи на замовлення, тому вам лише залишиться написати ТЗ, а сам креатив підготує One Partners)

Статика, від якого у будь-якого іспанця затамує подих:

Щоб закохати свого ліда в креатив, потрібно притримуватися декількох кроків від One Partners. Першим є використання зображень, які поєднують яскраві відтінки червоного та жовтого.

Чому саме ці кольори, а не якісь інші?

Все просто, ці кольори наявні в прапорі Іспанії, саме тому вони викликають асоціації з культурою іспанців. Крім того, можна сказати, що їхня насиченість та яскравість привертають увагу та асоціюються з енергією, палкістю і теплом іспанського клімату. Тому щоб створити сильний емоційний зв’язок слід притримуватися саме цих відтінків в розробці креативів.

Акцентуючи увагу на елементах гемблінгу та бонусах у статичних зображеннях, ви створюєте візуальні стимули, що привернуть і утримають інтерес потенційних лідів. Наприклад, добре заходять гарячі дівчата на тлі пляжу в купальниках, у яскравих кольорах на тлі з елементами гемблінгу. Зазвичай на креативах не обов’язково використовувати справжні фото дівчат, адже іспанці також полюбляють бачити на креативах намальовані жіночі образи.

Прямий рейс до Іспанії: Як One Partners завойовує гемблінг в Іспанії завдяки креативам Прямий рейс до Іспанії: Як One Partners завойовує гемблінг в Іспанії завдяки креативам

Відеоролики, які принесуть профіту тобі і команді:

Тут використовуйте динамічні слот-ігри та крутилки, демонструючи бонуси й можливості виграшів, щоб довести привабливість вашого оферу. Таким чином, ви викликаєте почуття адреналіну у користувачів, пов’язаний з можливістю виграшу, створюючи додатковий стимул для участі. 

В обох випадках акцент краще ставити на жовті або червоні кольори. Таким чином, ви створюєте єдність між статикою та відео, що запам’ятається серед аудиторії. 

Ще один хороший підхід – це мультяшний стиль. Він може чудово працювати на іспанську аудиторію з її любов’ю до яскравої кольорової гами та гейміфікації. 

Переконайтеся, що всі елементи відображають дух локальної культури і що вони інтегровані в обидва формати – ваші статичні та динамічні креативи повинні створювати узгоджене враження з яскравими кольорами та елементами.

Топові офери на Іспанію

Одними креативами не вийдеш на профіт, тому слід не забувати про вибір якісного оферу, куди можна налити гідного трафіку. Саме тому, One Partners пропонує найкращі офери на Іспанію.

Прямий рейс до Іспанії: Як One Partners завойовує гемблінг в Іспанії завдяки креативам

Для прикладу, наразі в партнерській програмі наявний офер Joker8, де виплати становлять 110€ , а щодо конверсії взагалі тут дуже гарні показники:

  • inst2reg 3:1, 
  • reg2dep 4:1 
  • epc 9$

Отож, якщо зацікавив офер або ж хочете, аби вам менеджер підібрав інший, менеджери One Partners завжди раді допомогти)

Висновки

У будь-якому разі, для того, щоб створювати креатив на будь-яке ГЕО, спочатку необхідно вивчити як продукт, так і саме ГЕО. А також зробити аналіз конкурентів, на основі всієї цієї інформації можна зробити крутий унікальний креатив, який за умови грамотного вивчення потрапить у потрібну ЦА.

Що таке фродовий трафік та як йому запобігти

Фродовий трафік, який також називають ботовим трафіком, полягає в генерації відвідувань сайту не справжніми користувачами, а автоматизованими програмами. Фрод створює проблеми як для рекламодавців, так і для афіліата. Він підриває довіру рекла до веба, погіршує позиції офера у видачі, витрачає час та гроші медіабайера. Фродовий трафік в арбітражі має аморальний та шкідливий вплив на всю спільноту арбітражу, оскільки використання фродового трафіку для досягнення ключових показників ефективності рекламодавців створює серйозні виклики. Для протидії фроду сайти та партнерки впроваджують системи антифроду, налагоджують рекламні кампанії та створюють оновлені блек та вайтлісти. Часом до блеклісту щодня додають кілька платформ: портали можуть обманювати як веба, так і рекла, привертаючи на посилання арбітражника ботований трафік. Ми розглянемо, як відрізнити фрод від активності реальних користувачів, вирішимо питання про системи антифроду і пояснимо, як правильно складати блеклісти, аби не відрізати потенційно цінний трафік. Яким буває фрод у рекламних...
229
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали