ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку
0
0
216
7хв.

Навіщо потрібні нейромережі в арбітражі трафіку? З кожним роком з’являється все більше програм, заснованих на штучному інтелекті, які значно спрощують роботу арбітражників у різноманітних сферах. Нейромережі можуть створювати тексти, генерувати зображення для креативів, виконувати транскрибацію аудіо та відео і багато іншого. Вони являють собою збірку розумних алгоритмів, спеціально розроблених для вирішення конкретних завдань, і здатних функціонувати автономно. Ці інноваційні технології вже знайшли застосування в медицині, маркетингу, оборонній промисловості. Нейромережі постійно вдосконалюються, стаючи дедалі ефективнішими у виконанні поставлених перед ними завдань. Але що саме робить штучний інтелект настільки привабливим для арбітражників, і які саме функції він має виконувати?

У цій статті команда сервісу віртуальних карток FlexCard детально розпише, які нейромережі популярні в 2024 році і для яких цілей вони потрібні. Погнали 🚀

Нейромережі для озвучення тексту

DupDub

DupDub сервіс, завдяки якому можна перетворити текст на мову. Пропонує понад 300 голосів на вибір і підтримку понад 30 мов із різноманітними акцентами. Набори голосів поділені на різні категорії, включно з маркетингом, рекламою, контентом для YouTube і TikTok, саппорт-відділом і розвагами.

Готовий голос можна експортувати в різних форматах, як-от MP3, WAV, MP4 і SRT у відмінній якості. Однак для доступу до функції завантаження необхідно оформити платну підписку.

Безкоштовна версія сервісу має свої обмеження: текст для озвучки не повинен перевищувати 5000 символів. Професійний тариф за 19$ знімає всі обмеження.

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

PlayHT

PlayHT нейромережа, яка озвучує текст у різних стилях і кількома мовами. У сервісі також можна клонувати голос – для цього потрібно записати свій голос, завантажити в сервіс, і нейромережа використовуватиме його для озвучення будь-яких текстів. Мова при цьому звучить емоційно і виразно, точно передаючи тон голосу, як якщо б це робила реальна людина.

Цей сервіс буде корисним для розробників ігор, творців відеороликів, анімації, фільмів і в усіх галузях, де роль голосу має важливе значення. Використання ШІ для озвучування допоможе заощадити на аудіозаписі та скоротити час.

Варіанти тарифів:

  • Creator. Оплата $31,2 на місяць дає доступ до API, дозволяє перетворювати до 600 тисяч слів на рік і створювати 15 голосових клонів.
  • Pro. За $99 на місяць користувачі можуть озвучувати в 4 рази більше слів, ніж з попереднім тарифом. Крім того, можна створити 50 голосових клонів.

Сервіс пропонує безкоштовну пробну версію, з якої можна перетворити до 2500 слів за умови їхнього некомерційного використання та розміщення посилання на PlayHT.

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

Інструменти для створення рекламних ідей

Daydrm.aiце не просто ще одна нейромережа, а інструмент, який вигадує сюжет відео на YouTube, створює користувацьку кампанію в Instagram і пише заголовки для соціальних мереж, оголошень, сайтів

Як це працює? Просто дайте короткий опис вашої ідеї та напишіть бриф завдання. Daydrm.ai візьме на себе решту!

Daydrm.ai пропонує два платних тарифи, а також безкоштовні пробні періоди:

  • Денний тариф: Перші 24 години – безкоштовно! А далі всього за $5 на день
  • Щомісячний тариф: Нові клієнти можуть користуватися сервісом безкоштовно цілих 10 днів! Після пробного періоду – лише $19 на місяць

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

Сервіси аналітики

CLEVR AI

CLEVR AIнейромережа з безкоштовним доступом для управління рекламними кампаніями в Інтернеті, моніторингу та відстеження статистики вашого бренду

Набір інструментів:

  1. Аналітика партнерських мереж, які залучать найбільший трафік на твій продукт. Аналіз цільової аудиторії під твій товар
  2. Пошук сучасних тенденцій для розвитку продукту
  3. Допомога в оптимізації, збільшенні трафіку і продажів
  4. Створення SEO-оптимізованих текстів, статей у блог
  5. Програма надсилає звіт за кожним завданням

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

Нейромережі для фото/відео редагування

DeWatermark

DeWatermark нейромережа, завдяки якій можна видалити водяні знаки абсолютно безкоштовно.

  • Видаліть навіть найскладніші водяні знаки
  • Розпізнавання водяних знаків за допомогою штучного інтелекту
  • Зберігає якість зображення
  • Зручне редагування за допомогою пензля

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку
Unscreen

Unscreenце сервіс, який допомагає вирізати фон із відеороликів або гіфок автоматично. Він використовує штучний інтелект для аналізу відео та виявлення навіть найдрібніших деталей, щоб результати були максимально точними.

Сервіс надає можливість використання безкоштовно з деякими обмеженнями, як-от обмеження експорту тільки у форматі GIF і максимальна довжина відео до 5 секунд. Якщо вам потрібні результати кращої якості без водяного знака, ціни починаються від $4,99 США за відео.

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

Photoeditor.ai

Ймовірно, найзручніший сервіс для редагування зображень. Photoeditor.ai працює на базі нейронки. Просто виділіть об’єкти мишкою, і штучний інтелект автоматично виконає всі необхідні дії. Це може бути як ретуш для створення ідеальної шкіри, так і повне видалення об’єктів з фотографії.

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

Beeble

Нейромережа, яка змінює освітлення і задній фон на фото

Beeble — нейромережа, яка змінює освітлення і задній фон на фото. Сервіс, що забезпечує корекцію світлової гами та реалістичне освітлення.

Він здатний генерувати тіні, відблиски та змінювати кут світла. У сервісі є сотні готових пресетів для різних сценаріїв, таких як сонячна погода, студійне освітлення, кіберпанк або космічна атмосфера.

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку
Нейромережі для створення креативу

ADCREATIVE

ADCREATIVEце багатофункціональна нейромережа для генерації рекламних креативів у різних форматах (текст, зображення, відео).

Цей сервіс є провідним рішенням у сфері генерації рекламних креативів, чий попит і популярність постійно зростають. Використовуючи ШІ, Ви отримуєте можливість багаторазово підвищити ефективність реклами, істотно знизивши витрати часу і фінансових коштів.

Сервіс ідеально підходить для маркетологів і компаній, автоматизуючи і спрощуючи процес створення реклами, аналізу конкурентів. ADCREATIVE забезпечує максимальну ефективність у генерації тексту, зображень і відео контенту.

 

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

SEO

Simple Chat

Simple Chat — створення цілодобової служби підтримки для вашої компанії стало простіше за допомогою Simple Chat – інтелектуального помічника. Усього за 5 хвилин ви можете налаштувати бота, навчивши його основ вашого бізнесу, і він готовий буде відповідати на запити клієнтів на вашому сайті в будь-який час доби.

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

Nibbler

Nibblerдопоможе перевірити сайт на оптимізацію, безпеку та ін.

Nibbler – це бот для перевірки сайтів. Щоб почати перевірку: введіть адресу сайту. Він переглядає першу з веб-сторінок і переходить за посиланням, щоб проаналізувати інші. Якщо посилань між сторінками немає – бот не зможе оцінити сайт.

Сервіс зробить звіт, що оцінює сайт за 10 балами в галузях: доступність, безпека, SEO, оптимізація тощо. Також оцінюються оцінки користувачів і наскільки якісно сайт зроблений у технічному плані. Не працює з сайтами зробленими на Flash і захистом від спам-ботів.

ТОП нейромереж для арбітражу трафіку

Безсумнівно, нейромережі та сервіси спрощують життя для маркетологів і арбітражників. Головна перевага подібних сервісів полягає в їхньому великому функціоналі та високій швидкості обробки запитів і завдань. Однак, слід зазначити, що використання таких сервісів найчастіше не безкоштовне.

Усім профіту!

Приєднуйся до FlexCard і отримай 5 карт безкоштовно за промокодом PandaMedia

ТОП 10 безкоштовних проксі-серверів для арбітражу трафіку

Вітаю всіх! У цій публікації команда FlexCard, сервіс з віртуальними картами, представить детальний огляд проксі-серверів: їхнє призначення, функціонал і надасть список з десяти безкоштовних сервісів з проксі. Що таке проксі-сервер? Проксі-сервер - це проміжний пристрій, який пропускає трафік між вашим комп'ютером та інтернетом. Він діє як посередник, приховуючи вашу реальну IP-адресу і надаючи іншу адресу в мережі. Такий підхід допомагає забезпечити анонімність користувача й обійти обмеження, пов'язані з його місцем розташування. Користувач може використовувати проксі-сервер для приховування свого місця розташування і забезпечення конфіденційності під час доступу в інтернет. Навіщо потрібен проксі для арбітражу трафіку? Проксі-сервери в арбітражі трафіку відіграють важливу роль в обході систем захисту на рекламних платформах, таких як Google Ads або Facebook. Без проксі вебмайстрам важко створювати безліч акаунтів з однієї IP-адреси, особливо якщо платформа забороняє використання декількох акаунтів. Якщо Facebook заблокує кілька акаунтів з однієї IP-адреси, це...
439
8хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали