Вертикаль езотерика: пил в очі чи гарантовані профіти

Вертикаль езотерика: пил в очі чи гарантовані профіти
1
0
254
8хв.

Її називають новий макротренд. 

Але арбітражники воліють триматись від неї подалі. 

Проте, ми скажемо – дарма! Адже вертикаль езотерики вже приносить арбітражу мільйони.

Вертикаль езотерика: пил в очі чи гарантовані профіти

За даними Київського міжнародного інституту соціології, 43% українців вірять у гороскопи та екстрасенсів. 

І тільки за минулий рік езотеричних додатків українці встановили на сто мільйонів доларів.   

А на LinkedIn вже є свіжий звіт про розвиток ринку астрологічних додатків, де чітко видно стійке зростання ринку до 2031 року. 

Навіть мода не залишається осторонь: бренд Schiaparelli використовує на одязі прямі цитати з астрології, директор Dior надихається картами Таро, а останній показ від Rick Owens в Парижі геть зовсім просякнутий релігійно-містичною тематикою.

Вертикаль езотерика: пил в очі чи гарантовані профіти Вертикаль езотерика: пил в очі чи гарантовані профіти

Здивовані? 

Але це ще не все. Ми підготували ще кілька вагомих аргументів – чому лити на езотерику потрібно починати вже сьогодні! 

Зростаючий інтерес до містики пов’язаний з двома причинами:

  1. По-перше – зовнішні стреси та неможливість впоратися з новими обставинами перевіреними методами. Езотерика дає відчуття стабільності, адже набагато легше жити, якщо знаєш, що буде далі. 
  2. По-друге – на тлі масової цифровізації всього, відхід у езотерику працює як балансуючий елемент: з одного боку — майбутнє та роботизація, з іншого — минуле та духовність. 

Вертикаль езотерика: пил в очі чи гарантовані профіти

Ринок “чаклунів” безмежний і він тримається на трьох дуже потужних факторах, які точно зацікавлять кожного азартного арбітражника – великі гроші, низька конкуренція та необмежена цільова аудиторія. 

Вертикаль езотерики цікава тим, що вона містить як товарні офери так і інфопродукти. Тут є над чим працювати:

  • гороскопи
  • магічні амулети
  • ворожіння
  • карти таро, каміння сили та свічки
  • ритуали
  • курси та медитації

Ця тематика роками вабить людей, адже закриває дуже важливі болі аудиторії: знання свого майбутнього, поради по здоров’ю, саморозвиток, духовне зростання, отримання відповідей на ментальні запити, вирішення проблем в особистому житті – романтичних, сімейних, любовних, покращення фінансів. 

Основний запит: швидке вирішення власних проблем “магічним” способом. У плані роботи з болями ця вертикаль дуже близька до вертикалі нутри, тому підходи до процесу – дуже схожі.

Для того аби лити на езотерику вигадувати велосипед не потрібно. Трафік відбувається знайомими способами “лиття” на товарку, нутру чи інфопродукти. У креативах використовуються знаки зодіаку, карти таро, зображення товарів, тобто обличчя таролога + карти або якесь приємне жіноче тло на задньому плані. По гео, також елементарно – Україна, СНДшні країни + кілька російськомовних європейських країн.

Щодо вікових обмежень – краще починати з 23-25 років, оскільки саме молоді дівчата дуже цікавляться цією тематикою. Також, важливу роль крео грає текст оголошення. Потрібно адаптуватися під свята, поточні події та тиснути на біль користувачів. 

Ще одна величезна перевага в езотериці – це переважно “білі оффери”. Арбітражнику не потрібно клоачить, шукати креативні підходи як в адалті або вигадувати способи пропхати заборонений законодавством ГЕО гемблінг. Складнощі з модерацією в цій вертикалі мінімальні.

Також, в езотериці поширені оффери, де користувачеві потрібно здійснити дзвінок. Це так звані IVR-офери (Interactive Voice Response). Оплачуються вони за моделлю PPM (Pay Per Minute), тобто чим довше користувач проведе на лінії, тим більше заробить арбітражник. До таких офферів належать гороскопи, дати смерті та таро.

Отже, якщо підсумувати всі нюанси, то можна одразу зрозуміти – ніша езотерики в арбітражці один з найтоповіших напрямків. Тут стабільний прибуток, білі оффери і вертикаль має потужний потенціал. Через відсутність банерної сліпоти оффери в цій вертикалі поки що не дуже конкурентні, тож час вриватися туди та заробляти!

Galina Zalevska

Журналістка з 15-річним досвідом роботи у найкращих медіа. Вона бездоганно знає як генерувати ідеї, планувати та реалізовувати їх для досягнення маркетингових цілей. Для Галини створення контенту це не робота, а спосіб життя.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

Як діпфейки відомих особистостей захопили сферу CPA та приносять своїм “творцям” величезні бонуси

Хочете, щоб Ілон Маск прорекламував ваше нішове виробництво дизайнерських меблів всього за 200 доларів або Кіану Рівз закликав, не баритись, і купувати засіб для омолодження, всього за 500. Легко! Тепер це реальність.  Арбітраж трафіку та сфера CPA базується не тільки на сухому розрахунку, орієнтованому на залучення клієнтів. Створення прибуткової реклами нагадує змагання “творчих мізків” –  хто креативніший, той забирає приз. Адже контент має взаємодіяти з користувачем, викликати потужні емоції та рефлексію після перегляду й обов'язково закарбуватися в пам'яті. Face Swapping або Діпфейк – це технологія заміни осіб, яка кардинально змінила рекламний ринок та приносить шалені прибутки своїм розробникам. Однак є і вагомі мінуси цієї технології, які можуть призвести до неочікуваних наслідків. Тож, розберемо усі + та – використання діпфейків зірок шоубізнесу в арбітражі трафіку. Нещодавно стартап з інвестицій у нерухомість reAlpha Tech Corp представив маркетингове відео, в якому знявся Ілон...
701
8хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали