Топ порад, як знайти ідеальну зв'язку в арбітражі

Топ порад, як знайти ідеальну зв'язку в арбітражі
3
0
212
8хв.

Набридло “лити” в нуль та постійно шукати нові зв’язки? 

Ми знаємо як це і також через це пройшли 👍

Тому склали топ перевірених та найдієвіших порад – як знайти ідеальну зв’язку в арбітражі.

Топ порад, як знайти ідеальну зв'язку в арбітражі

Big idea та must-have кожного арбітражника – лити у плюс. Але виконати це завдання виходить не у всіх. Для того, щоб лити в плюс, потрібно мати робочу зв’язку, яка напевне принесе прибуток. А от, аби знайти, намацати та перевірити дієву та прибуткову зв’язку – кожен арбітражник робить багато спроб та помилок, і це нормально. Не бійтесь експериментувати, пробувати, перевіряти, шукати. 

Як шукати робочі зв’язки для арбітражу – чотири перевірених кроки, далі…

Топ порад, як знайти ідеальну зв'язку в арбітражі

Важливо! Одразу варто усвідомити: те, що працює у когось, необов’язково спрацює у вас. Скажемо навіть більше, якщо спробуєте клонувати свою ж успішну зв’язку, щоб збільшити обсяги, “клон”, швидше за все, відпрацює гірше. Тому постійно шукаємо нове.

Визначаємося з вертикаллю та джерелом

Зручніше та ефективніше працювати з одним-двома джерелами трафіку та однією-двома вертикалями. Це відразу звужує зону пошуку, завдяки чому ви зможете швидше знаходити зв’язки. Працюючи ж з одним джерелом трафіку та вертикаллю, ви станете фахівцем у цій вузькій ніші, ефективніше проводитимете тести, робитимете крео, оптимізуватимете зв’язки.

Топ порад, як знайти ідеальну зв'язку в арбітражі

ПОРАДА! Вибираючи вертикаль, виходьте зі свого джерела трафіку, бюджету та сезону. Важливо зрозуміти, яка аудиторія переважає у вашому джерелі трафіку. Визначивши це, у вас з’явиться можливість більш точно підбирати оффери.

Знайомимося із поточними “заливами” через SPY-сервіс

Арбітражнику потрібно бачити загалом картину по заливах у ніші. Якщо зайти в spy-tool, вибрати потрібне джерело, ви побачите, на які оффери та вертикалі заливають найактивніше. Відфільтруйте оголошення, залишивши ті, що крутяться 3 дні та більше. Адже якщо їх крутять стільки часу, то з них йде профіт.

ПОРАДА!  Запитайте персонального менеджера партнерки чи саппорт, які оголошення зараз актуальні та приносять найбільшу конвертацію? У їхніх же інтересах дати вам пораду, щоб ви вийшли у плюс. 

Підбираємо оффер

Побачивши, на що активно заливаються колеги, шукаємо відповідні оффери у СРА-мережах. Часто той самий оффер є у кількох мережах, тому варто порівняти умови та їх показники у кожній мережі.

ПОРАДА! Обов’язково подивіться, які лендинги до офферу пропонує ПП. Якщо інші арбітражники ллють на власні преленди, а у вас немає можливості їх створювати, наврядчи ви вийдете в такий же плюс, як і вони.

Тестуємо зв’язку

Щоб почати тестувати зв’язку, ви повинні визначити для себе бюджет та критерії успішного та неуспішного тесту. Якщо вертикаль недорога, наприклад, утиліти, інстали, тест однієї зв’язки забирає $5-10, максимум $40-50 залежно від ГЕО. Нутра-оффер може відібрати від $50-100 до $400-500. Гемблінг та беттінг оффери нерідко вимагають близько $1000 на тест.

ПОРАДА! Якщо ви заливайте у мережах з оплатою за кліки на суму 3-5 виплат за лід, але з такого “заливу” не прилітає жодна конверсія, відмовляйтесь від зв’язки. 

Тож, не поспішайте з висновками, оберіть кращий для себе оффер та приділіть час тестуванню зв’язок. 

А тепер давайте розглянемо поширені помилки під час тестування зв’язок. Забирайте собі їх замість підказок та шпаргалок в майбутній роботі.

Відсутність чіткої структури тестування

Без чіткої стратегії важко оцінити ефективність різних зв’язок і визначити, які їх слід масштабувати. Насамперед потрібно визначити цілі тестування, вибрати відповідні метрики для аналізу та розробити чіткий план дій.

Занадто швидкі висновки

Щоб точно переконатися в тому, чи працює ваша гіпотеза, необхідно перевірити її на тривалій дистанції. Навіть якщо позитивної динаміки не видно відразу, спробуйте оптимізувати кампанію, змінити час показу об’яв або використовувати інший креатив. 

Занадто багато елементів для тесту

Зважайте на те, що чим більше креативів, офферів або джерел ви тестуєте, тим більший бюджет вам знадобиться. Щоб уникнути виходу в мінус, не беріть надмірну кількість елементів одночасно. Ця помилка найчастіше зустрічається у арбітражників-початківців, які не мають достатнього бюджету.

  • Невеликий бюджет на тести. Комусь вдається і з $100 стартанути та вийти у плюс. Хтось витрачає на успішний старт $3000-4000. Овнери команд кажуть, що в середньому на пошук профітної зв’язки йде близько 1000-1500 тисяч доларів. І це при тому, що тести проводять досвідчені хлопці та дівчата.

Стабільність та гарний прибуток в арбітражі можливий. Так, це не простий процес, але якщо у вас вистачить витримки, впертості та бажання – ви обов’язково знайдете свою робочу зв’язку яка точно принесе вам високі дивіденди.

Galina Zalevska

Журналістка з 15-річним досвідом роботи у найкращих медіа. Вона бездоганно знає як генерувати ідеї, планувати та реалізовувати їх для досягнення маркетингових цілей. Для Галини створення контенту це не робота, а спосіб життя.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

Вертикаль езотерика: пил в очі чи гарантовані профіти

Її називають новий макротренд.  Але арбітражники воліють триматись від неї подалі.  Проте, ми скажемо – дарма! Адже вертикаль езотерики вже приносить арбітражу мільйони. За даними Київського міжнародного інституту соціології, 43% українців вірять у гороскопи та екстрасенсів.  І тільки за минулий рік езотеричних додатків українці встановили на сто мільйонів доларів.    А на LinkedIn вже є свіжий звіт про розвиток ринку астрологічних додатків, де чітко видно стійке зростання ринку до 2031 року.  Навіть мода не залишається осторонь: бренд Schiaparelli використовує на одязі прямі цитати з астрології, директор Dior надихається картами Таро, а останній показ від Rick Owens в Парижі геть зовсім просякнутий релігійно-містичною тематикою. Здивовані?  Але це ще не все. Ми підготували ще кілька вагомих аргументів – чому лити на езотерику потрібно починати вже сьогодні!  Зростаючий інтерес до містики пов'язаний з двома причинами: По-перше – зовнішні стреси та неможливість впоратися з новими...
234
8хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали