Що таке SmartLink та для чого він потрібен

Що таке SmartLink та для чого він потрібен
0
0
206
8хв.

Ефективність монетизації платного трафіку залежить від якості налаштування рекламних кампаній. Смартлінк – корисний інструмент, який підбирає релевантний офер для кожного користувача. У статті поговоримо про те, що таке Смартлінк, його основні функції та які завдання він вирішує.

Що таке Смартлінк

Смартлінк – це “розумне” посилання, яке обирає відповідну пропозицію для користувача на основі технічної інформації про нього. Кожна людина, яка перейшла за посиланням, бачить певну пропозицію, що відповідає її інтересам.

Що таке SmartLink та для чого він потрібен

Наприклад, ви запустили рекламну кампанію в тізерних мережах і купили невеликий обсяг пуш-трафіку, щоб перевірити, наскільки якісних відвідувачів дають площадки, з якими раніше не працювали.

Припустимо, що рекламні платформи не дають можливості гнучко налаштувати параметри аудиторії. Можна задати тільки країну і стать. Щоб монетизувати такий трафік, потрібен або універсальний продукт, або гроші будуть витрачені марно.

У таких випадках на допомогу приходить Смартлінк, який фільтрує аудиторію і показує їй різний контент залежно від місцезнаходження, операційної системи, роздільної здатності екрана та інших параметрів.

Розумні алгоритми збирають інформацію про відвідувачів і показують їм найбільш підходящі пропозиції. У теорії схема виглядає ідеально, але на практиці все не так гладко. У деяких випадках користувачі бачать рекламу, яка не викликає у них інтересу.

Арбітражникам і вебмастерам Смартлінк здається чарівним інструментом. Замість того, щоб створювати десятки сторінок для різних сегментів аудиторії і витрачати час на розробку креативів, достатньо просто вставити посилання з партнерської мережі у налаштуваннях рекламної площини.

Смартлінк використовується переважно у сірих нішах: дейтинг, гемблінг, беттінг та інших вертикалях. Інструмент доступний у деяких товарних партнерках, але найкраще його потенціал розкривається в офферах знайомств, де рекламодавці приймають будь-який трафік.

Як працює Смартлінк

Робота Смартлінка ґрунтується на системі аналізу та розподілу трафіку. Розумні алгоритми показують релевантний інтересам користувача контент і постійно аналізують ефективність показу на основі числа отриманих конверсій. Чим більше трафіку проходить через Смартлінк, тим точніше з часом стає робота алгоритмів.

Що таке SmartLink та для чого він потрібен

Смартлінк — не магічний інструмент, який зчитує думки користувачів і дає їм те, що потрібно. Це розумна система, яка проводить A/B-тестування та оптимізацію показу контенту для отримання максимальної конверсії.

Smartlink ідеально підходить в ситуаціях, коли йде постійний потік трафіку і характеристики аудиторії невідомі. Наприклад, якщо розміщуєте пости в чужих групах і не знаєте, хто перейде за посиланням. Це буде відомо лише після того, як в системі аналітики накопичиться статистика.

Які дані про користувача аналізує Смартлінк

  • Місцезнаходження – країна, місто, область
  • IP-адреса
  • Тип з’єднання
  • Версія операційної системи
  • Версія браузера
  • Тип пристрою

Алгоритми розподіляють потоки трафіку та стежать за доступністю оферів. Наприклад, якщо ліміти за офером з найвищим конверсій закінчилися, система підставляє наступний за популярністю продукт.

Отже, трафік монетизується в повному обсязі. Жоден відвідувач не залишається без перегляду інформації про товар або послугу, яка може його зацікавити.

Затримок з оновленням даних немає — аналіз даних та редірект виконуються за мілісекунди. Користувач не бачить нічого зайвого. Після кліку по посиланню на екрані з’являється офер, який система визначила як найбільш підходящий.

Припустимо, ви купили 10 000 переходів з тізерної мережі без точкового налаштування параметрів аудиторії. Знаєте лише, що користувачі цікавляться знайомствами, але які офери підійдуть їм найкраще, поки що невідомо.

Функції Смартлінк

Алгоритми Смартлінка намагаються показати кожному відвідувачеві найбільш відповідну пропозицію. Це глобальна задача, яку вирішує інструмент. Якщо трафік має нормальну якість, а в системі пропонуються відповідні оффери, ефективність такого підходу буде високою.

Що таке SmartLink та для чого він потрібен

Смартлінк звільняє вебмайстрів та арбітражників від рутинної роботи з ручного A/B-тестування та безкінечної оптимізації рекламних кампаній. Потрібно лише бюджет на платний трафік та трохи часу, щоб все налаштувати.

Які завдання вирішує Смартлінк

  1. Дозволяє зосередитися на трафіку. Не потрібно вибирати лендінги або генерувати сотні креативів.
  2. Зменшує кількість витрат. Відпадає необхідність реєструвати десятки доменів, оплачувати дорогий VPS-сервер та купувати інші речі.
  3. Дає можливість забути про постійний моніторинг. Якщо офер раптово відключиться, трафік не буде витрачено даремно. Система автоматично підключить наступний за ефективністю продукт.
  4. Позбавляє від необхідності використання складних інструментів. Немає потреби в трекерах з багаторівневими фільтрами та коштовною підпискою.
  5. Дозволяє проводити тести. Якщо раніше ви не приваблювали трафік з тізерних мереж або пуш-мереж, є сенс перевірити якість на тестових обсягах.

Смартлінк скорочує кількість рутинних завдань, але не є панацеєю. Якщо ви розраховуєте, що зможете заробляти в автоматичному режимі, краще не витрачати гроші даремно. Немає нічого краще точної настройки рекламних кампаній та перенаправлення трафіку на відповідні офери.

Як заробити на партнерці з покеру

Любите гру у покер, але не вдається стабільно заробляти значні суми? Тоді ця стаття спеціально для вас! Ми розглянемо можливості заробітку в покері без самостійної гри, лише приваблюючи нових гравців до покерних кімнат. На всіх провідних покерних сайтах існують програми партнерської співпраці, що дають можливість заробляти. Якщо у вас є власний веб-сайт, блог або група в соціальних мережах, ви можете стати партнером покерного руму й отримувати стабільний дохід від покеру. Схема заробітку на покерній партнерці Для початку, вам потрібно зареєструватися як партнер у одному з провідних покер-румів за вашим вибором. Нагадуємо, що всі великі сайти мають таку можливість: PokerStars, 888Poker, PartyPoker, PokerDom, UnibetPoker і безліч інших. Далі, розмістіть на своєму веб-сайті або блозі посилання або банер на ваш покер-рум-партнер. Крім того, для залучення новачків і збільшення вашого прибутку рекомендуємо написати короткий огляд і підкреслити переваги гри саме в цьому покер-румі....
173
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали