Як заробити на партнерці з покеру

Як заробити на партнерці з покеру
0
0
173
7хв.

Любите гру у покер, але не вдається стабільно заробляти значні суми? Тоді ця стаття спеціально для вас! Ми розглянемо можливості заробітку в покері без самостійної гри, лише приваблюючи нових гравців до покерних кімнат. На всіх провідних покерних сайтах існують програми партнерської співпраці, що дають можливість заробляти. Якщо у вас є власний веб-сайт, блог або група в соціальних мережах, ви можете стати партнером покерного руму й отримувати стабільний дохід від покеру.

Схема заробітку на покерній партнерці

Для початку, вам потрібно зареєструватися як партнер у одному з провідних покер-румів за вашим вибором. Нагадуємо, що всі великі сайти мають таку можливість: PokerStars, 888Poker, PartyPoker, PokerDom, UnibetPoker і безліч інших.

Як заробити на партнерці з покеру

Далі, розмістіть на своєму веб-сайті або блозі посилання або банер на ваш покер-рум-партнер. Крім того, для залучення новачків і збільшення вашого прибутку рекомендуємо написати короткий огляд і підкреслити переваги гри саме в цьому покер-румі.

Користувачі вашого сайту або читачі блогу, які зацікавилися рекламою, можуть зареєструватися за наданим посиланням.

Якщо гравці, яких ви залучили до покер-руму, здійснили депозит і почали грати на реальні гроші, ви почнете отримувати винагороду за їхнє залучення.

Види партнерських програм

Як заробити на партнерці з покеру

Умови виплат у партнерських програмах різних покерних кімнат можуть варіюватися:

  • Відсоток від рейку. Цей метод передбачає отримання прибутку у вигляді відсотка від сплаченого гравцем рейку. Зазвичай ці відсотки коливаються від 15% до 40%. За такою системою ви можете отримувати гроші за кожного залученого гравця, поки він продовжує грати і генерувати рейк.
  • CPA (вартість за дію). У цій програмі ви отримуєте фіксований прибуток незалежно від обсягу рейку, який згенерує гравець. Вважається залученим той гравець, який здійснив мінімальний депозит у ваш партнерський покер-рум. Зазвичай, мінімальним депозитом вважається сума від 10 до 30 доларів.
  • Змішана. Ця програма поєднує обидва зазначені вище методи. За умовами цієї партнерської програми ви отримуєте гроші як безпосередньо після депозиту гравця, так і за згенерований ним рейк.

Приклад партнерської програми з виплатою відсотка від рейку в румі ПокерСтарс

  • Після залучення 1-2 гравців ви отримаєте 15% від їх рейку
  • 3-5 гравців – 20%
  • 6-10 гравців – 22%
  • 11-20 гравців – 25%
  • 21-40 гравців – 27%
  • 41-80 гравців – 30%
  • 81-200 гравців – 32%
  • 201 і більше гравців – 35%

Розглянемо приклад у цифрах:

  • Ви залучили 2 гравців, які генерують у місяць по 100 доларів рейку. У цьому випадку ваш заробіток складатиме по 15 доларів з кожного – 30 доларів разом за місяць.
  • Ви залучили 50 гравців, кожен з яких також генерує 100 доларів рейку на місяць. Тепер ви отримаєте по 30 доларів від рейку кожного, що разом складе 1 500 доларів за місяць.
  • Ви залучили 210 гравців, рейк кожного також 100 доларів за місяць. Ви отримаєте 35 доларів за кожного і разом ваш дохід складе 7 350 доларів за місяць лише за залучення нових гравців.

Приклад партнерської програми CPA в румі 888Poker

Якщо вам вдасться залучити протягом календарного місяця певну кількість гравців, ви зможете отримати такі виплати:

Залучення від 1 до 5 гравців – $65 за кожного

Від 6 до 10 гравців – $100 за кожного

Від 11 до 30 гравців – $125 за кожного

Від 31 до 50 гравців – $150 за кожного
Від 51 гравця і більше – $200 за кожного

Користуйтесь, проте не забувайте оцінювати свої ризики і розприділяти свій бюджет раціонально, щоб не стати справжнім лудоманом.

Чому важлива диверсифікація активів в гемблінгу

Диверсифікація є ключовою в усіх сферах: у фінансах, у виробництві та у політиці. У фінансовій сфері вона спрямована на зниження ризиків інвестування та розподіл фінансових потоків; у виробничій сфері – на розширення асортименту продукції та збільшення кола споживачів; у політичній сфері – на укладення союзів та співпрацю в різних напрямках. У даній статті ми детально розглянемо, що означає поняття диверсифікація для інвестора чи трейдера. Що таке диверсифікація? Диверсифікація – це стратегія розподілу інвестиційного портфеля таким чином, щоб зменшити ризики шляхом інвестування у різні види активів або ринки. Головна мета диверсифікації полягає в тому, щоб уникнути чи пом'якшити вплив негативних змін у будь-якому конкретному активі чи секторі на загальний дохід інвестора. Ця стратегія передбачає розподіл інвестицій між різними класами активів, такими як акції, облігації, нерухомість, товари тощо, а також між різними компаніями, галузями та регіонами. Це дозволяє зменшити загальний ризик портфеля,...
191
6хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали