Що таке RDP-акаунти

Що таке RDP-акаунти
1
0
210
6хв.

Останнім часом у сфері арбітражу трафіку стали активно використовуватися нові типи акаунтів — RDP. Ці рекламні кабінети працюють через віддалений доступ, здійснюючи операції в певних гео. Вони застосовуються переважно під час заливу через великі рекламні майданчики, такі як FB.

Робота з RDP значно спрощує процеси масштабування активностей, фарм розхідників і налаштування рекламних кампаній. Ми вивчили всі аспекти використання таких акаунтів.

У цій статті ми поділимося інформацією про переваги та недоліки RDP, методи їх придбання, а також дамо кілька порад для їх ефективного використання. Почнемо!

Як ефективно використовувати RDP-акаунт?

Є кілька методів доступу до підключення акаунта:

  • Купівля або оренда. Купуючи акаунт, продавець дасть вам IP-адресу, хост і пароль. Введіть ці дані в “Підключення до віддаленого робочого столу” для системи Windows або Microsoft Remote Desktop для macOS. Підключившись, ви отримаєте робочий стіл з відфармленим акаунтом;
  • Самостійний фарм. Зафармити RDP самому можливо, але доцільно тільки для подальшого перепродажу. Необхідно придбати віддалений робочий стіл у ГЕО, в яке будете заливати, і займатися фармом вручну.

Після підключення зайдіть на FB через браузер на віддаленому робочому столі. Для роботи з акаунтом не потрібно встановлювати антидетект-браузер, оскільки він знаходиться в ГЕО заливу.

Плюси та мінуси RDP-акаунтів

Розглянемо плюси:

  • Оптимізація часу. Використання RDP дає змогу взаємодіяти з уже налаштованими акаунтами, що позбавляє від необхідності їх початкового налаштування. Додатково, не потрібне встановлення антидетект-браузерів, а орендарі часто оплачують холд рекламної мережі.
  • Надійність. Акаунти, керовані через RDP, пов’язані з реальними користувачами і використовують єдиний пристрій, що забезпечує високий траст, рідкісні випадки бана і можливість високого спенда.
  • Гнучкість застосування. RDP акаунти аналогічні агентським кабінетам за рівнем трасту і не обмежують просування сірих вертикалей і офферів.
  • Платіжки. Акаунти уже під’єднано до платіжних карток, спрощуючи процес пошуку платіжок.

З іншого боку, існують такі недоліки:

  • Ризик обману. Деякі продавці можуть використовувати один акаунт для кількох користувачів або обмежувати доступ після отримання оплати. Важливо вибирати перевірених орендодавців на підставі рекомендацій і відгуків.
  • Високі витрати. Ефективний залив RDP вимагає чималих вкладень, починаючи від $1000.

Ще кілька порад

  • Підключення необхідних інструментів. Під час роботи з RDP достатньо під’єднати тільки основні пристрої, як-от трекер або клоака під час заливу на сірі офери, а також під’єднати платіжку, якщо це не забезпечено орендодавцями або продавцями.
  • Вибір між орендою та придбанням. Команди, які займаються продажем або орендою RDP-акаунтів, зазвичай спеціалізуються на їхньому наданні. Перед співпрацею завжди варто уточнити інформацію про команду в колег, щоб уникнути обману.

Економія часу на підготовчі процеси. Уникайте витрат часу на створення акаунтів і налаштування проксі-серверів, оскільки ці завдання не потрібні для ефективної роботи з RDP.

CRM vs. DMP

Наразі на ринку діють дві взаємодоповнюючі та одночасно конкуруючі платформи – CRM (customer relationship management) та DMP (data management platform). Обидві платформи використовуються для таргетингу аудиторій у сфері digital. Однак основні відмінності між ними полягають у тому, що: CRM відстежує вже зареєстрованих користувачів, тобто лояльних та перспективних клієнтів; DMP відстежує як незареєстрованих, так і зареєстрованих користувачів. Очевидно, що кількість таких людей набагато більша. Обидві технології таргетингу використовуються агенціями, які керуються даними (data-driven), і пропонують брендам створення унікального досвіду спілкування з користувачем, іншими словами, персоналізовану рекламу. Функціонал Основні функції CRM може експортувати зібрані дані в інші бази даних у формі списків користувачів, які відповідають заданим характеристикам. Платформа DMP дозволяє створювати сегменти користувачів, групуючи їх за схожими характеристиками або інтересами. Потім інші платформи можуть використовувати ці групи для інших цілей, наприклад, для покупки медійної реклами для цієї аудиторії або для спілкування з...
199
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали