Що таке RDP-акаунти

Що таке RDP-акаунти
0
278
6хв.

Останнім часом у сфері арбітражу трафіку стали активно використовуватися нові типи акаунтів — RDP. Ці рекламні кабінети працюють через віддалений доступ, здійснюючи операції в певних гео. Вони застосовуються переважно під час заливу через великі рекламні майданчики, такі як FB.

Робота з RDP значно спрощує процеси масштабування активностей, фарм розхідників і налаштування рекламних кампаній. Ми вивчили всі аспекти використання таких акаунтів.

У цій статті ми поділимося інформацією про переваги та недоліки RDP, методи їх придбання, а також дамо кілька порад для їх ефективного використання. Почнемо!

Як ефективно використовувати RDP-акаунт?

Є кілька методів доступу до підключення акаунта:

  • Купівля або оренда. Купуючи акаунт, продавець дасть вам IP-адресу, хост і пароль. Введіть ці дані в “Підключення до віддаленого робочого столу” для системи Windows або Microsoft Remote Desktop для macOS. Підключившись, ви отримаєте робочий стіл з відфармленим акаунтом;
  • Самостійний фарм. Зафармити RDP самому можливо, але доцільно тільки для подальшого перепродажу. Необхідно придбати віддалений робочий стіл у ГЕО, в яке будете заливати, і займатися фармом вручну.

Після підключення зайдіть на FB через браузер на віддаленому робочому столі. Для роботи з акаунтом не потрібно встановлювати антидетект-браузер, оскільки він знаходиться в ГЕО заливу.

Плюси та мінуси RDP-акаунтів

Розглянемо плюси:

  • Оптимізація часу. Використання RDP дає змогу взаємодіяти з уже налаштованими акаунтами, що позбавляє від необхідності їх початкового налаштування. Додатково, не потрібне встановлення антидетект-браузерів, а орендарі часто оплачують холд рекламної мережі.
  • Надійність. Акаунти, керовані через RDP, пов’язані з реальними користувачами і використовують єдиний пристрій, що забезпечує високий траст, рідкісні випадки бана і можливість високого спенда.
  • Гнучкість застосування. RDP акаунти аналогічні агентським кабінетам за рівнем трасту і не обмежують просування сірих вертикалей і офферів.
  • Платіжки. Акаунти уже під’єднано до платіжних карток, спрощуючи процес пошуку платіжок.

З іншого боку, існують такі недоліки:

  • Ризик обману. Деякі продавці можуть використовувати один акаунт для кількох користувачів або обмежувати доступ після отримання оплати. Важливо вибирати перевірених орендодавців на підставі рекомендацій і відгуків.
  • Високі витрати. Ефективний залив RDP вимагає чималих вкладень, починаючи від $1000.

Ще кілька порад

  • Підключення необхідних інструментів. Під час роботи з RDP достатньо під’єднати тільки основні пристрої, як-от трекер або клоака під час заливу на сірі офери, а також під’єднати платіжку, якщо це не забезпечено орендодавцями або продавцями.
  • Вибір між орендою та придбанням. Команди, які займаються продажем або орендою RDP-акаунтів, зазвичай спеціалізуються на їхньому наданні. Перед співпрацею завжди варто уточнити інформацію про команду в колег, щоб уникнути обману.

Економія часу на підготовчі процеси. Уникайте витрат часу на створення акаунтів і налаштування проксі-серверів, оскільки ці завдання не потрібні для ефективної роботи з RDP.

Поділіться своєю думкою!

TOP