Популярні хештеги для Instagram 2024: як їх шукати?

Популярні хештеги для Instagram 2024: як їх шукати?
4
0
4237
5хв.

Використання популярних хештегів на Instagram допоможе розширити охоплення вашого контенту, привернути аудиторію та задовольнити алгоритм Instagram. Щоб отримати ці переваги, вам потрібно знайти і використовувати в Instagram відповідні хештеги для вашого контенту.

Ця стаття містить список трендових хештегів на Instagram на 2024 рік, а також поради щодо вибору правильного хештегу для вашого посту на Instagram. Крім того, надається список найкращих інструментів для генерації хештегів на Instagram.

Що таке Хештеги в Instagram?

Хештеги в Instagram – це спосіб сортування та пошуку контенту. Вони створюються за допомогою символу “#” і прикріплюються до вашого контенту на Instagram, перетворюючись на теми, на які можна клікнути і знайти відповідний матеріал.

Будь-яке слово чи фразу можна перетворити в діючий хештег, якщо перед ним стоїть символ “#”. У хештегах можна використовувати цифри, але неможливо використовувати пробіли та спеціальні символи. В Instagram багато авторів використовують хештеги, щоб долучитися до трендів і допомогти аудиторії знайти їхній контент.

Що таке Хештеги в Instagram

Як працюють хештеги в Instagram

У Instagram ви можете використовувати до 30 хештегів в кожному своєму пості. Ці пости мають бути загальнодоступними – якщо ваш профіль встановлений як приватний, то будь-які використані вами хештеги не відображатимуться на сторінках пошуку.

Коли користувачі клікають на хештег, вони потрапляють на його стрічку новин, де відображається весь загальнодоступний контент, який до нього прикріплений. Люди клікатимуть на цікаві їм хештеги або шукати їх, щоб знайти контент в Instagram.

Користувачі також можуть підписуватися на цікаві їм хештеги, гарантуючи регулярне з’явлення відповідного контенту у їхній стрічці.

Хештеги в Instagram Stories

У Instagram Stories є наклейка з хештегом, яка дає змогу розміщувати робочі хештеги у ваших історіях. Користувачі, які натиснуть на посилання, будуть перенаправлені на стрічку хештега, як і вони натиснули хештег у вашому повідомленні.

Хештеги в роликах Instagram

Хештеги працюють аналогічно і для Reels, допомагаючи алгоритму Instagram класифікувати ваш контент, щоб він відображався у стрічці досліджень користувача.

Чи працюють хештеги в Instagram?

Хештеги все ще є ефективним інструментом, що допомагає вашому аккаунту в Instagram зростати, але спосіб їхньої роботи трохи змінився.

Зазвичай алгоритм Instagram винагороджуватиме привабливий контент, відображаючи його більш помітно на сторінках із хештегами та сторінках досліджень.

Це означає, що найкращий спосіб використовувати хештеги в Instagram – це створювати і відзначати високоякісний контент, який приваблює користувачів на платформу Instagram. Якщо цей контент починає отримувати взаємодію, алгоритм повинен виявити його і підсилити ваш пост.

Отже, хоча додавання хештегів до вашого контенту не призведе автоматично до збільшення кількості переглядів або підписників, хештеги є законним способом підвищити видимість контенту, який вже працює добре.

Оскільки хештеги використовуються для виявлення контенту, правильні хештеги можуть представити вас вашій цільовій аудиторії, навіть якщо вони раніше не взаємодіяли з вами.

Визнаючи їхню важливість на платформі, Instagram розширив функціональність хештегів. Наприклад, тепер бренди можуть додавати хештеги до розділу профілю своєї біографії в Instagram.

Де шукати топ хештеги для Instagram

Де шукати топ хештеги для Instagram

Популярність хештегів зазвичай залежить від тенденцій, подій та трендів у суспільстві та соціальних мережах, які можуть значно змінюватися з часом.

Для визначення актуальних хештегів у 2024 році вам варто слідкувати за новинами та трендами у вашій галузі, а також досліджувати популярні хештеги в Instagram у вашому регіоні та серед вашої цільової аудиторії. Також важливо пам’ятати, що краще використовувати хештеги, які стосуються контенту вашого посту, щоб залучити відповідну аудиторію.

Щоб знайти найпопулярніші хештеги на 2024 рік, ви можете дотримуватися таких кроків:

  • Дослідження. Почніть з дослідження останніх тенденцій та популярних тем на Instagram. Ви можете це зробити слідкуючи за інфлюенсерами та перевіряючи актуальні пости у вашій ніші або області інтересу.
  • Досліджуйте пропозиції щодо хештегів. Почніть вводити хештег у поле пошуку Instagram, і платформа запропонує схожі хештеги. Досліджуйте ці пропозиції, щоб дізнатися, що зараз актуально.
  • Використовуйте інструменти аналізу хештегів. Є різні онлайн-інструменти та застосунки, які надають інформацію про популярні хештеги. Інструменти, як-от Hashtagify, All Hashtag або Trends map можуть допомогти вам виявити актуальні хештеги в реальному часі.
  • Спостерігайте за інфлюенсерами. Слідкуйте за інфлюенсерами та авторами контенту у вашій ніші. Вони часто використовують популярні та відповідні хештеги, щоб збільшити видимість своїх публікацій.
  • Перевіряйте актуальні пости. Instagram часто виділяє актуальні пости та хештеги на сторінці “Пошук”. Досліджуйте цей розділ, щоб дізнатися, що зараз популярно.
  • Використовуйте емодзі. Щоб ваші публікації стали візуально привабливішими, розгляньте можливість додавання відповідних емодзі до хештегів. Емодзі можуть допомогти виразити емоції та теми.

Варто зауважити, що популярність хештегів може відрізнятися залежно від регіону, ніші та часу, тому важливо бути в курсі та адаптувати свою стратегію використання хештегів відповідно до цього.

Сергій Кравченко

Lead Panda є висококваліфікованим експертом в галузі інтернет-маркетингу і SEO з багаторічним досвідом. Маючи успішний трек-рекорд у створенні та впровадженні стратегій цифрової реклами для різних бізнесів, ми завжди прагнемо ділитися своїми знаннями та найкращими практиками з іншими професіоналами галузі, надаючи цінну інформацію та поради на своєму сайті.
Соц. мережі:
Посилання на сайт:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

Масфоловінг в Instagram: що це таке і як його налаштувати?

Термін "масфоловінг" походить від англійського mass following, що буквально перекладається як "масова підписка". Це визначення означає масову практику підписування на облікові записи інших користувачів з метою отримання взаємності. Масфоловінг є давно відомим методом продвиження облікових записів в Instagram і залишається досить поширеним. Принцип роботи масфоловінгу досить простий: Ви підписуєтеся на профілі користувачів, які відповідають вашій цільовій аудиторії. Користувач бачить сповіщення про вашу підписку. Він переходить на ваш обліковий запис і вивчає його. Якщо ваш профіль зацікавив користувача, він може відповісти вам взаємністю і підписатися на ваш обліковий запис. Основна мета масфоловінгу полягає в тому, щоб привернути увагу користувачів до вашого облікового запису. Однак чи стануть вони вашими передплатниками або фоловерами, вже залежить від якості вашого контенту та ваших зусиль у просуванні. Важливо ретельно працювати над створенням цікавого контенту, оскільки без нього масфоловінг може бути неефективним. Види та приклади масфоловінгу в...
194
5хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали