G GATE: що вас очікує на найзапальнішій вечірці у Варшаві

G GATE: що вас очікує на найзапальнішій вечірці у Варшаві
0
0
203
5хв.

G GATE – це вражаючі події, які зарядять вас та ваш бізнес на круті досягнення. Команда прагне вивести кожну нову подію на вищий рівень і створити живий досвід, де люди зможуть утворити цінні взаємозв’язки!

Відчуйте атмосферу попередніх вечірок G GATE

А тепер про наступну GULYANKA, яку ти не можеш пропустити! 

Дата: 15 квітня 

Місце: Butelkownia – історичний центр міста 

У програмі

  • Більше 300 гостей – лише лідери affiliate індустрії та топ-інфлюенсери зі сфери. 
  • 2 топових DJ. Запальна Armina подарує гостям мікс із Електро та Melodic Techno. А Dj Krismi влаштує справжній атракціон з Progressive House.
  • 8 годин нетворку у крутезній атмосфері. 

Що ви отримаєте

ТОП СПІЛЬНОТА

Це ідеальна можливість для зростання вашого бізнесу через ефективний нетворкінг та знаходження нових партнерів. Зустрічайтеся з ключовими гравцями вашої галузі та встановлюйте корисні контакти для подальшого розвитку вашого бізнесу.

AFF ВСЕ ВКЛЮЧЕНО

На заході G GATE усе, що ви любите, буде доступне без обмежень – безлімітна їжа, free алкоголь елітного класу, інтерактивні зони та розваги all night long. Насолоджуйтесь безлімітним шведським столом з різноманітними стравами, релаксуйте з кальяном та насолоджуйтесь різноманітними напоями. Крім того, вас чекають різноманітні зони активності, де ви зможете відпочити та насолодитися часом з друзями та колегами.

Трішки про локацію

Неймовірна локація в районі Прага – першому культурно-розважальному центрі Варшави. 2000 квадратних метрів. Дизайнерський лаунж з коворкінгом. Пряме сполучення з готелем Moxy Warsaw. 

Більше інформації: https://gg.group/gulyanka

Manager G GATE https://t.me/iamggsale

Хочеш виграти квитки на GULYANKA? Заходь на нашу сторінку в Інстаграм та бери участь у конкурсі.

Хай щастить!

G GATE: що вас очікує на найзапальнішій вечірці у Варшаві G GATE: що вас очікує на найзапальнішій вечірці у Варшаві G GATE: що вас очікує на найзапальнішій вечірці у Варшаві G GATE: що вас очікує на найзапальнішій вечірці у Варшаві G GATE: що вас очікує на найзапальнішій вечірці у Варшаві

Сергій Кравченко

Lead Panda є висококваліфікованим експертом в галузі інтернет-маркетингу і SEO з багаторічним досвідом. Маючи успішний трек-рекорд у створенні та впровадженні стратегій цифрової реклами для різних бізнесів, ми завжди прагнемо ділитися своїми знаннями та найкращими практиками з іншими професіоналами галузі, надаючи цінну інформацію та поради на своєму сайті.
Соц. мережі:
Посилання на сайт:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

Просування YouTube-каналу в арбітражному маркетингу: стратегії, контент та аналіз результатів

YouTube - це не просто майданчик для перегляду відео, це ціле співтовариство, згуртоване спільними інтересами та уподобаннями. Для успішного просування YouTube-каналу в рамках арбітражного маркетингу необхідно розробити ефективні стратегії, створювати якісний контент і аналізувати результати. Давайте розглянемо кожен із цих аспектів докладніше. За даними статистики, понад 40% українців щодня дивляться відео в інтернеті, причому більшість воліє робити це на YouTube. Цей факт відкриває перед бізнесом і творцями контенту унікальні можливості. Де збирається така величезна кількість людей, там неминуче з'являються перспективи для просування. Великі компанії, як-от Apple і Samsung, активно використовують YouTube для презентації своїх новинок, що демонструє його значущість як інструменту маркетингу та реклами. На YouTube зареєстровано понад 28 мільйонів українських користувачів, що робить його лідером серед інших соціальних мереж. Це означає, що просування YouTube-каналу в Україні - це стратегічно правильне рішення для широкого охоплення аудиторії. Незважаючи на популярність, чи...
261
12хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали