11 092 $ за 4 місяці на БО з YouTube

  • Вертикаль: Крипта
  • Джерело трафіку: Youtube
  • Гео: Бангладеш
  • Дата заливу: 1.02.2020 — 30.05.2020
  • Бюджет: 4 675$
  • Одержано: 15 767$
  • Профіт: 11 092$
  • ROI: 273%

Отже, вибір припав на оффер Binany з гео Бангладеш. Цей оффер з’явився відносно недавно на ринку, а під кожне ГЕО є зручна місцева платіжка, загалом усе це наштовхувало на думку про хороший конверт. Джерело: прямий закуп в YouTube

Отже, зв’язка складається з такого:

  • Пошук активного каналу з блогером.
  • Створення т/з для інтеграції + підготовка скрінів і роликів для інтеграції.
  • Купівля інтеграції у блогерів.

Параметри пошуку: країна – число передплатників Далі переходимо на канал, дивимося активність (важливо дивитися на кількість коментів) і відписуємо на пошту/месенджер у контактах каналу.

Як оплачувати блогерів?

Більшість приймають оплату на bKash і PayPal. У нашій сітці ми готові запропонувати допомогу при оплаті реклами або обміні гаманців: Деталі по країнах і актуальним платіжним системам: Індія: Paytm/IMPS/UPI Малайзія: Локальні банківські рахунки Таїланд: Локальні банківські рахунки В’єтнам: Локальні банківські рахунки Індонезія: Локальні банківські рахунки Нігерія: Локальні банківські картки Visa/MC/Verve Пакистан: Easypaisa/Jazzcash/Cashmaal Кенія: Локальні банківські картки ПАР: Локальні банківські картки Танзанія: Локальні банківські картки Уганда: Локальні банківські картки Гана: Локальні банківські картки Скріни статистики з партнерки:

Разом: 11 092$ профіту.

Незважаючи на те, що цьому кейсу вже рік, багато партнерів і сьогодні продовжують наливати більші обсяги з цим продуктом, ґрунтуючись на цій схемі роботи. Усім велкам у нашу сітку!

Як використовувати ШІ у 2024 році?

Штучний інтелект відіграє ключову роль у створенні контенту, підтримці розробки зображень, а також підготовці матеріалів для презентацій у професійних та освітніх сферах. Нещодавно Міністерство зовнішніх справ впровадило робота заснованого на ШІ у свою роботу. Це свідчить про широке використання цих технологій у державних органах. У цій статті ми оглянемо основні ШІ-платформи, розкажемо, де їх можна знайти та як ефективно застосовувати. Робота з текстом завдяки штучному інтелекту Запити, пов'язані з обробкою тексту, займають лідируючі позиції серед функцій ШІ. До таких належать: зміни у фразуванні, пошук еквівалентів та ключових слів. Штучний інтелект, що займається створенням текстів, також користується значною популярністю в громадських колах. Серед лідерів у сфері текстової обробки на основі ШІ виділяються ChatGPT, Gemini та Bard. Взаємодія з цими інструментами виявляється дуже легкою. Навіть ваша бабуся зможе освоїти роботу з "Chat GPT" чи "Bard". Однак важливо вміти користуватися цими системами для...
113
6хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали