Які події не можна пропустити на Conversion Conf у Варшаві цього року

Які події не можна пропустити на Conversion Conf у Варшаві цього року
0
0
155
5хв.

Вже придбали квитки на Conversion Conf у Варшаві 16-17 квітня і з нетерпінням чекаєте цього івенту? Готуйтесь, бо побачити і почути буде що. Lead Panda має свій стенд на конференції та відправляє цілу делегацію підкорювачів affiliate world. Підходьте до нас та знайомтесь. А поки даємо список подій, які мають бути у вашому must-go list, якщо ви здужаєте всі їх відвідати, звісно 😅

Rise: з Ланою – 11 квітня

Якщо у вас виходить приїхати до офіційного початку Conversion Conf, приєднуйтеся до ексклюзивної зустрічі з Ланою – CEO Conversion Club. А їй точно є, що розповісти і чим поділитись, провівши вже далеко не один івент такого масштабу. 11 квітня Лана поділиться непересічними інсайтами, які допоможуть вам максимізувати свою ідею і забезпечити зростання вашого бізнесу. Не пропустіть нагоду повчитися досвіду Лани і піднятись на новий рівень. Завершіть день динамічною сесією питань та відповідей, де Лана відповість на ваші палкі питання та надихне вас своїми професійними інсайтами.

G Gate Pre-Party – 15 квітня 2024

Відсвяткуйте 5-річчя G Partners на яскравій вечірці G Gate 15-го квітня! Відривайтесь на повну з крутими діджейками, повним столом випивки та ресторанної їжі. І ми ж знаємо, як багато у нашій галузі вирішує нетворкінг. Спілкуйтеся та знайомтеся з лідерами галузі, спікерами та іншими учасниками ще до початку конференції. Знаходьте контакти та готуйтеся до двох днів пізнавальних сесій та революційних обговорень.

TikTok Meetup — 16 квітня 2024

Позначте в календарі 16 квітня, як TikTok Meetup, де вас чекають розбори останніх трендів, стратегій та можливостей у всесвіті TikTok! Приєднуйтеся до цілого дня майстер-класів, панельних дискусій та інтерактивних сесій, щоб допомогти вам використовувати потужності TikTok для вашого бренду або бізнесу на повну. А найголовніше – квиток на подію абсолютно безкоштовний! 

Conversion Conf After-Party – 17 квітня 2024

Після двох днів цікавих сесій та гарячих обговорень прийшов час розслабитися і святкувати на вечірці після Conversion Conf! Приєднуйтеся до нас 17 квітня о 21:00 для вечора відпочинку, нетворкінгу та позитивних вражень. Ми вже – одне спільне ком’юніті з учасниками, спікерами та експертами галузі. На вас чекатиме багато захоплюючих виступів, панельних дискусій і корисної інформації, які обов’язково надихнуть вас та допоможуть підбити підсумки інтенсивних днів конференції. А опісля гуляємо на повну!

Rise: Сесія питань і відповідей з секретним гостем – 18 квітня 2024

Якщо ви залишаєтесь на конференції на наступний день та маєте можливість поспілкуватись з гучним зірковим гостем на сесії питань і відповідей! Таємний гість поділиться цінними знаннями та надихне вас на професійний розвиток. Не пропустіть нагоду отримати унікальні інсайти та підняти ваші кар’єрні перспективи на новий рівень.

Фінальна вечірка 18 квітня 2024

За нашими секретними даними на Conversion Conf також відбудеться велика фінальна вечірка. Слідкуйте уважно за анонсами, щоб дізнатись інформацію з першоджерел. 

До зустрічі!

Як використовувати Google UAC в арбітражі трафіку

Google UAC (Universal App Campaign) - інструмент для просування мобільних додатків від компанії Google. Він являє собою різновид рекламних кампаній, орієнтованих на просування мобільних застосунків у магазинах Google Play і Apple Store, аналогічні КМС і рекламі на YouTube. Відмінною особливістю UAC є те, що вони спеціалізуються винятково на мобільних застосунках, доступних для скачування в магазинах Google Play або Apple Store. Як UAC відрізняється від реклами мобільних додатків у Facebook? Трафік з деяких географічних регіонів може бути значно дешевшим. За наявності якісного застосунку та привабливого креативу ваш ROI може бути дуже високим. У Google Ads обмежені тільки основні параметри налаштування, такі як ГЕО, тип пристрою тощо. З UAC ви можете отримати набагато більше трафіку порівняно з одним акаунтом на Facebook при кожному запуску кампанії. Рекомендується уникати занадто жорстких креативів, які не відповідають дизайну додатка, щоб збільшити їхню ефективність в UAC порівняно...
232
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали