Як створити ефективне текстове оголошення

Як створити ефективне текстове оголошення
0
0
220
5хв.

Текстові оголошення – найпростіший формат інтернет-реклами, застосовуваний для просування товарів і послуг. Вони ефективно привертають увагу потенційних клієнтів під час відвідування різних сайтів. Такі оголошення легко редагуються, мають кілька різновидів і пропонують значні переваги для бізнесу. Для створення медійних оголошень  увійдіть до свого Google-акаунта та на панелі навігації оберіть розділ “Кампанії” в КМС. Щоб дізнатись, що робити далі, продовжуйте читати статтю.

Як створити ефективне текстове оголошення: секрети реклами в Google

Як створити ефективне текстове оголошення

Рекламні тексти для Google мають бути привабливими та актуальними для користувачів. Успішні оголошення відповідають кільком ключовим вимогам:

  1. Виділяють переваги вашої компанії та унікальність продукту або послуги, які відрізняють вас від конкурентів.
  2. Мотивують потенційного клієнта до дії.
  3. Включають ключові слова і запити, які використовують користувачі.
  4. Відповідають змісту цільової сторінки.
  5. Уникають поширених помилок, таких як подвійні пропуски та некоректні URL.
  6. Адаптовані для мобільних пристроїв.

Важливо також експериментувати. Рекомендуємо створювати по кілька оголошень для кожної групи ключових слів. Це дасть змогу визначити найефективніше оголошення і вимкнути ті, що не приносять результатів. Крім того, ви зможете оцінити взаємодію користувачів із кожним оголошенням.

Вимоги до рекламних оголошень

Google висуває суворі критерії до рекламних матеріалів. Давайте їх розберемо, щоб задовільнити стару добру пошукову мережу:

  • Правильність і ясність тексту. Оголошення мають бути без помилок, уникайте безглуздих фраз і зайвих пропусків, а також недоречно застосування символів і пунктуації, не використовуйте кілька знаків оклику.
  • Обмеження довжини. Пам’ятайте, що у текстових оголошеннях заголовки обмежені 30 символами, а описи – 90 символами.
  • Нові можливості. Тепер у розгорнутих текстових оголошеннях можна додати третій заголовок і другий опис.
  • Розширення для телефонних номерів. Для зазначення номера телефону слід використовувати спеціальне розширення «Номер телефону».
  • Якість медіафайлів. Завантажувані зображення і відео мають бути високої якості. Розмиті, нечіткі, такі, що відхиляються від вертикалі, і неясні зображення з дратівливими ефектами будуть відхилені. А відео має бути з чітким текстом і хорошим звуком.

Переваги текстових оголошень

Якісні текстові оголошення Google ефективно доносять унікальні торгові пропозиції (УТП). Дослідження показують, що в середньому користувач приділяє рекламі близько 2-3 секунди. За цей короткий проміжок він вирішує, чи варто перейти на сайт. Грамотно написане оголошення привертає увагу і дає додатковий трафік, не просто випадкових відвідувачів, а зацікавлену аудиторію, яка цікавиться пропонованим продуктом.

Переваги таких оголошень досить значні. Вони економічні, легко піддаються редагуванню та налаштуванню, а також добре адаптуються для різних пристроїв. Наявність цікавих функцій, таких як динамічна вставка ключових слів, дає змогу скоротити час на підготовку рекламної кампанії. Це залучить якісний трафік на ваш сайт і збільшить продажі за мінімальних витрат на клік. Перевірено!

Yana Kutsa

Працювала таргетологом та маркетологом в агенції нерухомості, але під час війни агенція закрилась і Яна вирішила пройти курси з арбітражу трафіку. Два роки працювала у команді дистанційно. Заливала гемблу у ФБ та паралельно брала інші проекти. З часом Яні набридло працювати віддалено, їй захотілося в команду офлайн і так потрапила до Lead Panda, де вона вже рік працює з Гуглом. Знає всі тонкощі обходу банів та створення ефективних креативів.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

23 липень 2024

Організація успішної рекламної кампанії: покроковий гайд

Успіх рекламної кампанії починається з чіткого планування та стратегічного підходу. Розглянемо основні етапи створення рекламної кампанії, починаючи від визначення цілей і до відстеженням конверсій, щоб максимально оптимізувати ваші рекламні зусилля та досягати високих показників ефективності. Визначте маркетингову мету Запуск рекламної кампанії починається з визначення мети. Вона задає очікуваний результат від запуску реклами. Вибрана мета вплине на налаштування вашої кампанії. До прикладу, якщо ваше завдання – залучити більше відвідувачів на сайт, доцільно обрати стратегію ставок “Максимум кліків”, щоб підвищити ймовірність переходів за вашою рекламою. Тип кампанії “Максимальна ефективність” доступний лише за умови вибору цілей “Продажі”, “Потенційні клієнти” або “Відвідування магазинів та промоакції”. Оберіть тип реклами При визначенні мети з'явиться список пропонованих видів кампаній. Від їхнього типу залежатиме, де і як саме відображатимуться ваші рекламні оголошення. Кампанії з максимальною ефективністю, що використовують штучний інтелект Google, забезпечують найкращі результати. Вони адаптуються до змін...
251
5хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали