Все, що треба знати, щоб лити трафік з Instagram

Все, що треба знати, щоб лити трафік з Instagram
0
0
286
8хв.

Почнемо з основ. Арбітраж трафіку — це купівля відвідувачів за низькою ціною та їх подальший продаж за більш вигідною ціною. Ви виступаєте в ролі посередника між покупцем та продавцем, який має товар. Ви залучаєте покупців, продавець реалізує товар і виплачує вам відсоток від залучених користувачів.

Instagram — чудове джерело трафіку для арбітражу. Тут знайдеться аудиторія на будь-який смак. Іншими словами, це відмінний метод залучення платоспроможної аудиторії, що підкреслює необхідність його дослідження.

Як заробити на арбітражі в Instagram?

Массфоловінг та масслайкінг

Все, що треба знати, щоб лити трафік з Instagram

Це один з найпростіших методів арбітражу в Instagram. Для масового стеження та лайкінгу потрібно придбати або зареєструвати акаунт в Instagram, оформити профіль, розмістити кілька якісних публікацій та додати посилання на лендінг, на який будуть переходити зацікавлені користувачі.

Масове стеження та лайкінг можна здійснювати як вручну, так і за допомогою спеціальних програм та сервісів. Ці методи називаються так через те, що охоплюють велику кількість користувачів. Якщо ви будете ставити кілька лайків на день і підписуватися на кілька осіб, то результат вас напевно не задовольнить. А коли мова йде про кілька сотень підписок на день, без допоміжних сервісів не обійтися.

Для економії часу та нервів варто вдатися до автоматизації.

Дописи

Все, що треба знати, щоб лити трафік з Instagram

Купівля постів — також спосіб арбітражу в Instagram.

Необхідно оформити свій акаунт в Instagram, а потім купити рекламу у інших великих акаунтів, які мають вашу цільову аудиторію.

Важливо: у багатьох великих акаунтів можуть бути накручені підписники. Тому не варто орієнтуватися на їх кількість, проаналізуйте активність сторінки, перевірте підписників на ботів тощо.

Таргетована реклама

Все, що треба знати, щоб лити трафік з Instagram

Ви можете запустити рекламу для своєї цільової аудиторії. Така реклама керується через рекламний кабінет Facebook Ads Manager. Там же можна прив’язати до Facebook акаунт Instagram. Але важливо розуміти, що якщо ви рекламуєте заборонений товар, вас можуть заблокувати в будь-який момент. Instagram не схвалює діяльність арбітражників, тому будьте обережні.

Як залучати трафік через Instagram?

Спочатку знайдіть відповідну пропозицію. Вона має бути свіжою та захоплюючою, адже користувачі навряд чи реагуватимуть на рекламу застарілого та непривабливого товару. Для ефективного поєднання акаунта в Instagram і пропозиції вам потрібен досвід у цій сфері або ж експериментуйте з різними варіантами, після чого оберіть найбільш результативний і прибутковий. Пропонуючи користувачам унікальний продукт, ви забезпечите собі постійний потік трафіку та високий дохід.

Оберіть афілійовану програму та дізнайтесь, які товари вона пропонує. CPA-партнерство – це популярна модель оплати реклами за дію. Вибирайте пропозицію з конкретними умовами угоди: має бути точний опис дій, визначена сума винагороди та варіанти її отримання. Дізнатися, що зараз користується попитом, можна за допомогою Wordstat.

Ваш наступний крок – створення сторінок у Instagram, які будуть спрямовані на реалізацію пропозиції. Звичайно, набагато легше придбати вже налаштований профіль, пов’язаний з Facebook, електронною поштою та аккаунтами, які були верифіковані через SMS.

Далі купуємо проксі-сервери, які є сервісами для зміни IP-адреси. У випадку з Instagram, це важливо, щоб активність на акаунті сприймалася як дії, виконані різними користувачами, а не однією програмою.

Готуємо контент і фотографії товару чи послуги. Пам’ятайте, контент має бути високої якості — це стане вашою фундацією для успішного арбітражу. Instagram переважно є платформою для фотографій. Тому важливо, щоб ваші зображення були привабливими, яскравими та залучали увагу. Щодо текстів, тут також є свої нюанси. Загалом, користувачі цієї соціальної мережі не схильні до читання довгих дописів, тому залиште детальні статті для сайтів та блогів. У Instagram намагайтеся публікувати короткі, але максимально привабливі тексти, щоб користувачі безперечно перейшли на ваш лендінг. Не забувайте, що ідеальний формат зображення для Instagram — це квадратні фото.

Важливо: не забувайте аналізувати рекламну кампанію, які рекламні повідомлення приносять успіх та оптимізувати інші. Вносьте корективи під час розміщення, якщо кампанія функціонує не так, як ви очікували — додавайте та змінюйте креативи, модифікуйте та виправляйте тексти.

Як налаштувати Pixel для Facebook в арбітражі трафіку

Не всі арбітражники співпрацюють з партнерками, багато з них розміщують на сайтах з припаркованим доменом. У цьому випадку для відстеження конверсії та корекції трафіку використовується піксель Facebook, проте роботу з ним зазвичай вважають нудною та неефективною, оскільки є шанс втратити доступ до даних через блокування облікового запису на Facebook. Давайте разом розбиратися, чи це міф чи реальність. Що таке Facebook Pixel Піксель – це фрагмент коду, який розміщується на веб-сайті та відстежує поведінку користувачів (відвідування, кліки, конверсії і т. д.). Він дає можливість створювати, оцінювати та оптимізувати аудиторію для вашої рекламної кампанії. Піксель одночасно передається до кількох різних облікових записів, які рекламують схожі товари, та збирає в собі актуальні дані. Він може бути особистим для конкретної рекламної кампанії та загальним для компанії з різними рекламними кабінетами, але підраховує абсолютно всі конверсії у всіх рекламних кабінетах. Можливості пікселя Піксель перш за...
320
5хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали