Рецепт фарму трастових акаунтів

Рецепт фарму трастових акаунтів
0
0
247
6хв.

Арбітраж в Facebook стає складнішим через часті бани, що вимагає використовувати декілька або ж навіть десятки акаунтів.

Процес реєстрації нових профілів уже не такий простий, оскільки Facebook активно банить новореги та сумнівні акаунти. Проте, на допомогу з’явилося таке поняття як фармінг. Це процес створення профілів, максимально схожих з реальними користувачами, щоб підвищити трасту з боку ФБ.

Профілі у яких високий траст називаються “кінг” або “мамка”, використовуються як основа для прив’язки інших, менш трастових профілів, що сприяє успішній рекламній кампанії. Детальніше про це — далі. 

Що потрібно для фарму

Перш ніж починати фармити, важливо підготуватися, бо наше завдання – створити ілюзію реального користувача.

Вам знадобляться:

  • Антидетект-браузер;
  • Високоякісні мобільні або резидентські проксі;
  • Пачка фото з обличчям однієї людини, які не індексувалися;
  • Сім-карта;
  • Email;
  • Банківська картка.

Починаємо фармити

Спочатку придбайте проксі та активуйте профіль через антидетект-браузер, а потім створіть “історію” відвідувань. Це потрібно для того, щоб у Facebook зафіксувалася ваша активність. Регулярно заходьте на сайти зі встановленим Facebook-пікселем, проводьте там час, щоб накопичувати кукі, які стануть видимими при створенні акаунта.

Знаходити такі сайти просто – перегляньте список топ-100 сайтів по потрібному гео,  більшість із них використовуватимуть піксель.

Рецепт фарму трастових акаунтів

Ще один метод – це пошук через Google за допомогою розширення “Facebook Pixel Helper”, яке вкаже на наявність пікселя на сайтах.

Рецепт фарму трастових акаунтів

У перший день слід відвідувати різні сайти випадковим чином, змінюючи тривалість сеансів.

На другий день почніть реєстрацію, переважно через авторизацію на сторонньому ресурсі, а не через головну сторінку Facebook.

Рецепт фарму трастових акаунтів

Після реєстрації заповніть профіль, завантажте 3-4 зображення, додайте до п’яти знайомих із запропонованих контактів і підпишіться на кілька груп для знайомств, залишивши там повідомлення.

Проведіть час на акаунті, переглядаючи стрічку новин і помірно взаємодіючи з контентом.

Наступного дня утримайтеся від входу в акаунт – це посилить враження природності вашої поведінки. Однак упродовж наступного тижня беріть активну участь: ставте лайки, залишайте коментарі, робіть репости та переглядайте відео. Обмежте себе 5-8 лайками та 3 репостами на день, додавайте 4-6 нових друзів.

Через тиждень почніть роботу над створенням Fan Page, продовжуючи активно взаємодіяти з контентом і сайтами з Facebook-пікселем.

Рецепт фарму трастових акаунтів

На другому тижні переходьте до налаштування бізнес-менеджера, прив’язуйте надійну банківську картку і підтримуйте активність на особистій сторінці та Fan Page.

Через кілька днів завантажте на Fan Page креатив, виділіть бюджет і запустіть його на кілька днів.

Заборона рекламної діяльності (ЗРД)

З часом кожен профіль стикається з блокуванням або переходом у режим ЗРД. Останнє не є критичним, оскільки після верифікації та відновлення доступу траст до профілю збільшується.

Для цього і потрібні були фотографії, які не завантажувалися в профіль на Facebook. Завдяки ним і використанню фотошопа вам вдасться розблокувати профіль і продовжити роботу.

Акаунти з пройденим ЗРД називаються ПЗРД.

Як продавати акаунти

Коли власний попит задоволено і процес устаканено, можна приступити до продажу акаунтів для арбітражних команд або соло-арбітражникам. Хороший трастовий акаунт з пройденим ЗРД може коштувати від 4,5 долара.

Продавати можна в Telegram чатах, відправляючи щодня розсилки. Дефіцит якісних акаунтів на ринку дає змогу командам задовольнити свої потреби, подібний метод використовується багатьма фармерами.

Додатково, можна зв’язатися з магазинами та продавати їм, але це скоротить ваш дохід, проте суттєво економить час на пошуки і спілкування з потенційними клієнтами.

Рецепт фарму трастових акаунтів

Фарм або купівля?

Коли ви створюєте акаунти самостійно, ви точно знаєте про їхню якість і можете спокійно займатися просуванням. З цієї причини багато команд, що займаються арбітражем, організовують відділи для фарму.

У ситуації, коли немає ні часу, ні бажання займатися фармом, альтернативою є купівля готових акаунтів. Усього п’ять хвилин – і ви вже володієте безліччю акаунтів, готових до використання. Такі пропозиції часто зустрічаються в чатах Telegram або через пошукові системи, такі як Google.

Як не потрапити на скам

Не кожен магазин є чесним і часто можна натрапити на неякісні акаунти, змішаними з кінгами. Для мінімізації ризиків рекомендуємо придбати кілька акаунтів на тест. Після перевірки якості, можна продовжувати покупки в такому ж обсязі.

Висновок

Описані рекомендації слід сприймати як рекомендаційні, оскільки алгоритми Facebook часто змінюються. Головне правило при роботі з акаунтами FB – поводитися природно, немов звичайний користувач інтернету. 

Vladislav

Загальний досвід в фармі –два роки, з них останній рік в Lead Panda. Спочатку працював фармером Гугла та ФБ, з серпня – тімлід відділу фармінгу. Навчить підготовці аккаунту до запуску реклами.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

5 вересень 2024

Як перевірити чи акаунт трастовий

Як зрозуміти, що відфармлений акаунт готовий виходити на арену? Це питання часто постає перед арбітражниками, які готуються до запуску своїх рекламних кампаній. Важливо знати, коли можна безпечно використовувати акаунт у Facebook Ads Manager, щоб уникнути блокувань і налаштувати ефективну рекламу. У цій статті ми розглянемо, як саме оцінити ступінь "готовності" акаунта, які показники потрібно враховувати, і як правильна взаємодія з платформою може допомогти вам отримати максимальний результат. Далі ми розберемо такі важливі аспекти, як інтереси, активність за межами Facebook і налаштування реклами, а також поділимося корисними рекомендаціями для оптимізації процесу фармлення. Час фармити акаунти ефективно! Інтереси Хоча це одна з найменш значущих панелей для збору даних, краще її не ігнорувати. Алгоритми ботів збирають, аналізують і групують дані за сегментами, щоб ефективно використовувати їх для таргетингу. Залученість у спільноти зі схожими інтересами, перегляд і оцінка контенту, а також взаємодія з ним...
179
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали