OnlyFans vs. Дейтинг

OnlyFans vs. Дейтинг
0
0
213
7хв.

Останнім часом в арбітражних-медіа з’являється все більше статей про OnlyFans. Втім, з цих матеріалів не завжди зрозуміло, як арбітражнику вийти на прибуток у адалт-сфері, а декотрі навіть змішують OnlyFans із дейтингом.

OnlyFans vs. Дейтинг

Проте, спільність між цими двома вертикалями мінімальна. У цій статті ми вирішили проаналізувати, чим OnlyFans не схожий на дейтинг у контексті робочих процесів, підходів, креативів і, що найважливіше, потенціалі для заробітку.

OnlyFans та дейтинг: основні відмінності

Серед численних відмінностей між цими двома вертикалями, особливу увагу приділяють легкості роботи з OnlyFans, потенціал заробітку та відсутність потреби в обмані чи хитрощах. Давайте детальніше оглянемо обидві платформи.

Чому кожен арбітражник мріє про співпрацю з OnlyFans-моделлю?

Робота з OnlyFans орієнтована на моделей, що продають свій контент на платформі. Основна складність для моделей OnlyFans полягає в нестачі трафіку. Контент, який продають моделі може бути ексклюзивним для певних шанувальників. Клієнти різняться: одні купують кілька відео за рік, інші щоденно звертаються до моделі за спілкуванням. Такі постійні клієнти часто залишають значні суми.

OnlyFans vs. Дейтинг

Взаємодія з підписниками здійснюється за допомогою секстерів — кваліфікованих операторів чату, які вміють продавати контент, залучати та утримувати увагу клієнтів.

Внутрішньої системи рекомендацій на OnlyFans немає, тому моделям важливо мати стабільний прилив нового якісного трафіку. Вони готові інвестувати значні кошти у залучення такого трафіку.

OnlyFans vs. Дейтинг

Основний критерій — платоспроможність аудиторії. Трафік з Tier-3 країн не цінується, а їх користувачі часто блокуються. Цільова аудиторія складається з Tier-1 і, де вже прийнято платити за контент для дорослих.

Трафік найчастіше надходить з Reddit, Instagram, X, TikTok, а також через рекламні мережі. Найцікавіше – що арбітражник має доступ до тонни ексклюзивного контенту. З ним він може експериментувати, тестувати нові зв’язки або ж навіть попросити модель зробити спеціально для вас креатив.

Чому в 2024 році дейтинг втрачає свою актуальність?

Статті в арбітражних медіа про кейси з великими числами, вже не в змозі переконати в тому, що дейтинг залишається незмінно прибутковим. Раніше, приблизно десять років тому, цей напрямок мав великий потенціал. Tinder і BaDoo лише стартували, залучаючи аудиторію, тоді як інші платформи для знайомств ще могли претендувати на значну частку ринку. Заробітки від реєстрацій із Tier-1 країн коливалися від $1,5 до $20 за лід, а креативи чудово спрацьовували.

Однак, з часом популярність великих дейтинг-додатків зросла до такої міри, що вони фактично монополізували сегмент, залишаючи іншим лише непривабливі офери з низькою якістю. Зростання інформаційної грамотності населення також спричинило зниження ефективності рекламних кампаній: люди стали менш схильні реєструватися лише через фотографію привабливої особи.

У 2024 році досягти доходу в $100 за день з дейтингу стало непросто, і хоча ця цифра може здатися невеликою, вона все ще важлива. TikTok, як основне джерело трафіку для дейтингу, продовжує вводити оновлення, які ускладнюють життя вебмайстрів шляхом шедоу банів.

Підсумовуючи, заливати трафік на дейтинг стало більш складно, менш вигідно та нецікаво. Наступне питання: які перспективи заробітку на трафіку для OnlyFans та як можна почати це робити вже сьогодні?

Що стосується потенціалу заробітку на OnlyFans, то доходи у однієї моделі варіюються від $10 000 до $200 000 щомісяця. Залучаючи відвідувачів на сторінки моделей, можна значно збільшити їх прибуток. Однак варто врахувати, що успіх такої співпраці залежить від вашої репутації у адалті. Заробіток через RevShare, який коливається між 20% та 35%, може здатися спокусливим, але немає гарантій, що модель виплатить вам відсоток з доходу.

Робота з OnlyFans нагадує гемблінг, адже і тут фанатам часто потрібен час, щоб розігратися і почати витрачатися. Реальні результати кампанії можна побачити протягом двох тижнів-місяця, коли більшість мемберів починає активно витрачати кошти.

Підсумок

У цій статті ми порівняли вертикаль дейтингу та OnlyFans і допомогли вам розібратися в їх відмінностях. Заливання трафіку на модель звільняє від потреби обманювати когось, витрачати зусилля на створення креативів чи шукати зв’язки, як це буває в дейтингу. OnlyFans пропонує нові можливості для арбітражників, і має велике майбутнє.

3 види рекламних відео

Ефективним засобом залучення уваги глядачів є відеореклама на початку, в середині та наприкінці відеоматеріалів. З'ясуємо, що представляють собою ці формати, як вони функціонують і в чому полягає їхня користь для рекламодавців. Прероли Це рекламний ролик, який демонструється перед початком основного контенту. Зазвичай триває від 15 до 30 секунд. Такі ролики дозволяють рекламодавцям залучати увагу перш, ніж глядачі розпочнуть перегляд основного відео. Вони також сприяють збільшенню конверсій, адже залучають тих користувачів, які справді зацікавлені у продукції чи послузі. Приклад: Компанія Apple застосувала таку рекламу у своїй маркетинговій кампанії для просування нового iPhone, демонструючи особливості нового пристрою та приваблюючи увагу глядачів до продовження перегляду. Мідроли Це рекламний ролик, який показується під час перегляду основного контенту. Зазвичай коротший за 15 секунд. Така реклама може бути ефективнішою порівняно з преролом, оскільки глядач вже зацікавлений у відео. Приклад: Компанія Coca-Cola використала такий ролик у своїй...
189
5хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали