Німеччина — огляд гео

Німеччина — огляд гео
0
0
195
7хв.

Німеччина – одна з провідних країн світу з високим рівнем доходів і якістю життя. Багато новачків в арбітражі побоюються заходити на цей ринок, вважаючи, що він уже насичений і що конкуренція з досвідченими арбітражниками неможлива. Однак ця думка помилкова. Німеччина нині надає значні обсяги трафіку в сегменті нутра, і кожен має можливість отримати свою частку.

Рекламні кампанії на німецький ринок варто запускати в будь-якому разі. У цьому огляді ми розглянемо ключові особливості гео, що важливо враховувати під час запуску кампаній, і які джерела трафіку оптимально використовувати на початку.

Німеччина: основна інформація щодо гео

Німеччина – процвітаюча держава зі стійкою економікою та високим рівнем життя.

  • Чисельність населення становить 84,2 мільйона осіб, причому 90% активно користуються інтернетом.
  • Головні міста: Берлін (столиця), Гамбург, Мюнхен, Кельн, Франкфурт-на-Майні, Штутгарт, Дюссельдорф, Дортмунд.
  • Грошова одиниця: євро.
  • Середній місячний дохід: €2 260.
  • Офіційна мова: німецька.

Популярні нутра-офери в Німеччині

У Німеччині користуються попитом практично всі напрямки нутри. Розберемо за розрізом аудиторії:

Жінки в Німеччині – самостійні, цілеспрямовані, які будують кар’єру і турбуються про свою зодоров’я. Серед продуктів, що викликають інтерес, виділяються засоби для підтримки фігури, омолодження, косметика для догляду за шкірою, а також зубні відбілювачі.

Чоловіча аудиторія також активно відгукується на пропозиції, пов’язані з контролем ваги. Традиційна німецька кухня, що містить калорійні страви, як-от ковбаси, випічка та пиво, сприяє набору зайвої ваги. Крім того, Німеччина відома своєю відкритістю в питаннях моралі: сайти на кшталт Pornhub і Stripchat входять до топ-33 найбільш відвідуваних у країні. Тож продукти для чоловічого здоров’я та адалт-нутра тут користуються високим попитом.

Люди похилого віку, незалежно від статі, виявляють інтерес до засобів для полегшення болю в суглобах, а також до препаратів проти гіпертонії, діабету та варикозу. Середній вік жителів Німеччини становить 44 роки, і починаючи з цього часу, проблеми зі здоров’ям стають дедалі актуальнішими.

Німеччина — огляд гео

Цільова аудиторія та звички покупців

Громадяни Німеччини активно займаються онлайн-шопінгом. У середньому, німці витрачають близько 165 хвилин на день на інтернет, не рахуючи робочого часу. Більша частина користувачів виходить у мережу з мобільних пристроїв, але є й ті, хто віддає перевагу десктопам для порівняння товарів.

Популярними способами оплати є SS і COD. У країні добре розвинена система платіжних терміналів, і з оплатою картами немає ніяких труднощів. Покупці довіряють оголошенням високої якості, які знімають усі можливі заперечення. Перед покупкою вони уважно вивчають відгуки, шукають соціальні підтвердження і перевіряють надійність пропозицій.

Раціональність і порядок – головні цінності для цієї аудиторії. Важливість інструкцій і точність формулювань посідають особливе місце. Німці зазвичай ретельно планують покупки і рідко піддаються на імпульсивні придбання.

Основні джерела трафіку

Більшість користувачів, які здійснюють покупки в інтернеті в Німеччині, активно присутні на платформі Facebook. Крім того, відвідувачі часто помічають привабливі пропозиції на різних веб-ресурсах під час перегляду сторінок, що робить тизерні мережі достатньо популярними.

Згідно з даними Similarweb, найбільш відвідуваними сайтами, що залучають найбільший потік аудиторії, є також:

  • Google
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Німеччина — огляд гео

Рекомендуємо спочатку звернути увагу на Facebook і тизерні мережі, оскільки ми можемо ефективно адаптувати ставки під ці канали.

Зверніть увагу на відомі новинні платформи для відстеження трендів та інформаційних приводів, таких як bild.de, t-online.de, tagesschau.de, n-tv.de та focus.de.

У Німеччині значна кількість іммігрантів, оскільки країна посідає друге місце після США за привабливістю для переїзду на постійне місце проживання. Щоб уникнути зайвих витрат на покази, краще налаштовувати таргетинг за мовними уподобаннями пристрою, обираючи німецьку мову.

Підходи в креативах для нутри на Німеччину

Розглянемо кілька креативних стратегій та ідей, які варто випробувати в рекламних матеріалах і які успішно застосовуються в арбітражі:

  • Нетрадиційні ідеї. У Німеччині реклама може дивувати своєю креативністю, всупереч думці про німецьку педантичність і скромність. Ефектні та незвичайні концепції в дизайні та сюжеті здатні привернути більше уваги. Не бійтеся проводити сміливі експерименти.
  • Новинний формат. Німці схильні довіряти новинним ресурсам і експертним статтям більше, ніж маловідомим блогерам. Створення прелендингу у вигляді авторитетного видання з якісною статтею, підтвердженнями та сертифікатами може виявитися успішною стратегією.
  • Раціональний підхід. Рекламні матеріали мають бути інформативними, надавати точні та достовірні дані. Важливо ретельно опрацювати аргументи, щоб вони мали логічний і переконливий вигляд.
  • Висока якість візуалу. Що більш професійно виконаний креатив і лендинг, то краще. Привабливий дизайн і якісна зйомка відіграють значну роль у залученні аудиторії. Рекомендуємо звертатися до професіоналів для створення креативів, щоб уникнути поверхневого підходу і копіювання матеріалів зі spy-сервісів.
  • Виділення вигод. У Німеччині високі податкові зобов’язання і дорогі комунальні послуги. Це означає, що спонтанні покупки не є нормальним явищем. Покупці повинні бачити явні переваги та економію. Знижки, акції та бонуси можуть значно підвищити привабливість пропозиції. Також можна використовувати дедлайни для створення відчуття терміновості та вигідності.
  • Патріотизм і культурні елементи. Німці пишаються своєю країною і традиціями. Використовуйте персоналізацію, орієнтовану на географію і міста Німеччини, показуйте прапори і місцеві визначні пам’ятки. Включення елементів ситуативного маркетингу, наприклад, згадка про фестивалі, такі як Октоберфест, також може бути ефективним.

Німеччина — огляд гео

Приклади креативів

Німеччина — огляд гео

Німеччина — огляд гео

Німеччина — огляд гео

Висновок

Німеччина – продуктивне гео для тих, хто прагне розвиватися в нутрі або вже працює на цьому ринку і хоче збільшити обсяги. Ця країна відкриває чудові можливості для масштабування. Аудиторія тут активна і лояльна, охоче купує товари за моделями COD і SS. Усі ключові категорії нутри доступні, а основні рекламні канали для Німеччини – це Facebook і тизерні мережі. Лишились запитання? Наші спеціалісти завжди готові надати рекомендації та інсайти для ефективного заливу!

21 серпень 2024

Що не так із Tier-3

Недорогі кліки і чисельна перевага населення – це не єдині, але ключові аргументи на користь співпраці з країнами, що розвиваються. Однак на практиці все далеко не так райдужно, як може здатися з прогнозів аналітиків і успішних прикладів. Як правильно вести роботу з Tier-3 і розумно використовувати бюджет? Розглянемо три основні складнощі цього сегмента ГЕО і проілюструємо на конкретних прикладах. Нерівність доходів Третій світ – це місце, де панують закони джунглів: мало хто досягає успіху, в той час як більша частина населення живе в бідності і змушена боротися за виживання. В Україні гостро стоїть питання соціального захисту та рівності, але ми навіть не усвідомлюємо, наскільки критичнішою ця тема є для деяких регіонів, як Африки, Азії та Латинської Америки. Прикладом є Бразилія: країна карнавалів буквально розділена на дві частини за рівнем доходів. Південні регіони живуть значно краще за північні. Як склалася така...
190
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали