CPA арбітраж

CPA арбітраж
0
0
264
6хв.

Чому модель CPA особливо вигідна для новачків в арбітражі і як вона влаштована? Про це ми детально розповімо нижче.

У цьому тексті ми зібрали поради від топових фахівців в арбітражі, тож радимо прочитати статтю до кінця. Let’s go.

CPA розшифровується cost per action – (ціна за дію).

То чому ж краще обрати CPA-партнерку, а не працювати напряму з рекламодавцями? Для прямої роботи з рекламодавцем потрібна велика юридична підтримка, розрахунковий рахунок, великий обсяг трафіку, доведений досвід, і найважливіше – це виплати, які займають більше часу.

CPA арбітраж

CPA – модель ідеальна для новачка з кількох причин:

  • Простіше знайти відповідний оффер.
  • Швидше окупаються вкладення.
  • Зручніше тестувати різні зв’язки.

Що важливо для роботи в СРА?

  • Розвиток: Тут актуальний принцип: хто володіє інформацією, той володіє світом. Щоб бути в курсі останніх новин і трендів – потрібно постійно навчатися, відвідувати різноманітні заходи, і стежити за новинами на форумах і телеграм-каналами.
  • Оригінальні крео: Чим унікальніше крео – тим імовірність депозитів зростає в геометричній прогресії. Знаходити на спай-сервісах стандартні крео вже не так актуально, як генерувати щось більш конвертоване і персоналізоване під ГЕО.
  • ГЕО: Є 3 види гео – TR 1 / TR 2 / TR 3 . Залежно від обраного ГЕО відрізняється ціна виплати за депозит. Але тут так само важливо розуміти, що новачкам не варто відразу бігти за великими виплатами в TR 1, оскільки там потрібен хороший досвід профітного затоки.
  • Тестування: Ніхто не ставав топовим арбітражником за 1-2 успішних заливи РК, адже це гра “в довгу” і потрібно розуміти, що бувають успіхи і заливи в мінус. Головне завжди знаходити причину і виправляти її. Тоді конверт буде рости і відповідно дохід теж.
  • Вибір хорошої ПП: Вивчіть умови різних партнерських програм, відгуки про них, актуальність пропозицій для вашого трафіку, ГЕО і ЦА, а також ставку за виплатами.

Учасники СРА-маркетингу:

  • Рекламодавець
  • Арбітражник
  • Партнерка

CPA арбітраж

CPA арбітраж – це схема зручна для всіх трьох сторін: рекламодавці отримують нових клієнтів, арбітражники заробляють комісію за кожного залученого ліда, а партнерки пропонують і продають офери. Для рекламодавців це особливо вигідно, оскільки ця модель дає змогу легше прогнозувати прибуток, ROI і розширювати свій бізнес.

Вертикалі для СРА арбітражу

  • Dating – знайомства для побачень, сексу наживо або онлайн. Dating – це evergreen ніша, тобто кризи та пандемії на неї не впливають. Дейтингові офери як адалтові, так і мейнстрімові показують хороший EPC (середній дохід з одного кліка)”.
  • Adult – контент 18+ (відеокліпи, порно-ігри, стріми). Контент для дорослих генерує величезний профіт і розрахований на всіх: натурали, ЛГБТ, бі. Оферів в адалті багато, і при правильному налаштуванні ROI забезпечений.
  • Nutra – широкий діапазон товарів для здоров’я від схуднення до збільшення лібідо. Добре продаються дженерики – дешевші версії засобів для потенції, ніж Сеалекс і Віагра.
  • Sweepstake – пропозиція взяти участь у розіграші в обмін на введення своїх даних.
  • Finance – мікрокредити, крипто-біржі та крипто-обмінники. Арбітраж на крипту тимчасово затих після травневого дампа, але є думка, що з вересня почнеться зростання і Біткоїн проб’є той самий показник $100,000.
  • Gambling – онлайн-казино і ставки на спорт. Також зростають ставки на кібер-спорт. Багато геймерів не тільки вболівають за улюблену команду, а й готові ставити на її перемогу в турнірах.
  • iGaming – арбітраж трафіку онлайн-ігор. Ревенью ігор з лутбоксами і вбудованими покупками – це мільярди доларів, тому багато компаній відкривають проєкти з розроблення ігор (геймдев).

Краще спочатку домогтися успіху і повної окупності в одній вертикалі, а потім переключатися на інші.

Як вибрати оффер

Правильний вибір оффера – це 60% успіху.

Під час вибору партнерки зверніть увагу на чинники:

  • рейтинг та відгуки серед арбітражників;
  • дата запуску партнерки;
  • ціна одного кліка (ECPC);
  • показник конверсії;
  • період перевірки вчиненої дії.

Щоб знайти найкращі умови, реєструйтеся в різних партнерських мережах і спілкуйтеся з їхніми менеджерами. Якщо рекламодавець вважає за краще обмежувати доступ до свого оффера, він може створити приватний оффер, доступний тільки обраним веб-майстрам. Якщо ви хочете отримати доступ до такого приватного оффера та індивідуальну ставку, вам потрібно буде домовитися з менеджером партнерки. При цьому, якщо ви забезпечуєте необхідний обсяг і якість трафіку, менеджери зазвичай готові йти вам назустріч.

Висновок

CPA є відповідним методом для різних вертикалей і особливо добре підходить для арбітражників-початківців. Важливо переходити від теоретичних знань до практичного досвіду, перевіряти різні комбінації методів, інвестувати ресурси, генерувати нові ідеї, отримувати прибуток і розширювати свою діяльність. Пам’ятайте, що інвестиції можуть принести як прибуток, так і збитки, тому важливо вміти коректно реагувати на помилки та розвивати навички управління в кризових ситуаціях.

Як і в будь-якому рекламному бізнесі, успіх в арбітражі часто залежить від безлічі факторів і може бути непередбачуваним, але за наявності грамотної стратегії можливе досягнення значного зростання прибутку. Не забувайте, що використання чужих ідей може як принести успіх, так і ні, тому вкрай важливо проводити власні дослідження і розробляти індивідуальні стратегії.

Усім профіту, плюсових ROI і кайфу від affiliate-маркетингу.

Що таке оффер

Що таке оффер "Оффер" — це термін, взятий з англійської мови, і означає "пропозиція". У його основі лежить ідея представлення товару, послуги або будь-якого іншого продукту з докладним описом і закликом до дії, наприклад, до покупки. В оффері вказуються всі переваги і вигоди від покупки, інформація про способи доставки, оплати, доступні знижки та акції, а також описуються кроки, які необхідно зробити для придбання товару. Оффери в маркетингу У маркетингу пропозиції, або оффери, зазвичай створюються з урахуванням потреб і бажань цільової аудиторії. Їх можна знайти на веб-сайтах, у соціальних мережах або в рекламних оголошеннях. Оффери формулюються так, щоб зацікавити потенційних покупців і мотивувати їх до покупки. Маркетологи застосовують різні методи для досягнення цієї мети: Звертаються з пропозицією до певної аудиторії, а не до широкої публіки. Наприклад, вони можуть сказати: "Це ліжко ідеальне для тих, хто цінує комфортний сон". Пояснюють, які переваги...
317
11хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали