Як отримати космічні перегляди реклами

Як отримати космічні перегляди реклами
2
0
265
7хв.

З PopUnder ваша реклама точно залетить. Розбираємо особливості, переваги та недоліки такого оголошення.

Як отримати космічні перегляди реклами

Веб-майстри в гонитві залучити ще більше клієнтів на свою вертикаль трафіку, все частіше використовують агресивні види реклами. Якщо нативне оголошення просто «чекає» клік користувача у спеціально відведеному місці на сайті, то місце розміщення попандера не видно на сторінці входу користувача.

Попандер трафік – один із найстаріших в аффілейт маркетингу. Попандер та попап – окремі вікна з рекламою, які з’являються коли користувач перейшов на певну web-сторінку. Сьогодні розберемось, що таке попандер. Чи ефективний цей формат рекламних оголошень та наскільки він дратує користувачів? А також, плюси та мінуси у використанні попандера. 

Що таке popunder?

Розберемо по частинах: POP – вистрілити, раптово виникнути, і UNDER – під, знизу. Popunder – це рекламне оголошення, яке при натисканні на певну область сайту або завантаженні посадкової сторінки з’являється позаду вкладок браузера. Після чого, достатньо згорнути або закрити основне вікно, і відразу можна побачити рекламну сторінку. Наприклад, коли ви натискаєте “Play” для запуску прямої трансляції футбольного матчу часто до ваших вкладок на панелі завдань з’являється “+1” . Тому за один такий перегляд футбольного матчу користувач може отримати до 10 нових ads-вкладок.

Якщо говорити про арбітраж трафіку, то це один з найдієвіших робочих інструментів. Він дозволяє отримати високу конверсію та ROI при просуванні офферів у таких вертикалях:

  • гемблінг
  • беттінг
  • дейтинг
  • адалт
  • крипта
  • смартлінки
  • утиліти. 

Порада: Обирайте оффер, який підтримує popunder-трафік, в інакшому випадку можете потрапити у чорний список рекламодавця.

Плюси і мінуси попандерів

У попандер-трафіку, який ще називають трафіком-ветераном, є і плюси і мінуси. Але якщо він тримається на плаву вже більше 10 років, то арбітражники навчилися з ними справлятися.

Як отримати космічні перегляди реклами

Плюси попандерів

  • Перша перевага попандерів — помітність. Оголошення вискакує наче “чорт із табакерки”, коли користувач уже збирається вирубати комп чи відкласти телефон. Тому користувач обов’язково прогляне відкриту сторінку перед тим, як її закрити. А значить, є велика можливість, отримати лід.
  • Низька ціна. Не настільки низька, як у пушів, але помітно нижча, ніж у інших популярних форматів реклами, наприклад, таргетованої чи соціальних мережах.
  • Адаптивність під пристрої. Реклама автоматично адаптується до будь-яких пристроїв. Вам точно гарантоване адекватне зображення креативу як на ПК, так і на смартфоні. І не потрібно заморочуватись з розмірами банерів;
  • Проста підготовка креативів. Для попандера можна використовувати прості банери із фразою, що заманює, без складного дизайну. Бери готовий ленд, показуй і чекай на винагороду.
  • Об’єм трафіку. Попандер-оголошення є лідерами з трафіку за рахунок широкого охоплення аудиторії по всьому Інтернету.
  • Непомітність на сайті. Якщо нативна реклама чи попапи більше «дратують» користувачів своєю появою перед контентом, то попандери не змінюють вигляду сторінки.

Купити попандер трафік можна за низькою ціною порівняно з іншими видами реклами. Якщо дуже хочеться, можна використовувати разом із попандерами попапи або нативку. Щоб збільшити шанс переходів на цільову сторінку.

Як отримати космічні перегляди реклами

А з мінусів можна виділити величезні обсяги трафіку, які складно оптимізувати, якщо не використовувати трекер та додаткову автоматичну оптимізацію. Також, якщо неправильно налаштувати таргет, можна отримати багато нецільового трафіку, який склікає бюджет, але не дасть результату. І пошукові сервіси проти попандерів – наприклад, Google спеціально знижує у видачі сайти, які використовують popunder`и. 

Як працювати з попандером трафіком

Успіх попандер-кампанії тримається на трьох китах:  

  1. Простий оффер. Віддайте перевагу вертикалі, яку легше конвертувати. Як правило, оффери з нижчими виплатами показують кращі результати на popup-рекламі.
  2. Швидкий лендінг. Перевіряйте лендінги на швидкість – якщо сторінка завантажується понад 5 хвилин, юзер закриє вкладку і піде назавжди без докорів сумління. 
  3. Простий текст на лендінг + помітна кнопка CTA. Будьте уважні до мобільних показів попандерів. Якщо оффер буде “великим” і привабливим, з CTA (Call-To-Action) то користувач не пройде повз.

Висновок

Попандер – це формат, який точно дає результат. Тут можна обійтися навіть без креативів. Але не вдасться уникнути вивчення ЦА і ніші в цілому, обов’язкове грамотне налаштування націлювання. Також доведеться купити передплату на трекер, без нього буде складно. Але витрати окупляться, враховуючи низькі ставки з реклами та велику кількість трафіку. 

Galina Zalevska

Журналістка з 15-річним досвідом роботи у найкращих медіа. Вона бездоганно знає як генерувати ідеї, планувати та реалізовувати їх для досягнення маркетингових цілей. Для Галини створення контенту це не робота, а спосіб життя.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

13 липень 2024

На що впливає лінкбілдінг

На що впливає лінкбілдінг? Як наростити тисячі нових посилань та налаштувати на 100% віддачу.   Що таке посилання? Почнемо з основ: що таке лінк? Головне у лінкбілдінгу — це посилання (link), тобто рядок в розмітці HTML, що виконує при кліці перехід на ту сторінку, з якої вона пов’язана. Це своєрідна валюта у світі просування, яка допомагає заробити авторитет та вийти у топ видачі.  А от лінкбілдінг — процес отримання посилань (беклінків) на сайт. Завдяки йому поступово будується посилальний профіль сайту. Масу з посилань аналізують роботи пошукових систем, і що більше посилань з авторитетних та релевантних майданчиків ведуть на ваш сайт, то вище ви будете ранжуватися в пошуковій видачі. Навіщо потрібний лінкбілдинг і на що він впливає? Google ставиться з підозрою до майданчиків без зовнішніх посилань. Адже коли користувачі знаходять щось корисне — вони рекомендують його іншим.  Процес нарощування профілю посилання є...
219
6хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали