Як найефективніше просувати крипто-офери за допомогою Google Ads

Як найефективніше просувати крипто-офери за допомогою Google Ads
1
0
191
8хв.

Зі зростаючим інтересом до крипти, потреба в ефективних методах її просування також збільшується. У рамках афілейт маркетингу багато фахівців намагаються отримати вигоду з цього інтересу.

Крипто-офери, будучи відносно новим напрямом в арбітражі, цікаві для афілейт спеціалістів. Знайти інформацію про те, які з них приносять найбільшу конверсію, буває складно, оскільки відкрита інформація обмежена. Особливо це стосується роботи з таким складним, але водночас якісним джерелом трафіку, як Google Ads. У цій статті ми детально розглянемо, як ефективно просувати крипто-офери в рамках Google Ads, мінімізуючи при цьому необхідність у додаткових зусиллях.

Найкращі офери, які гарно ллються в Google

Офери з ніши криптовалют в афіліат-маркетингу умовно поділяються на п’ять основних категорій:

  • крипто-гаманці та майданчики для конвертації діджитал валют;
  • ресурси для майнінгу;
  • майданчики для торгівлі криптовалютами;
  • системи для автоматизованого торговельного процесу з використанням штучного інтелекту;
  • освітні курси та програми з блокчейну і крипто-торгівлі.

Досвідчені медіабайери успішно знаходять підхід до кожної з перерахованих вище підкатегорій, застосовуючи перевірені методики та інструменти, які допомагають не тільки генерувати дохід, а й оптимізувати витрати. Ключовим трендом для просування в сірих нішах, до яких належить і крипта, до 2024 року стало використання трастових корпоративних акаунтів Google Ads. Ці акаунти забезпечують пріоритетне проходження модерації, більш тривале функціонування і можливість збільшення витрат. У разі блокування, вебмайстер має можливість повернути невикористані кошти.

У Google Ads найефективніше конвертять крипто-трейдинг та авто-трейдинг, де в ролі рекламодавців виступають онлайн-платформи для маржинальної торгівлі. Основою таких оферів є подача заявки на консультацію з брокером, який протягом кількох годин зв’язується з потенційним клієнтом і допомагає йому розібратися в системі, стимулюючи внесення депозиту. Однак, навіть за повної впевненості в професіоналізмі брокера, слід враховувати, що рішення про депозит у крипто-вертикалі ухвалюється не спонтанно.

Також успішними є офери, “упаковані” в освітні програми та курси з блокчейну і крипто-трейдингу. Такий формат дає змогу користувачеві, проходячи платне або безкоштовне навчання, здійснити цільову дію на сайті рекламодавця без виклику підозр у рекламної платформи. Оновлення рекламної політики Google, що дозволяє рекламувати інвестиційні продукти, пов’язані з цифровими активами, включно з біржовими фондами та іграми на основі NFT, надає додаткові можливості для вебмайстрів і медіабайєрів.

Як найефективніше просувати крипто-офери за допомогою Google Ads

Як лити на крипто-офери з Google Ads

Просуваючи крипто-офери через Google Ads, слід акцентувати увагу на якісному прогріві акаунтів, підбору відповідних ключових слів і мінус-слів, а також прелендінгам і лендінгам.

Для роботи в крипто-ніші оптимальні акаунти з мінімальним бюджетом у $250 і агентські акаунти з високим трастом. Перші вимагають ретельного прогріву. Вставляючи особистий акаунт в агентський кабінет, можна одразу приступати до розміщення оголошень.

Удосконалення алгоритмів Google передбачає, що навіть використання агентських кабінетів вимагає попереднього прогріву акаунта. Під час прогріву доцільно направляти трафік на ретельно опрацьований вайтпейдж. На ньому мають бездоганно функціонувати всі елементи: віджети, кнопки, форми зворотного зв’язку. Необхідне включення сторінки з політикою конфіденційності відповідно до теми оффера. Прикладом може слугувати прокладка, присвячена блокчейн-подіям або прогнозам вартості криптовалют, створена у співпраці з менш відомим крипто-аналітиком.

Як ефективно вибрати ключові слова для прогріву?

Необхідно підібрати ключі, що відображають зміст вайтпейдж і збігаються з головним офером. Можливі варіанти можуть включати запити на кшталт: “конференції з блокчейну”, “курси по інвестуванню в крипту”, “курси з фінансової грамотності”, “лекції експерта з криптовалют”. Для генерації ідей можна використовувати підказки пошуку Google та аналіз даних Google Trends. Рекомендується використовувати поєднання запитів різної частотності, щоб знизити витрати на початковій стадії.

Розберемо покроково процес підготовки кампанії:

  1. Запускаємо кампанію на залучення відвідувачів сайту з метою здійснення покупок;Як найефективніше просувати крипто-офери за допомогою Google Ads
  2. Визначаємо формат рекламних повідомлень;Як найефективніше просувати крипто-офери за допомогою Google Ads
  3. Обираємо гео та мову, що відповідають оферу;Як найефективніше просувати крипто-офери за допомогою Google Ads
  4. Формуємо перелік ключових слів, виключаючи фрази, які можуть конфліктувати з правилами Google;Як найефективніше просувати крипто-офери за допомогою Google Ads
  5. Налаштовуємо охоплення широкої аудиторії, обмеживши доступ для невідповідних вікових груп, щоб уникнути непотрібних витрат;
  6. Розміщуємо тексти оголошень, адаптовані з вайтпейдж, що сприяє переконливості проєкту перед модератором;
  7. Протягом перших 3-5 днів поступово збільшуємо бюджет, щоб акаунт адаптувався до умов ринку.

Основний етап заливу трафіку на крипто-офери в Google Ads

Реклама крипто-оферів через Google Ads потребує унікального підходу створення рекламних оголошень, навіть коли акаунт уже “прогрітий”. Експерти з арбітражу радять формувати рекламні оголошення для офера в рамках тієї ж кампанії, що використовувалася для початкового етапу активації. Важливо інтегрувати безліч оголошень з нейтральними заголовками і текстами.

Щойно оголошення отримають схвалення, вебмайстер має прикріпити посилання на головний офер, використовуючи клоакінг або трекер. На цьому етапі вебмайсте також може внести правки в “сірі” оголошення.

На наступний день після запуску рекламних груп для основного офера слід ввести цільові ключові слова. У контексті крипто-оферів необхідно обмежити покази за загальними запитами, встановлюючи точну відповідність слів. Наприклад запит “інвестиції” може розходувати бюджет на не цільову аудиторію, котра шукає “інвестиції без вкладень”.

Важливо пам’ятати, що ключові слова, додані на етапі прогріву, не слід видаляти, а краще тимчасово призупинити їх використання.

Додатково щодня можна вносити від 5 до 10 нових ключових слів і формувати список мінус-слів, поступово збільшуючи бюджет до потрібного рівня. Через тиждень у вебмайстра у розпорядженні буде кампанія з великим списком мінус-слів і цільових запитів, яка буде ефективною в довгостроковій перспективі та сприяє отриманню високого ROI.

Висновок

Підвищений інтерес до крипто-оферів спостерігається щодня. Цільову аудиторію залучено до різноманітних ніш цієї перспективної і цікавої вертикалі. Зокрема, високу ефективність демонструють офери, пов’язані з доступом до платформ для авто-трейдингу та курсами з крипто-трейдингу.

Незважаючи на суворі правила реклами, Google залишається одним із найефективніших для просування крипто-оферів. Однак для успішної довгострокової роботи без значних фінансових втрат, вебмайстрам слід акцентувати увагу на налаштуванні рекламних кампаній на початку роботи і використовувати агентські акаунти Google Ads з високим трастом.

Lead Panda

Матеріал редакції Lead Panda Media. Аналіз ринку, корисна вижимка, цікаві інсайти.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

Як емоції в рекламі гемблінгу сприяють конверсії

У рекламному світі емоції є ключовим елементом для успіху, особливо це актуально у гемблі. Спостерігаючи за рекламними креативами, де персонажі демонструють яскраві емоції, багато хто ставить собі запитання: "Чи реально це чогось варте? Як таке може приваблювати аудиторію?" Людям, далеким від світу казино, складно зрозуміти, як саме гучні крики від емоцій можуть викликати щось, окрім змішаних реакцій, включно зі здивуванням, роздратуванням або відторгненням. Однак статистика невблаганна – подібний підхід працює і призводить до високих конверсій. У цій статті ми маємо на меті розібратися, чому так відбувається, які ризики існують і чому подібна реклама для багатьох залишається незрозумілою. Ви – не ваша цільова аудиторія Можуть здатися дивними всі ці крики і штучні почуття, але вони ефективно діють. Чому так? Річ у тім, що найімовірніше, ви не належите до цільової аудиторії гемблінгу, і не відчували той хвилюючий азарт, що викликає в гравців...
166
6хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали