Тренди в дейтинг-вертикалі у 2024

Тренди в дейтинг-вертикалі у 2024
0
231
6хв.

Прогнози на 2025 рік свідчать, що індустрія дейтингу залишиться однією з найбільш стійких вертикалей, яка не лише збереже свої позиції, але й продовжить активний розвиток. За перше півріччя можна зробити деякі висновки щодо тенденцій у цій сфері – що є актуальним та чи варто вкладатися в неї, особливо якщо ви не маєте значних початкових інвестицій.

Аналіз актуальних тенденцій

Дейтинг, як ніколи, підпорядковується технологічному прогресу, що дозволяє адаптуватися до нових запитів споживачів. Це видно в звітах великих компаній, що працюють у секторі для дорослих. Нейромережі та штучний інтелект знайшли своє місце в індустрії, пропонуючи безліч застосунків для створення контенту, що дозволяє користувачам взаємодіяти з віртуальними компаньйонами чи навіть AI-моделями. Практикуючі Спеціалісти з AdsEmpireна основі свого аналізу також виділяють й інші тренди на ринку у цій вертикалі.

Попри технологічний прогрес, залишається запит на реалістичні та автентичні образи. Користувачі більше зацікавлені у знайомствах з реальними людьми, ніж у надто ідеалізованих віртуальних персонажах.

Тренди в дейтинг-вертикалі у 2024

Ще однією перевагою дейтинг вертикалі є різноманітність джерел трафіку. Основна мета арбітражників — залучити клієнтів до продукту, а вибір між нішевими застосунками, сайтами для дорослих чи іграми залежить від конкретної пропозиції та географії.

Цільова аудиторія

AdsEmpire розповідають, що цільова аудиторія у дейтингу — це чоловіки віком від 21 до 60 років. Однак найбільш платоспроможними є користувачі у віці 30-45 років. Якщо в гемблінгу або беттінгу перспективними гео вважаються країни Африки чи Латинської Америки, у дейтингу можливо монетизувати кожного клієнта, незалежно від їхнього походження.

Розподіл за рівнями (Tier)

  1. Tier-1: Люксові ринки з високими витратами, куди входять США, Німеччина, Австралія, Великобританія. Як стверджують спеціалісти AdsEmpire, тут у менталітеті користувачів вже закладено, що за сервіс і послуги треба платити.
  2. Tier-2: Середній рівень доходів, зокрема країни Європи та ЛатАм (Бразилія). Користувачі витрачають на розваги середні суми.
  3. Tier-3: Країни з низькими доходами, де основна мета — безкоштовні пропозиції. Тут важливо робити акцент на обсягах, оскільки платоспроможність аудиторії обмежена.

Тренди в дейтинг-вертикалі у 2024

Важливо враховувати менталітет місцевих жителів. У деяких країнах люди не готові витрачати кошти на дорогі послуги, тоді як у інших ринках спостерігається вища готовність до витрат.

Обираємо джерела трафіку

  • Email-трафік в дейтингу показує нестабільні результати, оскільки успіх розсилок залежить від бази підписників. Проблема в тому, що не всі адвери апрувлять такий трафік і є високий ризик бану та скарг. Проте схемний підхід до редиректу лідів на дейтинг-платформу все ще дає результати. Залив з пуш-повідомлень або поп-апів коштує недорого, але результати також можуть бути непередбачуваними через відсутність сегментації.
  • Рекламні мережі, такі як TrafficJunky, ExoClick та JuicyAds, є важливими ресурсами. Вони пропонують великий охоплення і хорошу модерацію. Тут важливо правильно підбирати креативи і розробляти робочу воронку продажів. Для тих, хто втомився від складного процесу модерації, традиційна банерна реклама може стати на допомогу. Трафік Member Area також ефективний для роботи з дейтинг-оферами, якщо правильно сплітувати та оптимізувати стратегії.
  • Тренди, такі як інфлюенсерський трафік та стрими, також стали популярними в дейтингу. Незважаючи на складнощі з монетизацією на YouTube, арбітражники постійно знаходять підхід до закупки реклами. Тут популярні підходи, такі як трендові креативи під актуальні звуки платформ або розмовні формати, де спікери збирають свою аудиторію і перенаправляють її на потрібний офер.
  • Важливо правильно підібрати креативи для реклами. Ефективні підходи включають використання провокаційних зображень і відео, а також нативної реклами. 
  • Вибір джерела трафіку та моделі оплати є критично важливими для успішних заливів в дейтингу. Партнерські мережі пропонують різні умови, від SOI/DOI до вигідних RevShare або CPA та навіть SmartLink, де виплати можуть сягати понад $150 за лід. Саме такою є партнерка AdsEmpire, яка пропонує широкий спектр оферів та різні можливості виплат — Wire, Payoneer, BTC, USDT, Paxum. Завдяки цьому кожен арбітражник може знайти для себе найоптимальніше рішення монетизації трафіку.

Висновок

Дейтинг залишається вертикаллю, де є можливість стабільного заробітку. Успіх залежить від розуміння вимог ринку та конкурентного середовища. Перш ніж вкладати вищі суми в рекламні кампанії, експериментуйте з соціальними мережами та шукайте нові підходи для залучення трафіку. А якщо не хочете діяти навмання обирайте перевірені дейтинг офери в AdsEmpire та будьте певні в отриманні найкращих умов виплат.

Поділіться своєю думкою!

TOP