Свіжий скандал у світі гемблінгу

Свіжий скандал у світі гемблінгу
1
0
191
5хв.

Черговий скандал у гемблінгу. Відомого актора Боллівуду затримали за рекламу додатка для ставок.

Свіжий скандал у світі гемблінгу

Цього разу гучна справа про шахрайство з відмиванням грошей трапилась у Мумбаї. Індійська влада витрачає величезні гроші на боротьбу з тотальною популярністю iGaming в країні. І це не дивно –  кожен арбітражник знає, що це одне з найвигідніших Tier-3 ГЕО для цієї вертикалі.

Кілька місяців тому поліція взялася за 47-річного зірку Боллівуду Сахіла Хану. Йому інкримінують популяризацію та просуванні Lion Book — саббренду найбільшого тіньового iGaming оператора країни MahadevBook.

Свіжий скандал у світі гемблінгу

Довідка: Хто такий Сахіл Хан?

Актор Боллівуду здобув популярність після зйомок в індійських фільмах  Style і Excuse Me. Також Хан відомий завдяки музичному відео Stereo Nation Nachange Sari Raat. 

Але заарештувати актора виявилось не так легко. Все відбувалось як у найкращих Боллівудських бойовиках – Сахіл переховувався у різних штатах, включаючи Гоа, Карнатаку, Андхра-Прадеш та Телангану і постійно змінював своє місцеперебування. Він проїхав майже 1800 кілометрів через чотири штати за чотири дні, щоб уникнути арешту. 

При затриманні актора звинуватили у шахрайстві, яке включає незаконні онлайн-ставки на спорт і карткові ігри з транзакціями. Загальна сума – 15 000 рупій. Кілька осіб, у тому числі колишній голова уряду Чхаттісгарха Бхупеш Багел, були названі підозрюваними. Також ще 31 особа, включно з кількома знаменитостями Боллівуду, наразі перебувають під контролем спеціальної слідчої групи поліції Мумбаї, яка перевіряє ймовірні незаконні операції між промоутерами програми та деякими фінансовими компаніями та компаніями з нерухомості.

Свіжий скандал у світі гемблінгу

Додаток для ставок Mahadev вже не вперше привертає до себе увагу поліції – минулого року акторів Ранбіра Капура та Шраддху Капура, які з’являлися в рекламі додатка, викликали на допит в Управління правозастосування. 

До речі, овнери цього казино вже сидять у дубайській в’язниці з грудня 2023 року і зараз чекають на екстрадицію до Індії. Причому їх брали за сприяння Інтерполу CIB (Central Investigation Bureau) — індійського аналога ФБР.

За наказом Високого суду Бомбея Хан з’явився на допит у поліцію, але відмовився співпрацювати. Слідчі сподіваються, що він буде більш відвертим під час допиту під вартою. Офіційних звинувачень актору ще не пред’явили, проте з огляду на обставини йому не відбутися штрафом або умовним терміном. 

А ми стежимо за розвитком справи і будемо розказувати усі новини. Діліться у коментарях чи цікаво вам читати про скандали та плітку у світі арбітражу?

Galina Zalevska

Журналістка з 15-річним досвідом роботи у найкращих медіа. Вона бездоганно знає як генерувати ідеї, планувати та реалізовувати їх для досягнення маркетингових цілей. Для Галини створення контенту це не робота, а спосіб життя.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

Підготовка сайту до оновлення алгоритмів Google: Топ-3 порад

Понад 3000 тисячі релізів на рік та мінімум 5 змін на день! Саме стільки, в середньому, разів протягом дня Google випускає покращення алгоритму. “Щодня Google зазвичай випускає одну або кілька змін, спрямованих на покращення результатів. Деякі з них спрямовані на конкретні покращення. Деякі є загальними змінами. Минулого тижня ми випустили широке оновлення алгоритму ядра. Ми робимо це з періодичністю кілька разів на рік”- так прокоментували свою позицію в Google у 2018.  Тому Google Core Update - це “гаряча”  тема для обговорення усіх арбітражників та SEO працівників. Комусь щастить і його сайти раптово залітають у топ, хтось втрачає трафік чи зовсім припиняє існування. Власники сайтів у паніці хапаються за голову, не розуміючи, що робити. Ми зібрали топ 5 порад –  як підготувати свій сайт до оновлення алгоритмів Google.  Оновлення Google, запущені ж в березні 2024 року, спрямовані в першу чергу на...
211
8хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали