Lumar — Чому всі його так хвалять

Lumar — Чому всі його так хвалять
0
0
249
7хв.

Компанія Lumar, провідний постачальник SaaS у сфері аналітики сайтів і технічного SEO, оголосила про впровадження нових метрик швидкості завантаження на своїй платформі аналітики сайтів. Ці метрики дадуть змогу бізнесам виявляти, усувати й запобігати проблемам сайтів, пов’язаних зі швидкістю, часом завантаження, інтерактивністю та користувацьким досвідом, що зі свого боку, сприяє покращенню залученості користувачів, конверсії, позицій у пошукових системах і прибутковості.

Нові функції швидкості сайту розширюють можливості Lumar, роблячи цей тул необхідним комплексним рішенням у сфері аналітики сайтів для великих компаній. Користувачі Lumar тепер можуть оптимізувати процеси контролю успішності сайту за допомогою єдиної платформи, що надає централізовані, конкретні дані з технічного SEO, доступності і швидкості завантаження – все в одному місці.

Серед відгуків про Lumar провідні менеджери пишуть так:

  • Переваги: Найкраще у Lumar – це як візуально він представляє результати краулу, інтерфейс такий чіткий, що навіть краще, ніж експорт в Excel, запропонований іншими краул-програмами. Він також відмінно визначає пріоритети цих завдань візуально.
  • Недоліки: Він може бути повільним у процесі краулу, він дуже глибокий і навіть ловить кожен помилковий URL, тому така повільність виправдана.

Розбираємо, чому провідні менеджери обирають Lumar нижче.

Основні метрики Lumar

Метрики швидкості сайту від Lumar надають командам можливість ефективно виявляти, систематизувати й усувати проблеми, пов’язані з часом завантаження сторінок, змінами макета (CLS), найбільшим значущим відображенням вмісту (LCP), загальним часом блокування (TBT) та іншими важливими показниками користувацького досвіду.

Нові показники швидкості можна застосовувати в трьох основних метриках Lumar: Аналіз, Моніторинг і Захист.

  • Аналіз: Перевіряйте всю структуру вашого сайту на предмет проблем зі швидкістю, класифікуйте їх за пріоритетом за допомогою докладних оцінок стану, діаграм і панелей управління, а також ретельно вивчайте кожну проблему, щоб точно зрозуміти, як її вирішити, використовуючи дані для конкретних дій.
  • Моніторинг: Налаштовуйте панелі керування та сповіщення для всіх ваших доменів або ключових розділів сайту, щоб відстежувати проблеми швидкості сайту в часі та швидко отримувати сповіщення про нові проблеми.
  • Захист: Заощаджуйте час і гроші, визначаючи й запобігаючи проблемам зі швидкістю сайту на етапі попередньої розробки і не допускаючи їх запуску в живу за допомогою автоматизованих тестів QA.

Практичне застосування метрик

Покращення швидкості сайту має переваги для різних учасників бізнесу. Розглянемо їх детальніше:

  • Для керівництва компанії та маркетингових лідерів підвищення швидкості сайту може забезпечити зростання продажів і підвищення задоволеності клієнтів, оскільки це знижує зайві перешкоди в онлайн-інтеракції з клієнтами.
  • Для команд SEO, які вже користуються платформою Lumar, метрики швидкості сайту допоможуть підняти показники фактора ранжування в пошукових системах, що сприяє кращим результатам органічного пошуку. Завдяки глибшому розумінню проблем швидкості сайту, Lumar надає всю необхідну інформацію для формулювання вимог до розробників і швидкого впровадження корекцій.
  • Для команд UX та розробників метрики швидкості сайту в Lumar можуть сповістити про сторінки, що завантажуються повільно, мають нестабільний макет або створюють інші негативні враження від користувача, що вимагає виправлень. Розширені можливості сортування, фільтрації та сегментації на платформі дають змогу цим групам пріоритизувати виправлення щодо швидкості сайту залежно від передбачуваного бізнес-впливу.
  • Врешті-решт для кінцевих користувачів покращення цих метрик забезпечить кращий досвід користування.

Розширення платформи Lumar

Наступним кроком у розвитку платформи Lumar стане впровадження нових напрямків з оптимізації технічного забезпечення веб-сайтів. Це продовження розпочатої роботи із впровадження інструментів цифрової доступності, що підкреслює прагнення компанії запропонувати комплексне рішення для оптимізації вебсайтів. Це сприяє координації роботи багатофункціональних команд у різних галузях веб-розробки. Централізоване управління технічним станом і продуктивністю сайтів сприяє покращенню взаємодії між фахівцями з SEO, розробниками, UX-спеціалістами, маркетологами та іншими учасниками проєктів сфери digital.

Завдяки інтеграції метрик швидкості завантаження сайту в платформу, Lumar тепер здатен забезпечувати бізнесам ключові інструменти надання більш швидких і якісних онлайн-послуг для своїх користувачів.

Крім вбудованих метрик швидкості сайту, технічного SEO та доступності веб-сайту, платформа Lumar надає можливості для збору практично будь-якої інформації з HTML сторінки. Це дає змогу клієнтам задіяти команду Lumar для створення спеціалізованих метрик під конкретні завдання.

Команда Lumar вже планує впровадження додаткових функцій для посилення своїх пропозицій щодо швидкості сайту, включно з використанням даних Chrome User Experience Report (CrUX), галузевих стандартів і даних про конверсії для ефективнішої пріоритизації завдань.

Нові метрики швидкості сайту зміцнять конкурентні переваги Lumar, пропонуючи найшвидший веб-краулер на ринку і обслуговуючи великі корпоративні бренди по всьому світу. А ви вже користувались Lumar?

Lead Panda

Матеріал редакції Lead Panda Media. Аналіз ринку, корисна вижимка, цікаві інсайти.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

Топ-10 типів контенту для афілейт маркетингу

Пам’ятаєте, коли продавці ходили від дверей до дверей? Це була доцифрова версія афілейт маркетингу. Як і сучасні афілейти, продавці в минулі часи отримували комісію з кожного проданого продукту. Але на відміну від колишніх продажів, афілійовані маркетологи набагато ефективніші, а потенціал прибутку необмежений завдяки всім технологіям, до яких вони тепер мають доступ. Хочете дізнатися 10 найкращих типів контенту для афілейт маркетингу? Читайте нижче і починайте його створювати! Повідомлення в блозі Як афілійований маркетолог, дуже ймовірно, що у вас уже є активний блог. Якщо ви тільки починаєте працювати з афілейт маркетингом, зараз саме час його запустити. Публікації в блозі можуть мати форму інформаційних або розважальних статей на теми, пов’язані з продуктом або нішою, що сприяє залученню та інтересу до вашої пропозиції. Важливо те, що ведення блогу збільшує потенційний прибуток партнера, допомагаючи вам завоювати довіру аудиторії. Коли люди довіряють вашому досвіду, знанням і...
243
6хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали