Як продати Інстаграм акаунт за 100 000

Як продати Інстаграм акаунт за 100 000
2
0
232
8хв.

Ринок акаунтів у соцмережах активно розвивається. Якщо у вас є кілька запасних акаунтів на Інстаграм або Фейсбук з хорошою репутацією, то завжди знайдуться арбітражники, які захочуть їх придбати. У світі інтернет-маркетингу акаунти є необхідним ресурсом, як нитки для фабрики шкарпеток чи пластик для переробного заводу.

Де і як можна продати акаунт Інстаграм? Який потенційний прибуток і чи можливо заробляти на цьому регулярно? Відповіді на ці запитання ви знайдете в сьогоднішній статті.

Інстаграм-акаунт: Що впливає на ціну

Платформа забороняє передавати облікові записи третім особам. Але, як арбітражники, ми знайдемо спосіб обійти ці обмеження, правда? Головне – робити це з розумом. Якщо ви не зламали чужий акаунт, а отримали до нього доступ через комерційні угоди, то максимум, що вам загрожує – це блокування. Але ж, завжди можна придбати новий.

Вартість акаунта Інстаграм залежить від таких факторів:

Кількість підписників

Що більше підписників, то краще. Якщо у вас менше тисячі підписників, постарайтеся досягти цієї кількості. Накрутка небажана, оскільки вартість залежить також від якості підписників. Акаунт із менш ніж 1000 підписників можна продати тільки за умови високої залученості. Однак, збільшити кількість підписників простіше, ніж підвищити їхню активність.

Аудиторія

Чим молодша аудиторія, тим краще. Найбільш цінні підписники – це підлітки та молоді люди до 25 років. Gen Z – найактивніша та найвигідніша аудиторія для вашого акаунта, оскільки вони вже мають якісь свої фінанси та вміють звикли реагувати на рекламу в інтернеті.

Ніша

Чим простіше монетизувати нішу, тим більше вона коштує. Акаунти, які присвячені кулінарії, бізнесу або косметиці, користуються значно більшою популярністю, ніж сторінки з аналітичним контентом.

Залученість

Важливо, щоб залученість відповідала кількості підписників. Ідеальним показником є, коли 10% підписників активно ставлять лайки. Крім того, залученість вимірюється кількістю коментарів, переглядів відео та сторіз, а також реакціями на сторіз – чим більше, тим краще.

Коментарі

Коментарі повинні залишати реальні люди. Відрізнити справжній акаунт від фейкового не складно навіть для малодосвідченого користувача соцмереж. Фейкові сторінки часто закриті або мають мінімум контенту. Боти зазвичай розпізнаються по іменах, які складаються з цифр і безглуздих символів.

Застереження! Якщо ви плануєте придбати акаунт на ОЛХ, обов’язково поставте продавцю наступні запитання. Вимагайте скріншоти з аналітики сторінки, які можна знайти всередині акаунта, демонстрацію аудиторії та динаміки зростання за останні місяці, якщо вона є, а не просто обліковий запис, що чекав нового власника.

Як показує практика, на ОЛХ продавці часто додають такі скріншоти до своїх оголошень. Якщо ви вирішите продати свій акаунт, для привернення уваги радимо так само одразу додавати такі скріни-підтвердження. Окрім стандартних фотографій, додайте скріни заявок на рекламу та підтвердження якості товару через статистику охоплення. Це значно збільшить кількість заявок.

Де можна продати Instagram акаунт в Україні

Як продати Інстаграм акаунт за 100 000

У нашій країні багато продавців без зайвих клопотів реалізують облікові записи через ОЛХ.

Ось деякі приклади акаунтів, які можна знайти на продаж:

  • 950 підписників. Акаунт орієнтований на жіночу аудиторію з 16 автентичними фото, які виглядають цілком прийнятно. Вартість – 220 грн, менше $10. У оголошенні є контактні дані, а сторінка продає не один акаунт Instagram для арбітражу трафіку.
  • 8 тисяч підписників. Переважно жінки, ГЕО – Україна. Вікова категорія 24-50 років, платоспроможна аудиторія. Цільове використання – інтернет-магазин. Вартість 2400 грн (приблизно $65). У оголошенні зазначено, що продавець пропонує акаунти з різною кількістю підписників від 2 тисяч до 9 тисяч і готовий допомогти підібрати відповідний варіант.
  • 970 тисяч підписників. Профіль чоловіка у військовій формі з автомобілем на фото, автентичні хайлайтси, посилання на телеграм у профілі. Вартість – $1000.

Також можна знайти розцінки на інші акаунти:

  • 50 тисяч підписників – 3000 грн ($80);
  • 100 тисяч підписників – 6000 грн ($160);
  • 250 тисяч підписників – 15000 грн ($400);
  • 500 тисяч підписників – 30000 грн ($800);
  • 1 мільйон підписників – 60000 грн ($1600).

За мільйонну+ аудиторію можна реально отримати 100 000 грн при продажі акаунту.

Окрім ОЛХ, є кілька інших способів продати акаунт Instagram:

  • Групи у Фейсбук. Релевантні спільноти часто займаються купівлею-продажем акаунтів.
  • Тематичні форуми. Тут також можна знайти зацікавлених покупців.
  • Прямі повідомлення. Якщо ви продаєте особисту популярну сторінку, пропозиції можуть надходити безпосередньо у Direct Messages.

Скільки може коштувати акаунт в Instagram

Як продати Інстаграм акаунт за 100 000

Хоча ринок диктує певні правила, визначеної «ринкової» вартості не існує: ринок арбітражу зі своїми хитрими учасниками надає можливість для маневру. Тобто можна продавати акаунт настільки дорого, наскільки дозволить ваше нахабство. Ваш обліковий запис спокійно лежить і не потребує уваги, а комусь може терміново знадобитися його придбати саме сьогодні, і він буде готовий заплатити вдвічі чи навіть втричі більше. Тому не варто соромитися.

Як безпечно продати акаунт Instagram і уникнути шахрайства

  1. Вимагайте передоплату. Якщо покупець не готовий внести 100% передоплати, краще знайти іншого клієнта.
  2. Залучайте посередника. Хоча на ОЛХ продаж акаунтів Інстаграм відноситься до розділу “Продаж бізнесу” і не підпадає під дію ОЛХ-доставки, на інших біржах, про які згадаєио нижче, кошти заморожуються до моменту отримання товару покупцем.

Алгоритм для продавця:

  1. Узгоджуєте умови продажу.
  2. Отримуєте оплату.
  3. Надаєте покупцю логін і пароль від облікового запису та всіх пов’язаних сторінок.

Варто зазначити, що передача даних до отримання оплати недоцільна. Під час продажу акаунту перевага залишається за вами, адже покупець зазвичай несе більше ризиків.

Якщо продаж відбувається через біржу, вона може утримувати передачу облікового запису до підтвердження оплати. Співпраця з біржами можлива, однак варто бути обережним, оскільки більшість із них російські. Наприклад, навіть Funpay, яка має українську локалізацію, створена в країні-агресорці: це видно з посилання на ВКонтакте на головній сторінці та згадки про те, що сайт розроблений студією Артемія Лебедєва. Тому радимо бути уважними і, якщо можливо, спочатку користуватися OLX, де облікові записи також добре продаються.

Як показує досвід, навіть одна згадка про ВКонтакте на головній сторінці ресурсу може призвести до його закриття. Це правило діє не лише для маркетплейсів, що займаються продажем сторінок у соціальних мережах: аналогічна ситуація спостерігається з генераторами тексту та спай-сервісами.

У міжнародній практиці також існують маркетплейси для продажу акаунтів Instagram, такі як Socialtradia. Використовувати їх чи ні – залежить від географічної аудиторії, на яку націлений ваш профіль.

Висновки

Підведемо підсумки:

  • Ринок акаунтів Instagram та Facebook швидко зростає. Стабільно високий попит на них серед арбітражників створює можливості для заробітку.
  • Попит охоплює різні категорії акаунтів. Від нових профілів з низькою ціною до багаторічних акаунтів з великою аудиторією.

В Україні продаж популярних акаунтів можна здійснювати через ОЛХ або через прямі повідомлення в дірект. Альтернативою є маркетплейси, які продають акаунти, але варто враховувати, що більшість з них – або російські, або західні. У випадку з західними платформами, необхідно працювати на відповідні гео.

8 липень 2024

Як створювати прероли, які залітають

Згідно з даними Statista, очікується, що ринок відеореклами досягне $241 мільярдів до 2028 року. Відеоконтент стає найбільш популярним рекламним форматом. За інформацією з журналу Cookwithcrafted, відеореклама охоплює на 25% більше аудиторії порівняно із статичними зображеннями. А медіа Dashhudson стверджує, що відеореклама має на 48% вищу конверсію, ніж статичні оголошення. Сьогодні ми розглянемо прероли – рекламу, яка демонструється перед основним відеоконтентом. Обговоримо, для яких напрямків прероли найефективніші, і з'ясуємо, де можна отримати матеріали для їх створення. На які вертикалі краще лити через прероли Прероли можуть успішно конвертувати в різних вертикалях, але їхня ефективність залежить від типу майданчика. Прероли часто розміщуються на відеохостингах, піратських ресурсах і сайтах з порнографічним або іншим адалт-контентом. На відеохостингах користувачі не налаштовані на контент із сірих вертикалей, тут краще працюють прили, товарка та e-commerce. Якщо ж фокус на сірих вертикалях, то адалт-сайти і піратські платформи підійдуть ідеально....
212
8хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали