Trustee Plus — криптогаманець з вбудованою платіжною карткою

Trustee Plus — криптогаманець з вбудованою платіжною карткою
0
0
237
7хв.

Trustee Plus – криптогаманець з вбудованою платіжною карткою.  Про усі переваги сервісу для арбітражників розкажемо у нашому огляді.

Trustee Plus — криптогаманець з вбудованою платіжною карткою

Ще у 2022 році понад 13 млн американців мали криптокартки. В Україні з кожним днем все більше людей отримує зарплатню на криптокартку, трейдить та стейкає. Сьогодні ви не зустрінете крутого арбітражника у якого б не було пару криптогаманців і балансу на Бінансі. Mass adoption крипти невідворотній. Але є одна суттєва проблема: як зручно і легально витрачати крипту? Тепер, коли ти заробив крипту – просто зобов’язаний випустити картку Trustee Plus, бо застосунок і карта європейського банку дозволяє розраховуватись криптою швидко, безпечно, вигідно, в білу. Ніяких обмінок, p2p – просто в момент розрахунку карткою в тебе списується баланс з USDT гаманця. 

Тож, давай більш детально розберемо, що таке Trustee Plus і чому цей криптогаманець з вбудованою карткою тобі просто необхідний. 

Що ж таке картка Trustee Plus?

Криптокартка Trustee – це фактично аналог знайомої та зрозумілої для нас банківської картки, яка дає змогу розраховуватись нею в повсякденному житті, наприклад, для оплати товарів та послуг. Також, це робочий інструмент для відливу трафіку. Застосунок вже встановили понад 500 тисяч користувачів. Картку приймають всі основні платформи. Ліміт в неї 50 000 євро на місяць. В одному застосунку завдяки субакаунтам можна випустити до 3 карток – це 150к євро з криптового рахунку на відлив бюджету без проблем. І ще вона дуже просто додається до Apple Pay. А інші крипторішення поки що не можуть похвалитися такою функцією. 

Trustee Plus — криптогаманець з вбудованою платіжною карткою

Важливі особливості:

  • обслуговування картки – безкоштовно
  • поповнення і перекази криптовалют – 0%
  • конвертація криптовалюти – 0,5%
  • ліміт транзакції – € 5 000 
  • місячний ліміт – € 50k 
  • зняття готівки у банкоматах з NFC – € 1 + 1%
  • вартість випуску – € 10 

Як відбуваються такі транзакції? Все просто:

  • користувач поповнює баланс свого криптогаманця Trustee Plus криптовалютою на сервісі-емітенті картки. Зробити це можна гривнею через п2п, євро – через фіатний шлюз або переказом крипти зі свого іншого криптогаманця;
  • під час оплати карткою емітент списує потрібну суму в цифрових активах та конвертує її у фіат;
  • далі вже відбувається стандартна фіатна транзакція (оплата чи зняття готівки), яка проходить через постачальника платіжної інфраструктури.

Чому ж Trustee Plus такий необхідний для арбітражників. Розберемо основні переваги.

Trustee Plus — криптогаманець з вбудованою платіжною карткою

Перше і одне з найголовніших – це європейська картка з балансом у євро. Тепер простіше працювати з такими платформами, як FB або Google Ads, коли ви платите за рекламу. Навіть, якщо картку забанило – в неї нема власного балансу, все тягнеться з гаманця. Ви випускаєте нову і користуєтесь далі грошима, що лежали на гаманці. Випуск картки – 10 євро.

Друге – Субакаунти. На один акаунт можна додати два субакаунти і на кожен випустити картку. Це 150 000 євро ліміту витрат на місяць.

Третє – Масові перекази користувачам. Trustee – основа зарплатних проектів. Просто затискаєте кнопку переказ на 3-4 секунди, завантажуєте файл і відправляєте гроші відразу на 99 адрес.

Четверте – Реферальна система. Потрібно лише порадити знайомому арбітражнику криптокартку. Якщо він буде активно її використовувати, отримаєте відсоток від комісій з їх обмінів. 

Список країн, де можна отримати картку Trustee Plus

Станом на 2024 рік подати заявку на отримання платіжної картки Trustee Plus можуть громадяни таких країн: Україна, Австрія, Бельгія, Болгарія, Хорватія, Кіпр, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Греція, Ірландія, Іспанія, Нідерланди, Ісландія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Латвія, Мальта, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Швеція, Угорщина та Італія.

Як отримати віртуальну криптокартку Trustee

Trustee Plus — криптогаманець з вбудованою платіжною карткою

  1. Встановіть Trustee Plus та зареєструйтесь.
  2. Поповніть рахунок від 10 євро. 
  3. Отримайте віртуальну платіжну картку.
  4. Під’єднайте Trustee Card до Apple Pay або Google Pay.

Висновок

Для більшості людей з невеликою кількістю криптоактивів ці картки безперечно вважаються супер ідеєю. Це реальна можливість контролювати власні гроші та уникнути сплати великих комісій банку чи іншій фінансовій установі — це мрія для багатьох арбітражників. Навіть якщо у вас невеликий обсяг криптоактиву і ви не вважаєте, що скористаєтеся карткою, дуже зручно мати можливість в екстрених ситуаціях знати, що криптовалютна картка покриє ваші витрати до отримання зарплати.

10 вересень 2024

Як оптимізувати бюджети для успішного арбітражу

Управління фінансовими ресурсами є ключем до успішних кампаній в арбітражі. Гарний фахівець чітко знає, як розподілити капітал, мінімізувати ризики та максимізувати прибутки. Його стратегії безпомилково покращують результати та підвищують рентабельність бізнесу. У цьому невеликому гайді ми розглянемо важливі кроки та інструменти, які допоможуть оптимізувати фінансові ресурси для успішного арбітражу. Поради є універсальними та придатними для кампаній різного масштабу. Аналіз поточних фінансових показників Для оптимізації фінансових ресурсів в арбітражі почніть з детального аналізу наявних показників. Наприклад, підвищення рентабельності інвестицій (ROI) лише на 10% може забезпечити суттєве збільшення прибутку без необхідності додаткових інвестицій. Середній ROI в області арбітражу становить приблизно 150%, але з правильним підходом ви можете досягти показників 200% і навіть вище. Важливо також розглянути коефіцієнт оборотності капіталу, який показує, наскільки ефективно використовується капітал для генерації доходу: якщо коефіцієнт оборотності капіталу становить 1,5, це означає, що кожен долар, вкладений у ваші...
209
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали