Сабміти – найкращі "безкоштовні" посилання для сайту

Сабміти – найкращі
1
0
242
6хв.

Сабміти – найкращі “безкоштовні” посилання для сайту. Розбираємось що це таке та усі їхні переваги.

Сабміти – найкращі

Один зі способів досягти високих позицій у видачі Google і залучити більше користувачів на свій сайт – це посилання-сабміти.

Що таке посилання-сабміти?

Сабміти (submit) – це майданчики, де можна зареєструватися та розмістити інформацію про компанію, яка повинна містити посилання на сайт замовника. Як правило, посилання розміщується у профілі користувача (або картці компанії), а не в обговоренні.

Порада – важливо зазначити, що якість посилань-сабмітів має велике значення. Неякісні посилання-сабміти можуть завдати шкоди вашому сайту і навіть призвести до зниження його позицій у Google.

Сабміти вирішують кілька завдань:

  • провокують планомірне зростання “посилального” профілю
  • покращують імідж бренду
  • розбавляють анкор-аркуш

Переваги сабмітів:

  1. Безкоштовно. Найчастіше розміщення на таких майданчиках не потребує вкладень.
  2. Доступно. Не потрібно мати спеціальних навичок для реалізації цього методу.
  3. Швидко. Залежить лише від ваших можливостей. Але пам’ятайте, що посилання потрібно добувати поступово, щоб не було вибуху.
  4. Ефективно. Розміщуйте свою компанію на трастових майданчиках і вже за кілька місяців ви помітите перші зміни.

Сабміти – найкращі

Які типи посилань сабмітів бувають?

Сабміти – це узагальнена назва різних стратегій посилань, де можна своїми руками добути посилання. Можна виділити такі типи. 

  • Директорії
  • Подкасти
  • Сервіси розміщення документів та презентацій
  • Відеохостинги
  • Профілі форумів та соцмереж
  • Агрегатори сайтів
  • Сайти пошуку роботи
  • Web 2.0 блоги

А тепер розглянемо більш детально:

Директорії – це відомі каталоги та довідники, де можна розповісти про бізнес та поставити посилання. Таких сайтів безліч під кожен регіон. Зібрати велику базу не складає труднощів.

Відеохостинги та подкасти це майданчики на кшталт vimeo.com, soundcloud.com. Генеруєте контент, розміщуєте. Потрібно витратити трохи часу для створення контенту і знайти поле, щоб розмістити посилання на сайт.

Сервіси розміщення документів та презентацій – це Slideshare, calameo.com і т.д. Потрібен контент із корисною інформацією і все.

Контент можна міксувати між різними видами майданчиків. Важливо стежити, щоб він залишався унікальним. Як приклад, можна робити презентацію у форматі відео та розміщувати на відеохостингах.

Профілі форумів та соцмереж. Це досить простий тип посилань. Зібрати основу не складе труднощів. Важливо, щонайбільше заповнюйте всі поля при реєстрації. Профілі краще створювати від імені людини, що має зв’язок з компанією.

Сайти пошуку роботи. Реєструйтеся як роботодавець та/або претендент. Додайте інформацію про компанію, зробіть посилання на сайт. Якщо за реєстрацію не потрібно платити, то вийде розмістити посилання безкоштовно. На платних ресурсах також варто заводити профілі. Умовно за невеликі гроші можна отримати норму посилання.

Web2.0 – це давно відомі всім сайти, на кшталт Blogspot, WordPress і т.д. Для успішної індексації подбайте про якісний контент. До текстів краще додавати тематичні картинки.

Сабміти – найкращі

Типи майданчиків для розміщення посилань-сабмітів:

  • Каталоги та довідники
  • Сайти пошуку роботи
  • Сайти відгуків
  • Сайти фріланс з портфоліо
  • Профілі форумів та соцмереж

Де можна купити якісні посилання-сабміти?

Під час купівлі посилань-сабмітів необхідно бути обережним і обирати тільки перевірені та якісні сервіси, щоб не отримати негативних наслідків для вашого сайту. Один із таких надійних сервісів, який пропонує широкий спектр послуг із просування сайтів – це Links-Stream.

  • Висока якість послуг. Links-Stream гарантує якість розміщуваних посилань і відповідність їх вашій ніші. Компанія стежить за тим, щоб посилання розміщувалися на якісних платформах, що дає змогу збільшити ефективність просування сайту.
  • Гнучкі умови співпраці. Компанія пропонує різні тарифи на свої послуги, що дає змогу вибрати оптимальний варіант для кожного клієнта.
  • Звітність про виконану роботу. Links-Stream надає звіти про виконані роботи, щоб оцінити результативність просування сайту.
  • Швидке опрацювання замовлень. Компанія виконує замовлення в найкоротші терміни і гарантує оперативний зв’язок з клієнтами.
  • Репутація та досвід на ринку. Links-Stream – одна з провідних компаній на ринку просування сайтів і має позитивну репутацію серед клієнтів.

Висновок

Сабміти – практично невичерпне джерело для “білого” просування. Використовуючи свої можливості, ви забезпечите майбутнє для свого ресурсу. Безкоштовні методи допоможуть покращити впізнаваність бренду, підвищити відвідуваність сайту, розбавити анкор-лист та створити позитивну динаміку профілю посилання.

Будьте готові до тривалої, планомірної роботи, тому що інтернет-маркетинг – це не чарівна кнопка. Для виходу в ТОП працювати потрібно постійно, задіюючи при цьому максимальну кількість каналів просування.

Galina Zalevska

Журналістка з 15-річним досвідом роботи у найкращих медіа. Вона бездоганно знає як генерувати ідеї, планувати та реалізовувати їх для досягнення маркетингових цілей. Для Галини створення контенту це не робота, а спосіб життя.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

24 серпень 2024

Як працює тикет-система

Тикет-система – що це, і як працює система обслуговування звернень Мультиканальність комунікацій із клієнтами – один із драйверів зростання сучасного бізнесу. Великі та потужні компанії завжди мають великий потік звернень. Щодня служба підтримки може отримувати десятки або навіть сотні запитів на техпідтримку, і кожен очікує на швидку відповідь. Наскільки оперативною та повною вона буде, залежить від того, який канал комунікації та спосіб обробки звернень обрала компанія. Саме за це і відповідає тикет-система. Розглянемо, у чому її суть та переваги. Що таке тикет-система Тикет (від англ. ticket) у перекладі з IT-мови українською – заява або звернення. Відповідно, тикет-система — система обробки клієнтських звернень. Ця система частково автоматизована, тобто кожна заявка, не важливо це питання чи повідомлення про збій, отримує ідентифікаційний номер, прив'язується до номера договору клієнта та ІР та має такі атрибути: дата ступінь важливості адресація або якому технічному фахівцю призначено...
175
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали