Секрети пробивання клоаки

Секрети пробивання клоаки
1
0
224
7хв.

Що таке клоака?

Клоака – це засіб, за допомогою якого можна демонструвати різні версії вмісту лендінга певним групам користувачів.

Цей інструмент застосовує серверні скрипти для визначення джерела запиту, розрізняючи, чи надійшов він від людини чи автоматизованої програми. Система звіряє дані, як-от ім’я або IP-адресу відвідувача, з базою відомих ботів і перенаправляє його або на сторінку для користувачів, або на спеціальну версію для ботів. В арбітражі трафіку для налаштування клоаки часто використовується трекер, наприклад, Keitaro.

Чому необхідно перевірити клоаку?

Коли потрібно відтворити успішну зв’язку конкурентів, важливо провести аналіз клоаки. Використовуючи пробиття клоаки та інструмент Adheart, можна повністю дублювати успішний лендінг конкурентів. Це також допомагає знайти актуальні лендинги в певній ніші.

Пробиваємо клоаку

Тут алгоритм такий:

  1. Шукаємо відповідний тизер в Adheart, після чого копіюємо його URL.Секрети пробивання клоаки
  2. Купуємо проксі, відповідний для потрібного гео.Секрети пробивання клоаки
  3. Створюємо новий профіль в антидетекті.Секрети пробивання клоаки
  4. Вставляємо скопійований URL у відкритому профілі й отримуємо бажаний результат.Секрети пробивання клоаки

Ще один спосіб

Якщо, як і раніше, відкривається вайт пейдж, спробуйте відкрити посилання через мобільний пристрій:

Клацніть правою кнопкою миші – виберіть «Переглянути код» – натисніть кнопку – оновіть сторінку.

Секрети пробивання клоаки

Якщо і це не спрацювало, є ще один секретик. Встановіть антидетект браузер AdsPower, створіть профіль з налаштуваннями Android і спробуйте знову відкрити посилання.

Секрети пробивання клоаки

Висновок

Використовуючи описані методи, ви зможете виявити практично всі клоаки, створені через Keitaro. Однак, якщо йдеться про клоаки від інших сервісів (таких як CLOAK IT або HideClick), то ймовірність успіху буде значно нижчою, що залежить від налаштувань, заданих власником сайту.

Якщо ви застосували запропоновані способи, але продовжуєте бачити тільки вайт пейдж, найімовірніше, власник сайту просто припинив пропуск трафіку.

Але на практиці мені ще не доводилося стикатися з тим, щоб хтось серйозно приховував свою схему від спай-сервісів.

Valentin

В арбітражі з 2021-го року. Самоучка, щоб потрати в арбітраж проходив всі можливі курси, гуглив інфу, почав робити свої перші запуски з фб, і шукати роботу щоб переймати знання, тому що на безкоштовних курсах була одна вода. Знає як скоротити шлях вникнення у сферу і швидко вийти на профіт.
Соц. мережі:

Популярні статті автора

Всі статті автора

Хочу стати автором

15 серпень 2024

Як зменшити кількість відмов і уникнути порушень політики

Президентська кампанія у США тільки набирає обертів, а Facebook уже демонструє свою суворість. Останнім часом дедалі більше людей стикаються з відхиленнями, посиленням правил і масовими блокуваннями. Ми провели кілька експериментів і протестували чужі методи в першій половині 2024 року. Тепер готові запропонувати рекомендації, які допоможуть зменшити кількість відмов і уникнути порушень політики. Підготовчі етапи та витримка часу У сучасному арбітражі трафіку жодна зі стадій підготовки не можна упущена. Від прогріву акаунтів до налаштування фан-пейджів – кожна деталь потребує уваги. Досвід показує, що ретельне прогрівання здатне скоротити вдвічі не тільки кількість відхилень, а й мінімізувати можливі ризики та перевірки. Один із методів прогрівання рекламних акаунтів і фан-пейджів – це використання бустів для постів. Залежно від рівня довіри до акаунту, можна відразу публікувати креативи, які планується використовувати в кампаніях, або почати з безпечного, нейтрального контенту. Ступінь прогріву має відповідати рівню довіри до...
228
7хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали