PWA-додатки та гемблінг: категорії ROI і як його прокачати?

PWA-додатки та гемблінг: категорії ROI і як його прокачати?
0
136
5хв.

Багато досвідчених вебів уже давно зрозуміли фішку лити траф через PWA-застосунки, адже з ними реально простіше тримати контакт із користувачами – надсилати пуші про всілякі акції та бонуси і повертати гравців назад. Але от не всі байєри точно знають, який ROI можна вважати нормальним у гемблінговій темі з PWA.

А через це деякі можуть не витягнути профіт і залишитися в мінусі, розчарувавшись у прогресивних додатках.

Щоб допомогти розібратися, ми вирішили відповісти на такі важливі запитання:

  • Чому з PWA простіше отримувати хороший ROI?
  • Які показники ROI у гемблінгу вважаються нормальними для профіту?
  • Як прокачати ROI під час заливу на гемблінг-офери через PWA?

Типові ROI під час роботи з гемблінг-трафіком через PWA

Ми провели аналіз безлічі кейсів і практичних прикладів рекламних кампаній, щоб з’ясувати, які значення ROI зустрічаються найчастіше. Результати розділимо на три категорії:

  • ROI до 30%. Якщо метрика на такому рівні, це явний сигнал, що щось пішло не так. Можливо, таргетинг був налаштований неправильно, або дизайн виявився нудним, незручним для користувачів. Навіть дрібниці у вигляді невдалої форми реєстрації можуть впливати на результат.
  • ROI в діапазоні 30-70%. Цілком гідний старт. Це означає, що застосунок PWA привернув увагу користувачів, але завжди є, що покращити. Наприклад, можна протестувати новий оффер, додати відгуки гравців або змінити креативи. Прили на PWA не вимагають публікації в сторах, тож правки можна вносити без зупинки кампанії.
  • ROI від 70% і вище. Ось до чого варто прагнути. Такий високий результат отримують ті, хто продумує не тільки дизайн застосунку і роботу з трафіком, а й додає пуш-повідомлення з акціями та бонусами. Можна також спробувати сегментувати аудиторію за пристроями – iOS і Android, адже вартість залучення трафіку на ці платформи відрізняється, і це може підвищити ROI.

Далі розберемо, як можна прокачати ROI під час роботи з PWA для гемблінгу.

Як збільшити ROI під час роботи з PWA і трафіком для гемблінгу

Щоб підвищити повернення інвестицій під час використання PWA в гемблінгу, важливо грамотно вибудувати кілька ключових компонентів: таргетинг, воронку, аналітику і пуш-повідомлення. Давайте розглянемо кожен елемент окремо.

  • Таргетинг. Перше, з чого варто почати – це опрацювання аудиторії. Тут важливо зрозуміти, хто цікавиться азартними іграми в обраній гео-локації. Зазвичай це молоді чоловіки 21-24 років із стабільним доходом і прагненням його збільшити. Але покладатися тільки на загальну статистику не варто. Краще орієнтуватися на дані рекламних майданчиків або партнерських програм, щоб забезпечити залучення більш якісного трафіку і досягти KPI.
  • Воронка. В арбітражі важливо розуміти, хто твої гравці, звідки вони приходять і що хочуть отримати. Виходячи з цього, будується воронка продажів. Потрібно постійно тестувати нові варіанти застосунків, креативи та підходи. Навіть дрібні деталі, наприклад незручна реєстрація в казино, можуть знизити конверсію і, як наслідок, знизити ROI.
  • Аналітика. Щоб ефективно аналізувати трафік, можна використовувати такі інструменти, як піксель. Його налаштування просте, а всі дані можна відстежувати прямо в особистому кабінеті. Це дозволяє розподіляти трафік на різні додатки з різними інтерфейсами, щоб знайти максимально конверсійний варіант.
  • Пуш-повідомлення. Багато користувачів завантажують застосунок, але забувають про нього через якийсь час. Щоб не втратити таких гравців, надсилайте їм періодичні сповіщення з нагадуваннями про їхні улюблені слоти або рулетки. З таким підходом досвідчені вебмайстри утримують ROI на рівні 100% і вище.

Висновок

PWA-додатки – підходять для підвищення ROI і новачкам, і професіоналам в арбітражі. Завдяки малому розміру, незалежності від магазинів додатків і простому налаштуванню, цей інструмент стає все зручнішим у використанні, а інвестиції окуповуються швидше та вигідніше.

Поділіться своєю думкою!

TOP