Notcoin — нова криптовалюта від Павла Дурова чи просто мемна гра

Notcoin — нова криптовалюта від Павла Дурова чи просто мемна гра
0
251
5хв.

У січні в Telegram з’явився Notcoin. Що це — нова криптовалюта від Павла Дурова, демонстрація можливостей месенджера чи просто мемна гра? Можливо, це і те, і інше, і третє.

Сторінку Notcoin на X зареєстрували наприкінці листопада 2023 року. Публічну версію ігрової програми про Notcoin представили 1 січня. Відразу після запуску розробники повідомили про близько 150 000 активних користувачів. До 8 січня добова кількість активних облікових записів перевищила 1,5 мільйона, а загальна кількість гравців перевищила 4 мільйони. Notcoin not швидко здобув популярність завдяки своїй інтеграції з Telegram та підтримці від TON Foundation.

Що таке Notcoin?

Notcoin — це вбудований у месенджер додаток і однойменна криптовалюта. Станом на початок року торги цією валютою ще не розпочалися, але вже створено сторінку на Binance. На авторитетному форумі інвесторів SmartLab зазначено, що курс notcoin становить 0,0001 доллара США (USD). Поточна ціна notcoin порівнюється з історичними цінами для аналізу трендів. Тобто, 10 000 Notcoin дорівнюють 1 долару США. Ринкова капіталізація Notcoin визначається на основі поточного курсу і кількості токенів в обігу.

Яка механіка заробітку монет у Notcoin Telegram та ринкова капіталізація?

Notcoin пропонує користувачам можливість заробляти внутрішньоігрові монети через «майнінг» у мобільній версії додатку Telegram. Щоб отримати ці монети, необхідно:

  1. Запустити Telegram-бот Notcoin.
  2. Натиснути на “Let’s go” у головному меню.
  3. Тапати по екрану.

В режимі реального часу оновлюється баланс ваших токенів.

Натискаючи на кнопку, ми заробляємо один токен. Зараз Notcoin — це найпростіший клікер: один тап — один токен. Чим більше разів ви натиснете на монету, тим більше заробите.

У верхній частині екрана відображається ваш баланс: новому гравцеві надається 2500 токенів, а при підключеній підписці Telegram Premium — 50 000 токенів. У нижній частині знаходиться смужка енергії з показником 1000. Після тисячі натискань на монетку енергія закінчиться, і потрібно буде почекати 10 секунд та ще кілька хвилин для повного відновлення енергії. Ціни на токени, зароблені через гру, можуть змінюватися в залежності від ринкових умов.

Як користуватися бонусами в notcoin telegram та ціна notcoin?

У грі є бонуси, доступні у відповідному розділі. Протягом доби ви можете тричі безкоштовно повністю відновити енергію і тричі викликати “ракету”. Після активації бонусу на екрані з монеткою з’являється ракета. Натиснувши на неї, ви тимчасово збільшите кількість зароблених монет.

Платні бонуси дозволяють повністю відновити енергію, збільшити швидкість її відновлення та підвищити кількість монет, зароблених за один тап. Також є бот, який коштує 20 000 монет: він запускається через годину після купівлі і починає майнити монети за вас, навіть коли застосунок закрито.

Бот — дуже важливий помічник, його варто купувати відразу, як тільки наберете 20 000 монет.

Крім того, у Notcoin є команди або “сквади” (Squad), які може організувати будь-який телеграм-канал. Сквади змагаються між собою, і зароблені учасниками команди очки відображаються в лідерборді. За кожен зароблений Notcoin ви отримуєте одне очко для своєї команди.

Важливо розуміти ризики і не забувати консультуватися з фінансовим радником перед будь-якими інвестиціями. Минулі результати не є показником майбутніх результатів.

Підсумуємо: що таке Notcoin в обігу?

Notcoin — це наразі просто гра-клікер і однойменна криптовалюта. Однак, що вона стане в майбутньому, скільки коштуватиме і де її можна буде продати або обміняти на іншу криптовалюту чи реальні гроші — поки невідомо. Існує потенціал для еволюції Notcoin у визнану криптовалюту на блокчейні TON. Самі автори Notcoin зазначають: “Що далі? Ніхто не знає. І це прекрасно”.

Існує кілька версій щодо того, що таке Notcoin. Перша — безкоштовна реклама Telegram, друга — спосіб у ігровій формі привчити людей до криптовалюти, третя — прихований майнінг на телефонах гравців, і четверта — ранній етап перед запуском повноцінної криптовалюти. За 24 години може змінюватися обсяг торгів та ціна токена.

Поточна ціна Notcoin може значно відрізнятися від потенційної майбутньої ціни.

Поділіться своєю думкою!

TOP