Бразилія — варта ставок не лише на футбол

Бразилія — варта ставок не лише на футбол
1
0
200
5хв.

Сьогодні в рамках нашої постійної рубрики “Огляд ГЕО” ми вирушаємо в подорож однією з найяскравіших і наймальовничіших країн світу. Наш сьогоднішній матеріал присвячений сонячній Бразилії та її жителям. Ми розповімо про унікальні особливості цього регіону та поділимося корисними спостереженнями, які допоможуть не тільки заощадити, а й збільшити рекламний бюджет!

Що потрібно знати про Бразилію: ключові дані

Бразилія – найбільша за площею і чисельністю населення країна Південної Америки. Вона посідає шосте місце у світі за чисельністю населення і п’яте за територією. Регіон регулярно входить у ТОП перспективних ГЕО для заливу трафіку, а ефективність просування легко оцінити за кількістю успішних кейсів. У 2024 році Бразилія по праву вважається одним із найперспективніших ГЕО завдяки великому обсягу якісного трафіку і низьким витратам.

Бразилія знаходиться на межі між Tier 2 і 3. Низька вартість трафіку, висока залученість аудиторії та стабільна якість інтернету створюють ідеальні умови для арбітражників і рекламодавців, що робить Бразилію однією з найпривабливіших країн для рекламних кампаній.

Валюта

Національна валюта Бразилії – бразильський реал, при цьому один BRL еквівалентний приблизно $0.19. У рекламних матеріалах припустимо використовувати символи $ і €, однак для максимальної вигоди потрібна повноцінна локалізація контенту.

Мова

Помітна відмінність регіону полягає в мові. На відміну від більшості латиноамериканських країн, офіційна мова Бразилії – португальська, що робить її єдиною країною в Південній Америці, де говорять португальською.

Населення

Бразилія входить до числа країн з найбільшою чисельністю населення. Населення перевищує 215,3 мільйонів осіб, не враховуючи туристів.

Майже 90% усіх жителів зосереджені у великих містах. Саме це варто враховувати при плануванні рекламних кампаній у цьому регіоні.

Бразилія — варта ставок не лише на футбол

Рівень життя

Середній дохід у країні коливається між $200 і $400. Така низька сума і значний розрив між мінімальним і максимальним показниками пояснюються тим, що більша частина населення живе бідно. Класова нерівність помітна і серед більш забезпечених людей, але не так явно виражена.

Інтернет

Незважаючи на прискорену урбанізацію та активний розвиток різних сфер, інтернет у країні назвати швидким складно. Як і в більшості інших регіонів, у Бразилії домінує мобільний трафік. Регіональна влада дедалі частіше обговорює розвиток і впровадження 5G-мереж, проте значних успіхів у цьому напрямі поки що не спостерігається.

Більше половини населення країни становлять люди віком від 18 до 50 років, представники всіх вікових груп активно користуються інтернетом. Відтак, у країні налічується понад 172 мільйони активних інтернет-користувачів. Найпопулярніші сайти серед бразильців – Google і YouTube, а найпопулярнішими соціальними мережами є Facebook і Instagram. WhatsApp – месенджер, яким найбільше користуються бразильці. Широка поширеність і популярність соціальних мереж визначають мобільний трафік як один із провідних у цьому регіоні.

Основні особливості

Бразилія асоціюється з барвистими карнавалами та захопливим футболом. Любов до спорту відіграє ключову роль у просуванні беттінг-офферів. Під час великих турнірів країна перетворюється на яскраву жовто-зелену трибуну, наповнену пристрасними вболівальниками.

Футболісти, такі як Пеле, Неймар, Роналдіньо, Аліссон і Родріго, прославили бразильський футбол на весь світ. Місцеве населення обожнює своїх національних героїв, що значно збільшує конверсію рекламних креативів за їхньої участі.

Ставки й азартні ігри нерозривно пов’язані, і можна сміливо сказати, що онлайн-казино викликає в бразильців не тільки інтерес, а й лояльність.

Популярні підходи

Підходи, популярні в Бразилії, не надто відрізняються від тих, що застосовуються в інших країнах з аналогічним рівнем життя і культурними особливостями. Найбільшу ефективність показують традиційні методи: спонукання до дії, демонстрація ігрового процесу та реакція на перемогу (часто поєднується з демонстрацією). Але це далеко не все. У цьому регіоні також добре працюють новинні стратегії та подієвий маркетинг.

Важливо! При створенні креативів необхідно враховувати особливості місцевого населення. Рекомендуємо включати в рекламні кампанії героїв бразильського походження і використовувати матеріали із зображенням національного прапора.

Бразилія — варта ставок не лише на футбол

Висновок

Бразилія, яка довгий час залишалася в тіні CPA-маркетингу, нещодавно активізувалася. Локалізація iGaming привернула безліч байєрів, які прагнуть якісного трафіку, а місцевим жителям надала можливість легально брати участь в азартних іграх. Наразі Бразилію вважають одним із найперспективніших регіонів з низькою вартістю трафіку та великою кількістю зацікавлених користувачів. Користуйтесь цим гео для успішних заливів!

YouTube Shorts: як опанувати платформу

YouTube Shorts стає все більш популярним в різних вертикалях, разом з цим росте й конкуренція. Для успіху на цій платформі критично важливо опанувати тонкощі управління контентом і маркетинговими стратегіями. Привернення уваги аудиторії Основне завдання – зрозуміти їх інтереси та вподобання. Ключ до успіху криється в генерації автентичного контенту. Ваш меседж має відображати погляди цільової аудиторії та сприяти виникненню почуття причетності до представленої теми. Це дає змогу привернути увагу користувачів до вашого продукту. Крім того, професіонали підкреслюють важливість аудіо у відео. Звук має бути ясним і відповідати загальній атмосфері відео, що сприяє глибшому зануренню глядача і збільшує загальну ефективність взаємодії. У дослідженнях також акцентується увага на необхідності органічного просування. Це означає мінімізацію використання фірмових знаків і збільшення природності в креативах. Найкращою рекламою продукту слугує позитивний досвід і відкриті рекомендації від користувачів. Ефективність контенту Необхідно акцентувати увагу на закликах до дії, які...
141
4хв.

Поділіться своєю думкою!

Наш Телеграм-канал

Підпишись і отримуй найсвіжіші новини, анонси матеріалів та унікальні пропозиції першим.

Отримати гідні кейси та гайди із заробітку в арбітражі
при підписці на розсилку не буде спаму, тільки придатна інфа і матеріали